Zawisza wycofał się z II ligi
Mysla ze duzo sie nie zmieni. wszystkie zespoly maja z gory po trzy pkt wiecej i po jednym szpilu mniej, my w maju gdzie mialo byc ich szesc w lidze, teraz bedzie piec i final PP szosty! Dla mnie to jest ich problem i tyle. Tak to jest jak chce sie szybko z niczego zbudowac super druzyna a duza kase, kolos na slomianych nogach bez kibicow bez tradycji i bez duszy!My mamy kibicow, mamy tradycje i mamy dusze, to cos co sprawio ze nie tak latwo nos zmazac z pilkarskiej mapy Polski. mamy glebokie fundamenty i chwilowo ograniczone mozliwosci finansowe i swoje problemy do rozwiazywanio!
- Lutz
- Kontakt:
gerhat, ale terozki fulosz - przyznej sie żeś sie czegoś nawonioł. Może i jo sie niy znom i sie wtroncom w niy swoje sprawy , ale powiydz mi inyk czy to wina Ruchu że szmaciorzom zaczon sie grunt pod nigami polić i zrezygnowali ? . Być raczy dumny z tego że w całych tych aferach narazie niy padło słowo Ruch. A swojom drogom co tu dużo pisać - "otoPolska właśnie" , abo keryś z wos słyszoł co by sie kajś jakiś klub w jakimś innym kraju wycofoł w połowie sezonu z rozgrywek . Bo jo niy.
-
- Kontakt:
Gerhat, przypominasz mi pewną postać z takiej popularnej kreskówki, barwy się zgadzają.. I też zaczynał każde zdanie od "Nie cierpie..."
Hydrobudowa to nie był żaden klub tylko jakiś chory wymysl kolesi z grubym portwelem i bardzo sie ciesze że odpadli z walki o awans. Oby jak najmniej takich stworów w polskiej piłce bo czysto to one raczej nie grają...
Hydrobudowa to nie był żaden klub tylko jakiś chory wymysl kolesi z grubym portwelem i bardzo sie ciesze że odpadli z walki o awans. Oby jak najmniej takich stworów w polskiej piłce bo czysto to one raczej nie grają...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
Popierom w zupelnosci!uRodzony na sektoRze pisze:Hydrobudowa to nie był żaden klub tylko jakiś chory wymysl kolesi z grubym portwelem i bardzo sie ciesze że odpadli z walki o awans.
Jak zoboczyl notka ze hydrostwor sie wycofol z rozgrywek to az mi sie kajs cieplej na seRcu zrobilo...! Zdecydowanie wiadomosc dnia, choc z tymi przekretami kujawiaka predej czy pozniej mozna sie bylo spodziewac takiego roztrzygniecia! Zawisza jest jeden - IV czwartoligowy!
GDY PRZYJDZIE WIOSNA...

- Fami
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywisce Lutz ze to nie wina Ruchu ze oni byli zlodziejami. Zle to rozumiesz
O ile jasne jest ze ktos sie cieszy ze sprawiedliwosci stalo sie zadosc, to zupelnie nie rozumia ze ktos sie cieszy ze som my samotnym liderem. Awans zdobywa sie na boisku a nie dzieki rejteradzie obojetnie kogo, nawet Hydromaluczkich.
Moze to takie dziwne ale dla inteligentnego czlowieka chyba zrozumiale i licza na to Lutz ze to zrozumiesz.
A do tego goscia co twierdzi ze moje posty sa na nie nie zamierzom sie odnosic bo smieszny jest.
O ile jasne jest ze ktos sie cieszy ze sprawiedliwosci stalo sie zadosc, to zupelnie nie rozumia ze ktos sie cieszy ze som my samotnym liderem. Awans zdobywa sie na boisku a nie dzieki rejteradzie obojetnie kogo, nawet Hydromaluczkich.
Moze to takie dziwne ale dla inteligentnego czlowieka chyba zrozumiale i licza na to Lutz ze to zrozumiesz.
A do tego goscia co twierdzi ze moje posty sa na nie nie zamierzom sie odnosic bo smieszny jest.
Ostatnio zmieniony 1 lut 2007, o 20:51 przez gerhat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
Hydrotwór się pożegnół
no w takim razie jo moga tylko dodać głośne Aufwiedersehen Aufwiedersehen Aufwiedersehen Aufwiedersehen Aufwiedersehen Aufwiedersehen
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)
FC. BALKON
FC. BALKON
-
- Kontakt:
Ciekawe na co teraz będą chodzili Ci "prawie kibice" hydrobudowy? :lol:
Nie będzie darmowych autobusów, nie bedzie 1 ligi, nie bedzie niczego..
Ten żałosny hydrotwór nie powinien wogole grać w II lidze, więc sprawiedliwości stało się zadość i jestesmy samotnym liderem, więc cieszymy sie z tego, co jest zupełnie normalne...
Nie będzie darmowych autobusów, nie bedzie 1 ligi, nie bedzie niczego..
gerhat pisze:O ile jasne jest ze ktos sie cieszy ze sprawiedliwosci stalo sie zadosc, to zupelnie nie rozumia ze ktos sie cieszy ze som my samotnym liderem
Ten żałosny hydrotwór nie powinien wogole grać w II lidze, więc sprawiedliwości stało się zadość i jestesmy samotnym liderem, więc cieszymy sie z tego, co jest zupełnie normalne...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
"Właściciel ponownie zaangażuje się w budowę wielkiej drużyny piłkarskiej Zawisza Bydgoszcz"
Mam nadzieJe że prezes hydrosyfu ma na mysli dofinansowania PrawdziweJ zawiszy,takie są przypuszczenia kibiców Zawiszy.Zaczeli by od 4 ligi podobnie tak Jak GKS Katowice (tyle że niewiem czy zaczynali oni od okregówki?)
A wpuki co wchodzimy do O R A N G E
PzdR
Mam nadzieJe że prezes hydrosyfu ma na mysli dofinansowania PrawdziweJ zawiszy,takie są przypuszczenia kibiców Zawiszy.Zaczeli by od 4 ligi podobnie tak Jak GKS Katowice (tyle że niewiem czy zaczynali oni od okregówki?)
A wpuki co wchodzimy do O R A N G E

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: