Zimowe Transfery...
-
buahahaha Ludziński szybki i mo techika :shock: polowa abo nawet wjyncy jego bramow to dobicie z 2 metrow do pusty kloty... taa jak byl zmiennikym i grol na pomocy to zapierdalol... roz sie przeleciol na pelnym gazie i po tzw "zapierdalaniu" ... szacunek za to ze szczylo ale Jezierski jest od niego lepszy... technicznie napewno a cy szybkosciowo to sie okaze mom nadzieja.
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Łudzinski , Łudzinski ... tu nie ma o czym gadac ? ja nie wiem , jak tak spojrzec na niektóre krytyczne opinie to możnaby pomyśleć że oczekiwania są by Przemek biegal jak Messi , technicznie C.Ronaldo a zamiast strzelać z "2 metrów" to powinnien kręcić zza 16`stki jak Sheva ? No tak każdy by chcial ... ale ! no wlasnie "ale" - ale nie wiem czy czasem nie zapominacie ze my ciagle gramy na zapleczu polskiej ekstraklasy , i patrzac obiektywnie z naszym atakiem - nawet w takim składzie jaki posiadamy obecnie i tak jestesmy w bardzo uprzywilejowanej styuacji ... a to dlatego ze własnie mamy takiego Łudzinskiego i Pepe (poki co) - czyli mlodych , "wzglednie szybkich" i przedewszystkim w miare dobrych jak na sytacje napastnikow , bo nie oszukujmy sie - wystarczy na chwile rzucic okiem na nawet 1ligowe boiska a nie bedzie problemem znalesc tam gorszych graczy. Pozatym mamy może juz nie tak szybkiego Mikiego , cholera moze juz nawet nie tak skutecznego? ale doswiadczonego i ciagle wykonujacego ogromną prace na boisku , az dziw ze niektorzy tego nie dostrzegaja. Dobra tyle ; D
Aha ... Dawo
tak odnosnie tych bramek z 2 metrów - W Krakowie na PP 2 bramki padly z ok. 2m ( no moze jedna z 5m ) ,
zamienibys je na jedna z ... nawet 20 metrów ? ot co , niech bedzie 20 :lol:
Aha ... Dawo

zamienibys je na jedna z ... nawet 20 metrów ? ot co , niech bedzie 20 :lol:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co do Peskovica to bylby to naprawde dobry transfer, z tego co pamietam to jak sie ogladalo orange na tvnie i gral on zamaist majdana to nie raz trafial do jedenastki kolejki, az mnie dziwi ze mialby on isc do druzyny drugoligowej i zadna z ekstraklasy nie jest nim zainteresowana, a poza tym to wydaje mi sie ze nie jest gorszy od majdana
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
-
- Kontakt:
O ile się nie mylę to chyba Peskovica na rok zawiesili za rzekomą sprzedaż barażu. Może prezesi pierwszoligowi to dalej pamiętają :lol: Mnie tam nie obchodzi to czy sprzedawał, wazne zeby dobrze grał
A właściwie to nie przypominam sobie żeby tym kilku kopaczom Świtu udowodniono winę, skończyło się na wykluczeniu niewinnych :shock:

-
- Kontakt:
Ludzinski jest jednym z szybszych napadziorów człowieku !!!!!! Na jakie Ty mecze chodzisz?? Poza tym ma 10 bramek i jest na 2 miejscu pod wzgledem asyst!!!! Wogole nie wiem o czym mowa?? Ten chop jest nam potrzebny jak ludziom w autobusach mydło!!!!maly_88 pisze:To zaś jo ;] niemoga tego suchac , Łudzinski loto ruchym jednostajnym nie mo w ogóle zodnego przespieszenia i nie widzolch jesce zeby gryz trowa tak jak wy tu pisecie nie godejcie mi to ze na mecze nie laza i mom problemy z rozpoznianiem kto to misura a kto łudziu...
Zawsze i wszędzie RUCH
oby Ariel nie odwalił jak w Łodzi :? Odra-Widzew 2001..heli pisze:za gazetą.pl z opisu sparingu
Dyrektor Mosór stwierdził na koniec, że w tym tygodniu będą finalizowane transfery z Dariuszem Gęsiorem, Arielem Jakubowskim, Michałem Haftkowskim i... Przemysławem Łudzińskim, który ma przedłużyć kontrakt.

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: