Zawisza wycofał się z II ligi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ruby z kaliny

#91 Post autor: ruby z kaliny » 2 lut 2007, o 18:19

ciekawe czy Wlecial kogos weznie ?

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#92 Post autor: Simone » 2 lut 2007, o 18:27

Dzisiaj w Sporcie mowil ze niewykluczone ...

Podejzewam za ma chrapke na Majewskiego bo to stary temat lub Miklosika jednak srodek pomocy wydaje sie kompletny

Ja bylbym za Staniszewskim lub tym mlodym prawym obronca bodajze Truszczynskim bo tam mamy braki

rumcajs_79
Kontakt:

#93 Post autor: rumcajs_79 » 2 lut 2007, o 20:53

jak bydzie pismo w pzpn o rezygnacji to bydzie oki!jak narazie nic niema !
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: BAFista » 5 lut 2007, o 13:54

gerhat pisze:sorry BAFista za posądzenie o ułomność liczenia :lol:

w takim razie kapa z informatyki bo pożadnie nie potrafisz na forum wkleic cytatu
:lol:
mosz recht z informatyką słabo ale to nie ważne, jo dzisioj obronił praca dyplomowo na studiach i z tego sie ciesza :pijaki:

bogas1985

#95 Post autor: bogas1985 » 5 lut 2007, o 14:40

OŚWIADCZENIE
Spółka może sprzedać akcje

W związku z bardzo dużym odzewem ze strony kibiców, sponsorów oraz środowiska sportowego, związanym z ratowaniem piłki nożnej w Bydgoszczy na II ligowym poziomie, Właściciel Klubu Zawisza Bydgoszcz S.A. wraz z Zarządem, podjął decyzję że w przypadku pojawienia się wiarygodnego Partnera, instytucji lub osoby fizycznej zainteresowanej przejęciem akcji klubu, podejmie rozmowy na temat sprzedaży spółki za symboliczną złotówkę.
Zarząd w dniu jutrzejszym, tj. 06.02.2007.r, nie będzie składał dokumentów do PZPN (Kuratora) rezygnujących z uczestniczenia w rozgrywkach o mistrzostwo II ligi piłki nożnej.
Partnerzy zainteresowani propozycją proszeni są o kontakt z Klubem (Jarosław Kowalkowski manager ds. organizacyjnych) lub bezpośrednio z Prezesem Zarządu Panem Bartłomiejem Krasickim.
Tak wiec Hydrobudowa chyba jedna przystapi do rundy rewanzowej

arcio
Kontakt:

#96 Post autor: arcio » 5 lut 2007, o 14:43

ciekawe czy sie jakiś frajer zgłosi :D
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
rubin
Kontakt:

#97 Post autor: rubin » 5 lut 2007, o 14:48

czemu w temacie jest nazwa zawisza :shock: :shock:

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#98 Post autor: cisiu » 5 lut 2007, o 16:55

bogas1985 pisze:
OŚWIADCZENIE
Spółka może sprzedać akcje

W związku z bardzo dużym odzewem ze strony kibiców, sponsorów oraz środowiska sportowego, związanym z ratowaniem piłki nożnej w Bydgoszczy na II ligowym poziomie, Właściciel Klubu Zawisza Bydgoszcz S.A. wraz z Zarządem, podjął decyzję że w przypadku pojawienia się wiarygodnego Partnera, instytucji lub osoby fizycznej zainteresowanej przejęciem akcji klubu, podejmie rozmowy na temat sprzedaży spółki za symboliczną złotówkę.
Zarząd w dniu jutrzejszym, tj. 06.02.2007.r, nie będzie składał dokumentów do PZPN (Kuratora) rezygnujących z uczestniczenia w rozgrywkach o mistrzostwo II ligi piłki nożnej.
Partnerzy zainteresowani propozycją proszeni są o kontakt z Klubem (Jarosław Kowalkowski manager ds. organizacyjnych) lub bezpośrednio z Prezesem Zarządu Panem Bartłomiejem Krasickim.
Tak wiec Hydrobudowa chyba jedna przystapi do rundy rewanzowej
to w końcu bydom grać czy jak?? przeca jak im wykupiom wszyskich zawodników(nawet niy wykupiom bo podom za darmocha) to i tak jak przistompiom do rozgrywek to nic niy zdziałajom...zoboczymy co bydzie bo jak narazie to nic z tego niy wjym
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

domin11hks
Kontakt:

#99 Post autor: domin11hks » 9 lut 2007, o 13:44

Nie dawno odbyłem telefoniczną rozmowę z trenerem Zawiszy Bydgoszcz Bogusławem Baniakiem. Oczywiście temat rozmowy nie trudno zgadnąć - co z Zawiszą? - na odpowiedź nie trzeba było czekać długo, bowiem już po pierwszym pytaniu wszystko stało się jasne…a raczej ciemne dla kibiców…

Wieczór: Jak pan ocenia szanse gry Zawiszy Bydgoszcz w II lidze?
Bogusław Baniak: Szczerze mówiąc już nie ma żadnych szans. Jestem po wielu rozmowach z osobami, które wyraziły chęć sponsorowania drużyny, ale co z tego, że są w Bydgoszczy ludzie dobrej woli, jak najbliższe otoczenie nie chce aby Zawisza grał nadal w II lidze. Jest mi bardzo przykro z tego powodu.
Wieczór: Co z panem? czy zamierza pan jeszcze kontynuować karierę trenerską?
Bogusław Baniak: Jeśli chodzi o trenowanie jakiegoś polskiego zespołu to absolutnie nie. Mam dość afer, korupcji. Wycofuję się z polskiej piłki.
Wieczór: Co z piłkarzami?
Bogusław Baniak: Wiem, że Vuk jest łączony z Wisłą Kraków. To jest dosyć interesująca sprawa ale ja nie ingeruje w to co zrobią zawodnicy, to od nich zależy jaki klub wybiorą. Oni są - a raczej byli - bardzo cenni, dlatego ciężko mi o tym mówić
Wieczór: W takim razie chciałbym panu podziękować: 38 punktów po rundzie jesiennej, drugie miejsca w tabeli...szkoda, że sprawy się tak potoczyły…
Bogusław Baniak: Również dziękuje za spędzone w Bydgoszczy bardzo miłe chwile na stadionie jak i poza nim.

Ta informacja pojawiła sie na stronie Hydrobaniakow :)

Esiu.

#100 Post autor: Esiu. » 10 lut 2007, o 14:06

domin11hks pisze:Bogusław Baniak: Jeśli chodzi o trenowanie jakiegoś polskiego zespołu to absolutnie nie. Mam dość afer, korupcji. Wycofuję się z polskiej piłki.

Chyba mie sam podupi !! Sie odezwoł pierwszy co pódzie do pierdla

domin11hks
Kontakt:

#101 Post autor: domin11hks » 10 lut 2007, o 14:41

Esiu. pisze:
domin11hks pisze:Bogusław Baniak: Jeśli chodzi o trenowanie jakiegoś polskiego zespołu to absolutnie nie. Mam dość afer, korupcji. Wycofuję się z polskiej piłki.

Chyba mie sam podupi !! Sie odezwoł pierwszy co pódzie do pierdla
Esiu mu ino teraz godanie zostało :wink:

salas
Kontakt:

#102 Post autor: salas » 10 lut 2007, o 18:18

a jaki normalny klub chcialby zatrudnic teraz baniaka!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: Goscioo » 10 lut 2007, o 18:34

z jego super diamentowa taktyka, prosto z wloskiej seri A ... przy zielonym stoliku

Elmer
Kontakt:

#104 Post autor: Elmer » 12 lut 2007, o 17:53

To już wiadomo na 100%
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=175304

Jeszcze PZPN musi to ostatecznie zaklepać. Mimo wszystko trochę szkoda, bo Hydrotwór dodawał "czegoś" tej drugiej lidze. najbardziej szkoda mi jest kibiców we Włocławku, których rok temu zrobiono w c...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

wojtas 81

#105 Post autor: wojtas 81 » 13 lut 2007, o 22:22

Dokladnie kibicow zrobiono w c.... , ale tu nie wystarczy kasa i p.Baniak!!! To jedyno pozytyw tej sprawy, reszta to łajno!!!

ODPOWIEDZ