Zimowe Transfery...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pewkovic jest przez portowców dość mocno chwalony. Myśle że Nowak musiałby znowu usiąść na ławie.
Co do Jezierskiego to jest to dobry zawodnik, który na potęge marnuje sytuacje strzeleckie. W Ruchu jednak wielu chłopaków sie odbudowało ( Miki chociażby, który był notorycznie wygwizdywany w Hydrobudowie ). Wiec ja bez wachania dałbym mu szanse. Napewno lepszy napastnik od Janoszki czy Misiury.
Co do Jezierskiego to jest to dobry zawodnik, który na potęge marnuje sytuacje strzeleckie. W Ruchu jednak wielu chłopaków sie odbudowało ( Miki chociażby, który był notorycznie wygwizdywany w Hydrobudowie ). Wiec ja bez wachania dałbym mu szanse. Napewno lepszy napastnik od Janoszki czy Misiury.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
Ty chyba o Misiurze myślisz... Łudziński jest szybki a przede wsszystkim skuteczny i jesienią zdobył dla nas kilka ważnych bramek !maly_88 pisze:chodza na mecze i przez to tak pisza o Łudzinskim. Strzelo duzo bramek ale z jego technika i szybkoscia jest kiepso. Moje zdanie jest takie mo szczynscie ale one nie trwo wiecznie. Amen
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Dokladnie , napastnik ma strzelac bramki i tyle ...
To nie jazda figurowa na lodzie zeby sie wrazenia artystyczne liczyly
Ludzinski wolny :shock:
Za to czy sie komus to podoba czy nie jest to nasz najlepszy napastnik na dana chwile
Hmmm Miki , Jezierski , Ludzinski , Janoszka , Pepe
W sumie moze sie troche pospieszylem , dwoch starszych i trzech mlodych Nie wygladaloby to zle
To nie jazda figurowa na lodzie zeby sie wrazenia artystyczne liczyly
Ludzinski wolny :shock:
Za to czy sie komus to podoba czy nie jest to nasz najlepszy napastnik na dana chwile
Hmmm Miki , Jezierski , Ludzinski , Janoszka , Pepe
W sumie moze sie troche pospieszylem , dwoch starszych i trzech mlodych Nie wygladaloby to zle
-
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja powiem tak..w chwili obecnej mamy 5 napastników..nie wiadomo co będzie z Ćwielongiem (chyba że czegoś nie wiem) nie wiadomo co z Mikim tzn jaką będzie miał forme bo z całym szacunkiem bo do Mikulenasa nic nie mam ale w końcówce poprzedniej rundy było różnie...zostaje Janoszka,Misiura i Łudziński...co z Janoszką będzie też nie wiadomo..więc ja bym sie tak szybko z Przemkiem nie żegnał ani nie krytykował bo może tak być że to właśnie On będzie dla Nas strzelał ważne bramki...

-
- Kontakt:
według mnie w końcówce rundy z formą Mikiego było już bardzo dobrze. A że bramek nie strzelał? W Bielsku strzelił dwie, ale sędzia nie uznał... To Miki w końcówce rundy harował za dwóch i wszędzie go było pełno.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- fRyta
- Kontakt:
Miki odwala wielka robote w ataku a z kazdym meczem gral lepiej, to glownie dzieki niemu inni zawodnicy maja wokol siebie wiecej luzu i miejsca na oddanie strzalu. Miki strzelal takze kluczowe bramki z Miedzia i Lechia, wiec nietrafne te spostrzezenie o Mikim.Lukas89 pisze:A ja powiem tak..w chwili obecnej mamy 5 napastników..nie wiadomo co będzie z Ćwielongiem (chyba że czegoś nie wiem) nie wiadomo co z Mikim tzn jaką będzie miał forme bo z całym szacunkiem bo do Mikulenasa nic nie mam ale w końcówce poprzedniej rundy było różnie...zostaje Janoszka,Misiura i Łudziński...co z Janoszką będzie też nie wiadomo..więc ja bym sie tak szybko z Przemkiem nie żegnał ani nie krytykował bo może tak być że to właśnie On będzie dla Nas strzelał ważne bramki...
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !