2 liga w tv

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: hanys1920 » 1 sie 2003, o 12:45

bardzo dobry pomysl co do tej plyty panie Bogdanie i mam nadzieje ze co nieco juz uslyszymy na pierwszym meczu.a co do tv to 5 minutowe skróty w poniedzialek o godzinie nawet nie wiadomo której :?: to na pewno nie przyniesie zamierzonego skutku gdyz sponsora to nie przyciagnie zadnego a kibice watpie zeby tlumnie to ogladali.no ale w sumie lepsze to niz nic.a co do finansów to tvp3 pewnie to biednych nie nalezy ale w naszym regionie sport jest traktowany po macoszemu.a jesli problemem sa finanse to moze niektórym obnizyc pensje :?:
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

gregor
Kontakt:

#17 Post autor: gregor » 1 sie 2003, o 13:08

A dlaczego mowa tu tylko o TVP3 a nie porozmawiają z TVN może oni się skuszą na jakieś relacje i zainteresować grupę ITI (tak chyba się nazywają)

Harpo

#18 Post autor: Harpo » 2 sie 2003, o 07:33

Fajnie, jestem "za", ale po co cale mecze? Taki polgodzinny skroc tez jest niczego sobie: odliczajac wszelkie przerwy (faule,zmiany,itp) te pol godziny grania to caly mecz ! :D
A tak na powaznie, zawsze chetnie ogladalem Studio GOl Zydorowicza i mam nadzieje, ze Pan Andrzej znow bedzie "w swoim zywiole" a nam dostarczy rzeczowych informacji. A moze jeszcze jakies wywiady z kibicami, kamerka pod mlynem....ehhh marzenia..,pamietam, jak podczas slawetnego meczu Ruch-Gornik (2:0) w walce o mistrza, kamera byla i pod mlynem zaboli i u nas, to byly czasy!

Co do K.Durczoka: w jego osobe nie wierze, zostal kupiony przez Warszawke i tyle, wiec zadnej pomocy nie oczekujcie.

Jr

#19 Post autor: Jr » 4 sie 2003, o 12:21

Jezeli by się udało a coś niechce mi sie w to wierzyc to była by to fajna niespodzianka przynajmniej byłoby cos o Ruchu w Telewizyjnych mediach ale to itak nie przyciagnie sponsora Ów takiego mozna pozyskac w jeden sposób oczywiscie zaangazowaniem na boisku i wynikiem sportowym ale czy nasi chłopcy dorośli do tego ??????

cheche

#20 Post autor: cheche » 5 sie 2003, o 16:54

Chlopcy-pamietajcie ze sa tez kibice z zagranicy ktorzy kochaja Ruch
tak jak wy
TV3 nie dochodzi tak daleko.
Zamiast patrzec na mecz,bede mosial sie wpatrywac przez 90 minut w teletekst-smutne ale prawdziwe

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#21 Post autor: L_M » 5 sie 2003, o 17:25

Chlopcy-pamietajcie ze sa tez kibice z zagranicy ktorzy kochaja Ruch
tak jak wy
TV3 nie dochodzi tak daleko.
No coz w Eurosporcie poki co Ruchu na pewno nie pokaza ;)

Co do przyciagania sponsorow, owszem zyskamy małych reklamodawcow. Ale tak naprawde na przyciagniecie prawdziwych sponsorow takiej latwej recepty nie ma.

No i jeszcze jedno, ktos to juz poruszyl - skroty pwnie beda tylko z meczow domowych, a na nich my wszyscy powinnismy byc. Dlatego pod tym wzgledem moze i lepiej ze nie bedzie sie pokazywac calych spotkan, bo znam wielu ludzi ktorzy nie przychodzili na mecze kiedy Ruch byl pokazywany w Canal+

KK
Kontakt:

#22 Post autor: KK » 5 sie 2003, o 20:10

cheche - jesli beda bramki np. w tvp3 to na pewno beda na drugi dzien do zessania u nas. To moze na takie pocieszenie :)

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: AdiC » 5 sie 2003, o 21:10

Dopóki bydzie rządził monopol jednej sldowskiej tv to tak juz zostanie "widzów (zwłaszcza kibiców) momy w d... liczą się ciepłe posady.
Do Bogdana a propos płyty?
Mosz jakiś plan na dystrybucja? Może MP3 na stronie Ruchu lub też sprzedaż wysyłkowo. Stowom już w kolejce. Fajnie bydzie posłuchać jadąc na szpil klimatów piłkarskich. Super pomysł
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

cheche

#24 Post autor: cheche » 8 sie 2003, o 20:22

nie chodzi mi o Eurosport!!!?????
ale Canal+ moglby sie troche wysilic-kasuje przeciez dosyc
do Lukas Michalski:
jak bym mial troche blizej to napewno nie siedzialbym przed telewizorem

