Sierka w Ruchu ????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No i najprawdopodobniej Sierka bedzie gral w Koronie Kielce :shock:
info z gazety.pl:
Piłka nożna: Robert Sierka w Koronie Kielce?
"Robert Sierka prawdopodobnie będzie występował w następnym sezonie w trzecioligowej drużynie Kolportera Kielce. Były piłkarz Gks Katowice dzisiaj będzie negocjował warunki indywidualnego kontraktu. - Jadę na rozmowy, ponieważ ich oferta była najkorzystniejsza z tych, które otrzymałem. Żałuję jednak, że działacze "Gieksy" nie wykazali zainteresowania moją osobą, bo bardzo chciałem zostać w Katowicach - powiedział piłkarz."
info z gazety.pl:
Piłka nożna: Robert Sierka w Koronie Kielce?
"Robert Sierka prawdopodobnie będzie występował w następnym sezonie w trzecioligowej drużynie Kolportera Kielce. Były piłkarz Gks Katowice dzisiaj będzie negocjował warunki indywidualnego kontraktu. - Jadę na rozmowy, ponieważ ich oferta była najkorzystniejsza z tych, które otrzymałem. Żałuję jednak, że działacze "Gieksy" nie wykazali zainteresowania moją osobą, bo bardzo chciałem zostać w Katowicach - powiedział piłkarz."
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z Sierką jest problem tego typu,że w Groclinie i Gieksie go nie chcieli to trenował u nas.Ale pojawiła sie podobno lepsza oferta z 1 ligowej jescze wtedy srakowianki to poszedł do nich.
Gdy srakowianke zdegradowali to Sierka zaczął szukać sobie nowego klubu i znalazł sie jeszcze niżej bo w 3 lidze.
Podobno p.Rogala powiedział,że nie interesuje go już Sierka bo nie dopuści do tego,zeby Ruch był tylko klubem awaryjnym (chodzi o to,że albo się decyduje od razu,albo wcale).
Gdy srakowianke zdegradowali to Sierka zaczął szukać sobie nowego klubu i znalazł sie jeszcze niżej bo w 3 lidze.
Podobno p.Rogala powiedział,że nie interesuje go już Sierka bo nie dopuści do tego,zeby Ruch był tylko klubem awaryjnym (chodzi o to,że albo się decyduje od razu,albo wcale).
- Schlesien
- Kontakt:
I bardzo dobrze Rogala zrobil. Po co nam ktos kto nie chce u nas grac? Jeszcze zanim tutaj przyszedl pokazal jak bardzo ceni nasz klubvolek pisze:Podobno p.Rogala powiedział,że nie interesuje go już Sierka bo nie dopuści do tego,zeby Ruch był tylko klubem awaryjnym (chodzi o to,że albo się decyduje od razu,albo wcale).