No wlasnie, czemu nie gramy obiektach Morisu, w koncu Moris dla klubu duzo robi, to jak gdyby nasze obiekty, a przeciez "trawa" chyba wszedzie ta samasalas pisze: Spotkanie rozgrywane na bocznym boisku Stadionu Śląskiego oglądało czterystu kibiców, którzy musieli zakupić na ten mecz bilety! Dochód z meczu zasilił konto właściciela boiska. Działacze Ruchu powinni zastanowić się czy nie lepiej organizować meczów na obiektach MORiS, gdzie również znajdują się boiska ze sztucznymi murawami, ale nikt nie tam wpadnie na pomysł, aby od kibiców chcących obejrzeć jedynie spotkanie kontrolne wymagać płacenia jakiejkolwiek kwoty. Działania zarządzających Stadionem Śląskim mogą zniechęcić część kibiców do przychodzenia na mecze, a Ruchowi po prostu odstraszać fanów. Dodajmy, że na mecze kontrolne innych drużyn wstęp jest bezpłatny.
Zimowe Transfery...
- wolfik
- Kontakt:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
dzisiej jak przejezdzolch przez Dabrowskiego i oboczylch jak chopcy smigajom na kresach to zech sie az za gowa chyciol ze my gromy na Slaskim! "cudze" chwalimy - swego nie znamy ;/
nie wiem co by tam im zawodzało w graniu??
chyba nie to ze murawa nie jest podgrzewano bo przy +3 stopniach na boisku ani płatka śniegu!
nie wiem co by tam im zawodzało w graniu??
chyba nie to ze murawa nie jest podgrzewano bo przy +3 stopniach na boisku ani płatka śniegu!
-
- Kontakt:
Raczej nic nie wyjdzie z planów przetestowania doświadczonego napastnika Remigiusza Jezierskiego, który jeszcze we wtorek twierdził, że chce grać przy Cichej. Jednak po kilkudziesięciu godzinach zawodnik zmienił zdanie. Przekonały go dużo wyższe zarobki proponowane w Śląsku Wrocław. Oby tylko piłkarz nie przedobrzył w przebieraniu w ofertach…
Zamiast Jezierskiego Ruch chce sprowadzić utalentowanego napastnika Dyskobolii Groclin Grodzisk Wielkopolski Tomasza Zahorskiego. Rozmowy trwają.
Zamiast Jezierskiego Ruch chce sprowadzić utalentowanego napastnika Dyskobolii Groclin Grodzisk Wielkopolski Tomasza Zahorskiego. Rozmowy trwają.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- Simone
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3891181.html i bardzo dobrze.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no i dobrze - zwiększy sie konkurencjaWarunki kontraktów uzgadniali wczoraj Ariel Jakubowski i Borys Pesković (rozmowy mają być kontynuowane także dzisiaj)
Szanse na podpisanie umowy ma też wciąż chorwacki bramkarz Matko Perdijić
nareszcienowy dwuletni kontrakt podpisał Przemysław Łudziński
szczerze to on obecnie jest za słaby na Ruch - niech sie ogrywa w II lidzePiotr Petasz został wypożyczony na pół roku do Podbeskidzia.
to w końcu do śląska czy do nas chce ten Pan przyjść ??Dziś do chorzowskiego zespołu ma dołączyć Remigiusz Jezierski
nigdy nie jest za późno