JAK NIE TERAZ TO NIGDY

wlasnie o to chodzi, wtedy w regulaminie zeby wyniki nie zostaly anulowane musialo byc rozegrane 50%+jeden mecz.HKSADIK pisze:Lukas hydrobudowa rozegrała 50% spotkań wiec luz--wyniki z rundy jesiennej zostaną utrzymane!!![]()
JAK NIE TERAZ TO NIGDY
dane z sezonu 2003/2004[/quote]Błękitni Stargard Szczeciński wycofali się po rundzie jesiennej. Ich wyniki zostały anulowane.
Lukas Michalski pisze:NARESZCIE!!!
a teraz kwestia duga, ktora nieco, ale bardzo nieznacznie zmacila moja radosc
jako jeden z bodaj 4 klubow zdobylismy w meczu z hydrobudowa punkty, w dodatku 3. pamietam jak sie blekitni stargard 3 lata temu wycofali, to z powodu nierozegrania ponad polowy meczow w sezonie mecze rozegrane zostaly anulowane. w tym momencie tracimy przewage nad wszystkimi druzynami walczacymi o awans. mam nadzieje ze tym razem tak to nie zostanie zrobione, chociaz najwazniejsze ze NIE MA JUZ W LIDZE TEGO SCIERWA!
ps. argument roku 'z powodu fatalnej atmosfery wokol polskiej pilki' w momencie jak wlasnie im udowodniono ustawienie 5 meczow :lol: :lol:
jak to z czego sie cieszyc????gerhat pisze:i z czego się tu cieszyć naprawde nie wiem
chcę aby Ruch awansował na boisku a nie wskutek dezercji co niektórych, po Zawiszy kolejny będzie Sosnowiec i realnie naszym konkurentem, pozostnaie Sląsk mający bodajże nascie pkt straty
Nie taki awans mnie interesuje, bo to bedzie demotywowało naszą drużynę lepszej gry.
Zastanawiam się nad nabyciem karnetu bo jak tym tropem pójda Sosnowiec, Bielsko, Polkowice to na ten karnet do kina w te weekendy przeca nie wleza
:twisted:
taaa, ale z jakimi oni teraz są kontraktami! do krezusów nie nalezymy, cieszmy sie tym co momyrumcajs_79 pisze:no to momy kilku dobrych zawodnikow z kartami na reku! :twisted:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], zico1920 i 64 gości