Zimowe Transfery
- radzion
- Kontakt:
Ludzinski mo kontrakt do czerwca, jesli postanowi isc kaj indziej trudno, jego sprawa, na jego miejsce znajda sie inni, do tego jest Janoszka kiery w koncu musi dostac szansa,poza tym jakos mie Ludzinski mimo wszystko nie przekonuje, owszem, strzelol duzo bramek ale jednak jakos mie nie przekonuje,poza tym zupelnie inno godka bydzie za pol roku!wszystko zalezy od tego czy awansujemy, jesli tak to zosatanie, jesli nie to pojdzie, tyla
- wolfik
- Kontakt:
Jak Łudzinski ma kontrakt do czerwca i tak zwleka z podpisaniem nowego, to lepiej go chyba teraz sprzedac
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Łudziński miał podpisać kontrakt już tydzień temu
wszystko jest ustalone tylko złożyć autograf
nie chce podpisac wiec coś kręci
myśmy go wyciągli z bagna, u nas sie wypromował i teraz widac jak sie odpłaca
ale niestety życie jest brutalne i przekonujemy sie o tym na każdym kroku
w myśl tej zasady jak nie podpisze to do rezerw na pol roku
zobaczymy jak bedzie wyglądała jego sytuacja za te pol roku
brutalne ale niestety jakiś szacunek trzeba mieć
wszystko jest ustalone tylko złożyć autograf
nie chce podpisac wiec coś kręci
myśmy go wyciągli z bagna, u nas sie wypromował i teraz widac jak sie odpłaca
ale niestety życie jest brutalne i przekonujemy sie o tym na każdym kroku
w myśl tej zasady jak nie podpisze to do rezerw na pol roku
zobaczymy jak bedzie wyglądała jego sytuacja za te pol roku
brutalne ale niestety jakiś szacunek trzeba mieć
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie chce (Łudziński), nie ma tragedii. Grał dobrze ale widać w jego mniemaniu za dobrze. Cóż ma zadatki na dobrego napastnika ale Janoszka, Domżalski, Sobiech, Brzowoski też mają.
Najważniejsze nie ulegać wygórowanym zachciankom - jedność drużyny najważniejsza.
Jeśli to woda sodowa - dziękujemy za wszystko i żegnamy, Wisła Płock to je ono :-)
Najważniejsze nie ulegać wygórowanym zachciankom - jedność drużyny najważniejsza.
Jeśli to woda sodowa - dziękujemy za wszystko i żegnamy, Wisła Płock to je ono :-)
- Simone
- Kontakt:
Ja bym na miejscu zarzadu postawil ultimatum . Mial dosc czasu zeby sie namyslic .
Albo podpisuje teraz w poniedzialek na warunkach do tej pory wynegocjowanych albo nie i do widzenia .
Mysle ze za 300 tys znajdzie sie klient od reki ktory go wezmie . Widzew sie nim interesowal o ile wiem .
Nie ma sie co bawic w jakies zsylanie do rezerw bo nam pieniazki sie przydadza . Bedzie na 1 rate kwartalna .
Dziwie sie niektorym , w dupach sie poprzewracalo . Byl nikim gdy bral go Ruch a jeszcze zaplacilismy za niego rzekomo .
Zle ma w Chorzowie ? Tak jak ktos napisal , Wisla Plock to kierunek dla ludzi bez ambicji ...
Albo podpisuje teraz w poniedzialek na warunkach do tej pory wynegocjowanych albo nie i do widzenia .
Mysle ze za 300 tys znajdzie sie klient od reki ktory go wezmie . Widzew sie nim interesowal o ile wiem .
Nie ma sie co bawic w jakies zsylanie do rezerw bo nam pieniazki sie przydadza . Bedzie na 1 rate kwartalna .
Dziwie sie niektorym , w dupach sie poprzewracalo . Byl nikim gdy bral go Ruch a jeszcze zaplacilismy za niego rzekomo .
Zle ma w Chorzowie ? Tak jak ktos napisal , Wisla Plock to kierunek dla ludzi bez ambicji ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krzysiu to na co on czeka na zbawienie.Wydaje mi sie ze zwleka bo mysli ze nadejdzie jakas ciekawa propozycja.KK pisze:Znacie sprawe? No wlasnie... Wiec zaczekajcie, zanim zaczniecie ferowac wyroki i skreslac kogos... Łudzi twierdzi ze z nikim nie rozmawia i jakos mu wierze.
Moze sie myle ale tak to juz jest ze niektorzy kopna dobrze pare razy pilke i mysla ze sa Pele.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
- wolfik
- Kontakt:
Gora twierdzil ze kocha, ze chce u nas grac, czekalismy i doczekalismy sie tego ze nas wyciulal.KK pisze:Znacie sprawe? No wlasnie... Wiec zaczekajcie, zanim zaczniecie ferowac wyroki i skreslac kogos... Łudzi twierdzi ze z nikim nie rozmawia i jakos mu wierze.
Ja do Łudzinskiego nic nie mam, moze i nawet niepotrzebnie ropzdmuchujemy tu cala sprawe, ale jak zwleka tydzien , dwa z tym podpisaniem to to zaczyna powoli smierdziec. A teraz mysle jest wart spokojnie 300 000(dla nas to kasa niemala), a w czerwcu wart bedzie 0
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
ludzie... weźcie się opamiętajcie... to naturalne, że negocjuje swoje warunki kontraktowe.. wart jest dużo, a skoro ma poczucie wartości to naturalne, że walczy o swoje...
Ruch to nie jest obecnie klub, dla którego można grać za każdą stawkę (tylko Mario mógł sobie na to pozwolić)
może Wy godzicie się na każdą kwote wynagrodzenia jaką Wam zaproponują.. ale jak byście mieli propozycje z firmy, która da Wam więcej, a i praca będzie ciekawsza to odejdziecie... on nie odchodzi... on negocjuje..
Ruch to nie jest obecnie klub, dla którego można grać za każdą stawkę (tylko Mario mógł sobie na to pozwolić)
może Wy godzicie się na każdą kwote wynagrodzenia jaką Wam zaproponują.. ale jak byście mieli propozycje z firmy, która da Wam więcej, a i praca będzie ciekawsza to odejdziecie... on nie odchodzi... on negocjuje..
Königshütte / Oberschlesien
-
tylko co łon sie tak zastanawio nad tym konraktem... Baran wzial, podpisol i sprawa z gowy... Pozatym jak myslicie ze zatanawio sie nad odejsciem to mocie chba w gowie poprzestawiane... Kaj mu bydzie lepij jak nie w druzynie z tradycjami, historia, najlepszymi w Polsce kibicami, no i ambicjami powrotu do elity najlepszych po 15 majstra...