KARA DLA LORENSA
KARA DLA LORENSA
Ogladajac dzisiejszy mecz dospelu z Groclinem odczuwalem lekka (dzika) satysfakcje wszyscy kibice spiewali piesni w stylu:"zmiana trenera gks zmiana trenera" wiec Edek Loren zaliczyl wtope nie tylko z wynikiem ale i z przyjeciem przez kibicow. Na konferencjii pomeczowej bezczelnie powiedzial:"to jak ulozyl sie pozniej mecz to wina kibicow" co ma gra zespolu do kibicow?? Nie wiem ale na te pytanie odpowiedz zna tylko najwiekszy judasz lorens. Pozdrowienia dla wszystkich wiernych fanatykow NIEBIESKICH. Pokazmy ze stac NAS i przyjdzmy na mecz z Piastem liczna grupa i nie zawiedzmy dopingiem naszych pilkarzy,ale jedno jest pewne 100 razy bardziej wole naszego JURKA. Narazie
- L_M
- Kontakt:
Ja mam mieszane uczucia... W sumie dalej chcialbym zeby pracowal na Ruchu, i nie traktuje go jako judasza. Na Gieksie ma pr***ebane, ale oni mu wypominali ze jest z Ruchu. To dobrze swiadczy, jak jest kojarzony!
A co do tego ze na Cyprze nic nie osiagnal wg Gieksiarzy? Ano wywalczyl awans do II rundy w PUEFA eliminujac AEK chyba. A Gieksiarze zatrzymaja sie juz na Macedonczykach
A co do tego ze na Cyprze nic nie osiagnal wg Gieksiarzy? Ano wywalczyl awans do II rundy w PUEFA eliminujac AEK chyba. A Gieksiarze zatrzymaja sie juz na Macedonczykach

- L_M
- Kontakt:
no to fakt, powinien byc w Ruchu. Ale to nie judasz.. bez przesady. Mial w pamiec sytuacje z klubu sprzed 4 lat, i nie dziwie mu sie ze nie chcial wdepnac w te gowno. a to ze wdepnal w jeszcze jedno, to ma nauczke, ze w zadnej sytuacji Ruchu sie nie zdradza
a tak poza tym to w dzisiejszej pilce juz prawie nie ma miejsca na sentymenty... coraz mniej miejsc pracy dla trenerow, poukladanych klubow itd itp.
Chwala trenerowi Wyrobkowi, bo pokazal ze jemu naprawde zalezy na Ruchu. Ale do Lorensa pretensji nie mam zadnych...

Chwala trenerowi Wyrobkowi, bo pokazal ze jemu naprawde zalezy na Ruchu. Ale do Lorensa pretensji nie mam zadnych...
-
- Kontakt:
Masz racje ale jak on robil w klubie sukcesy to narobil takich dlugow ze teraz nasza sytuacja wyglada tak a nie inaczej. Ja nie dziwil bym sie gdyby to byl trener ktory nie jest w ogole zwiazany z Ruchem ale on Ruchowi zawdziecza wszystko! DZIEKUJE NIEBIESKIM PRAWDZIWYM NIEBIESKIM MAM TU NA MYSLI-WYROBKA I FORNALAKA. DZIEKI!!!!!!!
- L_M
- Kontakt:
No to tu sie zgadzamy. A co do dlugow, ja wiem...? o co konkretnie ci chodzi? bo jesli chodzi o transfery to raczej nie on podejmowal decyzje...
a jako trener to sukcesy mial tez z Gornikiem no i prowadzil olimpijska, wiec jesli o trenerke to nie u nas sie wybijal
ale tak jak powiedziales wzorem powinien byc pan wyrobek i pan fornalak.
a jako trener to sukcesy mial tez z Gornikiem no i prowadzil olimpijska, wiec jesli o trenerke to nie u nas sie wybijal
ale tak jak powiedziales wzorem powinien byc pan wyrobek i pan fornalak.
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
3 lata temu pogadałem sobie z Edkiem bardzo serdecznie...
Uważam, że mówienie, że Ruch nie leży mu na sercu, jest dla niego bardzo, bardzo krzywdzące...
Nie wiem o co dokładnie poszło, że teraz Edek nie został trenerem - pewne jest to, ze Edek jest bardzo niewygodnym człowiekiem dla naszego superzarządu - podobnie zresztą jak Śrutew...
Uważam, że mówienie, że Ruch nie leży mu na sercu, jest dla niego bardzo, bardzo krzywdzące...
Nie wiem o co dokładnie poszło, że teraz Edek nie został trenerem - pewne jest to, ze Edek jest bardzo niewygodnym człowiekiem dla naszego superzarządu - podobnie zresztą jak Śrutew...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
O.K Podobno Edek gadal z jednym z dzialaczy o pracy w Ruchu ale nie byl to Rogala bo on nie chcial z nim gadac, ale chcialem tez powiedziec ze ja mialem do niego olbrzymi szacunek za te sukcesy a o dlugach to nie chcial bym mowic o tym na forum, ale mowic to mozna duzo ale to co zrobil wykiwal nas z ta praca to inna sprawa. Ruch byl dobry jak placil mu gore kasy a on tylko przychodzil na zarzad i krzyczal od proge zeby dawali kase. Pozdrowienia!
szacunek dla lorensa ?
JAK MOŻNA SZANOWAĆ KOGOŚ KTO ZA WSZELKĄ CENĘ WYDUSIŁ
Z DRUŻYNY WSZYSTKO CO BYŁO MOŻLIWE I ODSZEDŁ !!!
WIEDZIAŁ DLACZEGO ! MISTRZ JESIENI I TRZECIE MIEJSCE NA WIOSNĘ MUSIAŁO ODBIĆ SIĘ NA ZAWODNIKACH !!!
SZACUNEK DLA NIEGO ??????????????? ZA CO ??????????
JURKOWI WYROBKOWI NIE SIĘGA DO PIĘT CHOĆBY ZA WYPOWIEDŻ
J. WYROBKA GDY ZAPYTANO GO DLACZEGO PRZYJĄŁ OFERTĘ Z CHORZOWA - ODPOWIEDZIAŁ " RUCHOWI SIĘ NIE ODMAWIA".
ON po prostu wie skąd się wywodzi i że są sytuacje gdy kasa zchodzi na plan dalszy !!! O lorensie tego powiedzieć nie można !!!
Z DRUŻYNY WSZYSTKO CO BYŁO MOŻLIWE I ODSZEDŁ !!!
WIEDZIAŁ DLACZEGO ! MISTRZ JESIENI I TRZECIE MIEJSCE NA WIOSNĘ MUSIAŁO ODBIĆ SIĘ NA ZAWODNIKACH !!!
SZACUNEK DLA NIEGO ??????????????? ZA CO ??????????
JURKOWI WYROBKOWI NIE SIĘGA DO PIĘT CHOĆBY ZA WYPOWIEDŻ
J. WYROBKA GDY ZAPYTANO GO DLACZEGO PRZYJĄŁ OFERTĘ Z CHORZOWA - ODPOWIEDZIAŁ " RUCHOWI SIĘ NIE ODMAWIA".
ON po prostu wie skąd się wywodzi i że są sytuacje gdy kasa zchodzi na plan dalszy !!! O lorensie tego powiedzieć nie można !!!
- Patton
- Kontakt:
a chocby za to 3 miejsce szacunek, za mistrza jesieni, za 12 tys widzow na meczu z wisla, za zwyciestwo na zabskich.... A jezeli Ty masz pretensje do niego, ze Ruch nie zrobil mistrza, to cos jest nie tak. Nie wypowiadaj sie na tematy, w ktorych nie masz pojecia.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Zgadzam sie z Pattonem!!! to on wtedy zrobil super druzyne !!!(ach przypomnialy mi sie te dobre czasy):) wtedy wszystko bylo dobrze tylko nie potrzebnie zatrudnialismy zurka :roll: WSZYSTKO ZEPSUL!!!! teraz jest odwrotnie Zurek zwolniony (a zrobil nawet dobra robota)przychodzi Lorens wszystko zepsujePatton pisze:a chocby za to 3 miejsce szacunek, za mistrza jesieni, za 12 tys widzow na meczu z wisla, za zwyciestwo na zabskich.... A jezeli Ty masz pretensje do niego, ze Ruch nie zrobil mistrza, to cos jest nie tak. Nie wypowiadaj sie na tematy, w ktorych nie masz pojecia.

Mam nadzieje że na forum śa Także kibice piłki nożnej i że nawiążemy normaną korespondencję .Pozdrawiam i gratuluje zwycięstwa w Stargardzie