KARTA KREDYTOWA RUCH CHORZOW

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dziobol

#16 Post autor: Dziobol » 25 sty 2007, o 13:31

arcio pisze:dziś o 12 jest konferencja to sie wszystko wyjaśni
bedzie transmisja na tvn24 ? :wink:

Kicol
Kontakt:

#17 Post autor: Kicol » 25 sty 2007, o 14:06

hehe nawet fajno sprawa ale mi i tak sie to nie przydo;]
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]

arcio
Kontakt:

#18 Post autor: arcio » 25 sty 2007, o 14:24

Dziobol pisze:
arcio pisze:dziś o 12 jest konferencja to sie wszystko wyjaśni
bedzie transmisja na tvn24 ? :wink:
będzie retransmisja w tvnsport ;)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Pawel
Kontakt:

#19 Post autor: Pawel » 25 sty 2007, o 14:30

gregor pisze:Wydanie kart dla osoby mającej stałe zatrudnienie do kwoty 5 tyś. wymagane 2 dokumenty i oświadczenie o dochodach napisane w banku.
osoby do 28 roku dodatkowo książeczka wojskowa.

prowizja przy wypłacie z bankomatu 1zt bankomat dominet banku , 5 zt w innym bankomacie
ubezpieczenie obowiązkowe 2.50zt+0.25% zadłużenia
za wydanie karty 50 zt z tym że korzystając z promocji kasa ta zostanie zwrócona
minimalna spłata miesięczna to 5% zadłużenia [nie mniej niż 50 zt tego nie jestem pewien]
Jeśli to co piszesz jest prawdą, to warunki mają ciulate na maxa. Pierwszy raz widzę prowizję z własnych bankomatów. 5 zł prowizji z innych ? To jest kpina. Aczkolwiek pewnie dla naszego klubu skapnie za to trochę hajsu, więc niy ma źle.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#20 Post autor: wolfik » 25 sty 2007, o 14:48

gerhat pisze:jo mom karta z bph i za wypłaty z bankomatów własny i obcych - opłata wynosi 0,-zł
Na pewno mowisz o karcie kredytowej? Chyba zmienie bank:)

Pawel tam chodzi o karte kredytowa, z zasady przeznaczona do transakcji bezgotowkowych, przy wyciaganiu z niej z bankomatow zawsze sa spore prowizje

Poznamy dokladnie oferte to wtedy bedziemy analizowac
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

bluefil
Kontakt:

#21 Post autor: bluefil » 25 sty 2007, o 15:10

Kredytowa jest do placenia a nie wyciagania a banku. Nauczcie sie odrzoniac karty platnicze, debetowe i kredytowe! warunki sa dobre, 50zl niedrogo, trzeba akolejne lata potwierdzicm, czy np nie bedzie 100. 61 dni bezplatny okres kredytowy tez dlugo, przy obrocie na karcie min 2400 za 6 miesiecy oddaja te 50zl, a w sumie 2400 na 6 miesiecy to niewiele. Ja sie zdecyduje na to. Musze jeszcze potwierdzic jakie koszty w przypadku zgubienia, bo czasami sa jakies dodatkowe oplaty.

Do wyciagania z bankomatu mam inna karte, a w dominecie nie potrzebuje konta.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Buger

#22 Post autor: Buger » 25 sty 2007, o 15:23

mi sie tam podobo:) pomysl zaje*isty z tym, jednym slwoym idymy w dobrym kierunku...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#23 Post autor: L_M » 25 sty 2007, o 20:18

http://comtv.pl/index.php?inc=mvc&file= ... yd=502&v=1

Relacja w ComTV z dzisiejszej konferencji o wspolpracy DOMINETU i RUCHU

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#24 Post autor: Rolik » 25 sty 2007, o 21:06

Jak sie wlazi do Nos na oficjalno stronka Klubu jest fajno reklama wlasnie tej ze karty :) pomysl bardzo dobry
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: Slawko » 25 sty 2007, o 21:37

No wyglada to bardzo fajnie i optymistycznie. Ja sie w kazdym razie przejde do Dominetu i wypytam co i jak i pewnie dam sie skusic :)
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

SODA's
Kontakt:

#26 Post autor: SODA's » 25 sty 2007, o 21:42

pomysl fajny i wart przemyslenia,jednak wole rolade w kapsi i szpan na wsi hehe
RUCH Chorzów Polska

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#27 Post autor: wolfik » 25 sty 2007, o 21:51

Umowa została zawarta na okres pięciu lat, do roku 2011. - Szacujemy, że pierwszego roku współpracy sprzedamy około 1 000 kart poświęconych Ruchowi - mówił Paweł Majsterkiewicz, menadżer sprzedaży Dominet Bank SA. - Z naszych obliczeń wynika, że minimalny obrót na rachunku posiadacza takiej karty, to 800 zł. Umowa jest tak skonstruowana, że w ciągu jej trwania klub może zarobić około 4 milionów złotych. Wszystko zweryfikuje jednak rynek - dodaje Majsterkiewicz.
Chyba sporo przegieli z tym szacowanym zyskiem, ale jesli faktycznie tak sprawa wyglada to to super sprawa jest, zysk stanowilby spory odsetek z naszego rocznego budzetu, ba z glupich kart moglibysmy nasze dlugi splacic
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#28 Post autor: arango-mokre » 25 sty 2007, o 21:52

na jakiej zasadzie dzialo karta przeplacona i koekcjonerska????????

malymaly

#29 Post autor: malymaly » 25 sty 2007, o 21:58

przedpłacana - masz ustalany limit na miesiac np. 1000zł i tyle mozesz wydac, kase pobieraja z konta ostatniego dnia miesiaca (tyle ile wydałes max ten 1000zł). sa tez pobierane prowizje za wypłaty z bankomatów. tak taka karta działa w PKO więc tu pewnie podobnie

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#30 Post autor: wolfik » 25 sty 2007, o 22:04

arango-mokre pisze:na jakiej zasadzie dzialo karta przeplacona i koekcjonerska????????
Przedplacona dziala tak jak telefon na karte, po prostu ja ladujesz i z tej kasy mozesz normalnie korzystac jak z karty debetowej wyplacac w bankomatach placic w sklepach, fajna sprawa jak nie chcesz zeby kobieta zbyt duzo wydala, ladujesz jej tylko 500 zl na karte i juz zyjesz spokojniej :lol:

ODPOWIEDZ