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#25 Post autor: Patton » 8 sie 2003, o 22:32

apm - teraz przesadziles. Kiedy ostatni raz na Ruchu byl dym? Niby kto sie ma bac ekipy? Kibice Ruchu? Powiem Ci tyle, gdyby nie ekipa, to dawno mlyna nie ma, na wyjazdach nikogo, nowych fan i oprawy, wiec nie pi***ol tu i nie zwalaj tego, ze komus sie nie chce dupy ruszyc na szpil na PF, bo w przeciwienstwie wlasnie do takich piknikow, oni zawsze beda na meczu.... Moze jeszcze chlopcy z ekipy sa winni wojnie w Iraku co? Takimi postami wlasnie straszysz potencjalnych kiicow, ktory chca sie wybrac na mecz. A jak sie tak boisz PF, to polecam spotkania oazowe....
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#26 Post autor: L_M » 8 sie 2003, o 22:46

Apm - sorry, ale co ty opowiadasz (nie chce uzywac wularyzmow)!?!?!?! Akurat na dzien dzisiejszy kibice Ruchu sa ostatnim ogniwem ktore moze odstraszac od przyjscia na stadion! Kiedy ty ostatnio na Ruchu byles!? Chcialem zauwazyc ze to wlasnie mlyn rozkreca atmosere na calym stadionie! A kiedy cos sie dzialo takiego zeby kibice mieli sie bac na stadion przyjsc!?Akurat kibice w Ruchu sami miedzy soba dbaja o porzadek na stadionie, wiec jebnales wielka glupota! Jak ktos mowi ze nie idzie na Ruch bo sie boi kibicow, to szuka po prostu taniej wymowki! I sam o sobie swiadczy, kiedy ostatnio byl na stadionie!
Haha, a moze jak Ruch pokazywali w C+ to bylo szczegolnie niebezpiecznie!
hej LM! wiesz dlaczego ludzie wola ogladac mecz w C+? Napewno sie domyslasz...

No coz, nie wpadl bym na taki pomysl.

a co do cheche:
zle mnie zrozumiales, bo ja szczegolnie szanuje kibicow ktorzy sa na obczyznie i utozsamiaja sie z Ruchem. Slowa o tych co siedza przed telewizorem nie byly kierowane do takich jak ty. A co do Eurosortu, to po prostu nie mozna miec do nikogo pretensji, ze polskiej II ligi nie obejrzysz w Niemczech. Canal+ robi naprawde dobra robote.[/quote]

volek
Kontakt:

#27 Post autor: volek » 8 sie 2003, o 23:06

Apm,nie obraź sie ale to Ty odstraszasz potencjalnych ,przyszłych kibiców głupią gadką o rzekomych zadymach "Psychofanów".Jeżdze na Ruch co mecz i chce Ci powiedzieć,że nie pamiętam kiedy była na naszym stadionie jakaś zadyma.A dzięki właśnie fanom z "młyna"atmosfera jest wspaniała i to oni robią cała oprawe (race,fany).Jak możesz to przyjdz w srode na mecz z Piastem i sie przekonasz.
A wracając do tematu to jakoś nie chce mi się wierzyc,żebyśmy mogli ogladać naszych ulubienców w tv.Byliśmy w ekstraklasie i urywków było tyle co nic,to nie łudze się,że po spadku nagle coś drgnie.Ale obym sie mylił.

USH
Kontakt:

#28 Post autor: USH » 9 sie 2003, o 07:33

ale co wy mu wmawiacie przeciez on w tych niemcach lepiej wie co tu sie dzieje :glupek:
apm jak nie masz o czyms zielonego pojecia to po ch.. piszesz

KK
Kontakt:

#29 Post autor: KK » 9 sie 2003, o 11:06

APM - ale masz argumenty... Przeciez takiego przykladowego FRONTALA znajdziesz na kazdym osiedlu/ulicy.

No i jak sam mowisz byles 11 lat temu na meczu. Ja nie wiem jak bylo wtedy wiec nie wypowiaam sie w tych tematach. Wiem jak jest teraz. Co mnie zaskoczylo nawet na wyjazdach jest swietna atmosfera, zadnego wywyzszania sie, jakiegos chamstwa... Czy jestes zwyklym kibicem czy PF jestes tak smaot raktowany. A PF nie jest wcale agresywne.
Ostatnia zadyma na CICHEJ miala miejsce 2 sezonu temu przy okazji meczu z legia, kiedy to warszawiacy zaczeli sobie hasac po naszej murawie...

Powiem wiecej. Przeciez wiekszosc plotkow odgradzajacych trybuny od murawy ma nie wiecej niz 90 cm wysokosci! I nic od tego czasu sie nie stalo. Ostatnia reakcja PF to wejscie do szatni po meczu z Zaglebiem. Ale oni wlasciwie wyrazili to co chcialo wtedy uczynic 90% kibicow.

I jeszcze raz prosze, nie odstraszajcie kibicow, a ich zachecajcie!

cheche

#30 Post autor: cheche » 9 sie 2003, o 20:39

chlopaki tak trzymac! Krew mnie zalewa ze nie moge byc z wami.
Chodzilem na Ruch juz przed 16 latami.Chorzowscy miedzy soba zawsze sie umieli dogadac i mysle ze tak jest do dzisiaj.
poza tym mnie nie jest ciezko pokonac 1000 km i przynajmniej raz w roku
zobaczyc stadion Ruchu(chocby nawet z za bramy w czasie przerwy posezonowej)

ODPOWIEDZ