czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ch-R

#736 Post autor: ch-R » 24 sty 2007, o 09:59

gerhat pisze:Karta wizualnie ładna, ale to tylko kawałek plastiku bez informacji na jakich warunkach, jaka to karta? kredytowa debetowa itp.
ja wprowadzali te karty w zabrzu to ten bank miał zostać właścicielem klubu, potem się wycofali, w wiśle tez pojawili się z bannerami, potem ucichli,nie ździwiĘ się jak zarAz przeczytamy w Fukcie że chcą zostac udziałowcem Ruchu lub budowac stadion, tak będą czarować do memomentu jak stwierdzą że więcej kart juz kibicom Ruchu nie wcisną i nagle okaże że chcą kupic Sląsk, Lecha itp itd.

Oczywiście to tylko przypuszczenia i porsze je brać z ;)
Godosz tania reklama? :D

kolend

#737 Post autor: kolend » 24 sty 2007, o 10:00

gerhat pisze:Karta wizualnie ładna, ale to tylko kawałek plastiku bez informacji na jakich warunkach, jaka to karta? kredytowa debetowa itp.
"W czwartek w siedzibie klubu zostaną zaprezentowane nowe karty płatnicze Ruchu, które niebiescy przygotowali wspólnie z Dominet Bankiem."

Poczytaj oferte Dominet Banku i juz masz odpowiedz :)

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#738 Post autor: Patton » 24 sty 2007, o 11:30

Fajna sprawa, chociaz nie dla mnie - za bardzo niszowy bank ;) Zgodze sie z Gerhatem. Jednak jedno mnie dziwi - kto dobieral grafike na ta karte? Bo jak porownuje z innymi z Dominetu, to u nas ktos blysnal - kawalek koszulki i herb... :)

P.S. Czy czasem nie zaczynamy "wariowac" z pewnymi wynalazkami typu: piwo, karta kredytowa itd??
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#739 Post autor: L_M » 24 sty 2007, o 11:39

ja wprowadzali te karty w zabrzu to ten bank miał zostać właścicielem klubu, potem się wycofali, w wiśle tez pojawili się z bannerami, potem ucichli,nie ździwiĘ się jak zarAz przeczytamy w Fukcie że chcą zostac udziałowcem Ruchu lub budowac stadion, tak będą czarować do memomentu jak stwierdzą że więcej kart juz kibicom Ruchu nie wcisną i nagle okaże że chcą kupic Sląsk, Lecha itp itd.

Oczywiście to tylko przypuszczenia i porsze je brać z ;)
w czwartek poznamy tez te szczegoly wspolpracy i mysle ze odpowiedzi na Twoje pytania.
arcio pisze:gizm tutaj nie wolno chwalić zarządu 8)
odwołaj to ale szybko
:shock: :roll:

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#740 Post autor: AdiC » 24 sty 2007, o 12:23

Nikt na siła kart niy wcisko. I raczyj z tego tytułu bank niy bydzie chciol wchodzić do klubu. Jeśli niy trzea mieć u nich rachunku, to już sie tam przenosza byle mieć karta z R-ką. Ryzyko żodne, byle spłacić w terminie. Wola żeby część prowizji trafiła do Chorzowa niż np. do banku Kazia abo innego karierowicza z Pisu. Czekom ino na oferta i gratulacje za kolejny dobry Ruch zarządu. Ziarnko do ziarnka i ...... bydzie dobrze.
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#741 Post autor: wolfik » 24 sty 2007, o 16:15

kredytowka jak kredytowka, jakis zasadniczych roznic miedzy kartami nie ma, jedynie poza limitem, no i wiadomo wygodniej miec konto i KK w jednym banku. Ale ja osobiscie bym chcial miec karte z eRka, no i jak klub mialby na tym cos zarabiac to tylko sie cieszyc
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Stary kibic

#742 Post autor: Stary kibic » 24 sty 2007, o 16:18

Przepraszam ze chcie wrocic do starego pewnego wydarzenia z zwiazane z sponsorem. Miala to byc jak sie nie myle powazna spolka medialna (niemiecka) bylo juz tak daleko ze odbylo sie spodkanie w U.M-Chorzow z p. Prezydentem. I co dziwo ta sprawa nagle ucichla. Czy moze ktos wie wiecej o tej sprawie. Interesuje mnie dlaczego to icichlo w Urzedzie miejskim? Czy moze byly jakies inne zagadnienia nie do przejscia przez obie strony zainteresowanych w tej sprawie?
Dlaczego Gornik Zabrze moze uzyskiwac sponsorow zagranicznych a Ruch nie? Komu lezy w interesie aby Ruch Chorzow nie wrocil do dawnej swietnosci? Powiedzmy sobie szczerze ze jeden p.Klimek nie zwojuje wiele. Robi co moze. To nalezy jemu przyznac . Ale co dalej? Zarzad tez troche sie spalil z Cwielagiem. Brak sily przebicia , Ta cena za tego gracza to dlamnie skandal! Jakie miala Wisla argumenty aby rzcac taka cene? Argumenty mial wieksze niestety Ruch. I co ? Zas wielkie psinco. Oj ludkowie z zarzadu. Wstyd! Niestety.

kolend

#743 Post autor: kolend » 24 sty 2007, o 16:22

Stary kibic pisze: Dlaczego Gornik Zabrze moze uzyskiwac sponsorow zagranicznych a Ruch nie?
Pokaz mi tych zagranicznych sponsorow Gornik-a... pokaz mi jakichkolwiek... jedyna roznica jest taka, ze od czasu do czasu w mediach szumnie sie oglasza, ze jest wielka firma zainteresowana sponsoringiem, potem wycieka do prasy jej nazwa i sprawa sie ucina, a rzekomy sponsor ma ze dwa tygodnie darmowej reklamy !

Stary kibic

#744 Post autor: Stary kibic » 24 sty 2007, o 16:36

Moze masz i racje ,ale jak widac oni szukaja i szukaja. A jak znajda dobrego sponsora? Mnie interesuje dlaczego w Ruchu nie walcza o sponsora?

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#745 Post autor: jajo » 24 sty 2007, o 16:39

w taki sposob jak Górnik (narazie) to szukał Rogala, a dobrze wiemy ile znalazł
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

fuhr
Kontakt:

#746 Post autor: fuhr » 24 sty 2007, o 16:48

Stary kibic pisze:Moze masz i racje ,ale jak widac oni szukaja i szukaja. A jak znajda dobrego sponsora? Mnie interesuje dlaczego w Ruchu nie walcza o sponsora?

nei walczy...bo w gazecie nei pisza... :roll:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

kolend

#747 Post autor: kolend » 24 sty 2007, o 17:02

Stary kibic pisze:Moze masz i racje ,ale jak widac oni szukaja i szukaja. A jak znajda dobrego sponsora? Mnie interesuje dlaczego w Ruchu nie walcza o sponsora?
to wystarczy, ze sie umowimy i w 10 postach napiszemy, ze slyszelismy, ze chce nas sponsorowac np Microsoft, a w gazetach napisza o tym ze inwestycja w Ruch jest zainteresowany Microsoft (tak jak napisali o podzieleniu kibicow)

widzisz jakas roznice pomiedzy brakiem sponsora, a z drugiej strony brakiem sponsora ale pieprzeniem kto to nie jest zainteresowany???

Stary kibic

#748 Post autor: Stary kibic » 24 sty 2007, o 19:02

W moich wypowiedzi nie chodzi mi o zmyslanie sobie urojonych sponsorow. Ani tez aby takowe czynnosci robili dzialacze. Przeciez to jest w wbrew zdrowego rosadku.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#749 Post autor: L_M » 24 sty 2007, o 19:02

rece opadaja. oni szukaja i szukaja a my sie opierdalamy i kazdego za dzrwi wyrzucamy wg Ciebie?
co ma byc powiedziane odnosnie histori sprzed ilus miesiecy - pewnych rzeczy sie nie zdradza, rozmowa o wykupieniu udzialow czy zainwestowaniu w klub to akurat nie jest rozmowa ktora sie powinno dzielic z kibicami - to rozmowa biznesowa. i zaden szanujacy sie biznesmen nie zdradzi pewnych rzeczy. teorie spiskowe 'komu zalezy na tym i na tamtym...' - moim zdaniem trzebaby pogrzebac w archiwach IPN i zrobic lustracje w klubie i znalezc tych wstretnuch agentow - ot co! ;)

jak widac sytuacja finansowa u nas jest duzo lepsza niz w gorniku, profesjonalizm w prowadzeniu spolki u nas jest na duzo wyzszym poziomie, jest ilustam potencjalnych inwestorow i na tym to wszystko polega. Potencjalny sposnor to jak sama nazwa wskazuje firma, ktora moze, ale nie musi. Firma ktora podejmuje rozmowe. a od tego do finalizacji jest z reguly dalej niz daleko. Sciagniecie powaznych inwestorow do sportu to naprawde ogromna sztuka, rowniez przez to co sie dzieje w pilce obecnie itd.

co do pepka - rece opadaja jeszcze nizej. przeciez 800 tys, wypozyczenie (choc to wszystko i tak spekulacje prasowe tak naprawde) za gracza ktory nie mial pewnego miejsca w skladzie u drugoligowca to jest duzo pieniedzy, bardzo duzo. gdzies tam i to dosyc czesto pisalem, ze nie ma co sie pucowac zarzadowi za kazda decyzje, ale akurat to ze wynegocjowane zostalo to co zostalo to sukces, duzy sukces. Stary kibicu - przejrzyj na oczy - W BIZNESIE, a juz w transferowaniu zawodnikow na pewno, nikt nie patzy na 14 mistrzow, a na to ze gramy w drugiej lidze. A tego co piszesz to juz chyba nawet pod malkontenctwo sie podciagnac nie da ;)

novy1200

#750 Post autor: novy1200 » 24 sty 2007, o 19:46

ostatnio ogladalem skrót z meczu Wisła-Ruch i sie normalnie przerazilem komentator na początku powidział "goście nie wystraszyli sie utytułowanego rywale" bolą takie słowa przecie wisle daleko nam jeszcze do nas

Zablokowany