Z Kolporterem w pierwszej rundzie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
19PABLO20

#46 Post autor: 19PABLO20 » 2 sie 2003, o 22:39

aha podziekowania dla Staszowa za wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

USH
Kontakt:

#47 Post autor: USH » 2 sie 2003, o 23:01

19PABLO20 pisze:I zas wszyscy sie podniecaja wynikiem i komentuja lamentuja i takie tam wy marudzicie i siedzieliscie w domu a co my mamy powiedz bedac tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrzuczcie na lus nie bedziemy ciagle wygrywac choc takich sytuacji co oni mieli mogli przynajmniej cos szczelic przynakmniej mi sie tak wydaje patzrac na mecz od podajze 20 min moze sie wybierecie na anstepny wyjazd ??????Zaraz mi napisza że byli ale niebede tego komentowac!!!!!!!!!!!!!!
Zgadzam sie w 100% 15 min temu przyjechalem do dom

KK
Kontakt:

#48 Post autor: KK » 2 sie 2003, o 23:37

Eh pod wodza kolegi Niebieski78 wraz z Fuhrem i Qba ruszylismy na podpoj kielc kolo 11:) Jeszcze Niebieski skonsumowal jajecznice i heja dalej... Jedziemy sobie przy okazji podziwiamy uroki polskiej wsi i nowej europy, Niebieski usilnie trzymie swoje drzwi aby nie odpadly :o , a nastepnie mija auto przed soba, prawa strona (rezerwowy pas :lol: )
20 min do meczu i 50 km jeszcze. Pod stadionem ejstesmy kilka minut po 14. Zostawiamy auto pod jakas buda z cyrku i zapierniczamy bo jakims lasq :D
Wreszcie dolaczylismy do kordonu naszych. Jeszcze bileciki, bramka i kolo 14.25 jestesmy na trybunach. Mysle ze fani Ruchu zaprezentowali sie calkiem przyzwoicie. Opis meczu juz zamiescilem:0
Wychodzimy troche przed koncem. Do auta wracamy w... "suce" :shock:
Kieleccy palkarze okazali sie nad wyraz mili:D
Powrotna droga. Wszyscy jedza cos normalnego, no ale Niebieski oczywiscie zamowil sobie fasolke po bretonsq :P
Potem jeszcze zakupil sloik jagod. Trzymajac w lewej rece konsumowal jagody, prawa kierowal, kiedy to zadzwonila komorka i Niebieski prawa reka zaczla obslugiwac komorke :shock: Na szczescie Qba przytomnie opanowal stery:D

A i te auto z "hu*" na plecach:D
Bylo za***iscie chlopaki, dzieki!

Sebol

#49 Post autor: Sebol » 3 sie 2003, o 04:21

No cóż, każda porażka boli, ale nie można załamywać rąk już na początku. Potrzeba jeszcze trochę czasu, zgrania i będzie spox. Może to i dobrze, będziemy mogli teraz skupić się tylko i wyłącznie na powrocie do ekstraklasy. Wisła za zdobycie Pucharu, jak dobrze pamiętam nie dostała z PZPN, ani grosza, więc tym bardziej w ogóle się nie przejmuję tą porażką 8)

----------------------------
FOREVER RUCH !!

Rudzianin

#50 Post autor: Rudzianin » 3 sie 2003, o 05:23

Dla mnie gra byla dnem korona pod kazdym wzgledem byla lepsza i co z tego skoro Ruch mial tzw 100% skoro pilka leciala zawsze 10m nad bramą ale jak trzeba bylo strzelic to byly jakies podania do rogu.Mysle ze ostra slowa pod wzgledem pilkarzy od naszych kibicow byly jak najbardziej zasluzone bo mnie sie wydaje ze pilkarze jakby przeszli obok tego meczu i naprawde przyda im sie taka reprymenda na poczatek sezonu bo z taka gra tego nie widze.Moze moje wqrwienie bierze sie z tego ze musielismy sie je*** 4 pociagami tam i spowrotem przez caly dzien i mozna bylo miec wrazenie ze jedziemy nie do kielc a do szczecina :? Takie jest moje zdanie ale mysle ze ci co sie wybrali i ogladali ten mecz tez maja takie zdanie jak ja.
Do pilkarzy:czy wy robicie sobie cos znas??Pewnie jak my z powrotem sie tluklismy pociagami i uzeralismy sie z psiarnia to wy juz opanowaliscie lokale na wolnosci.
Oby to nie byl zimny a lodowaty prysznic dla was.qr** chociaz sie bardziej zaangazujcie to pewnie i efekty beda.
Napewno bedziecie miec wielkie pretensje do kibicow ze tak was potraktowali ale qr** szanujmy sie nawzajem.Szkoda mi chlopakow np. z Torunia ktorzy musieli to oglądac.to tyle odemnie.
Dzieki dla Pogoni Staszow za przybycie.
I tak W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZŁE.
KOCHŁOWICE ZAWSZE NIEBIESKIE

Rudzianin

#51 Post autor: Rudzianin » 3 sie 2003, o 05:31

Sebol i co z tego ze wisla nie dostala kasy :!: To moze wogole nie powinnismy grac i dac walkower bo po ch** nam puchar Polski.A pilkarze jak najbardziej powinni sie przejmowac bo nie jest dobrze.Jest dokladnie to samo jak w zeszlym sezonie narazie.
Aha panie trenerze Wyrobek po meczu nie tylko Lines powinien biegac za kare......Ale jest pan itak chyba jedyna osobą ktorej narazie mozna zaufac.
qr** pokazcie kto bedzie rządzil w tej 2 lidze :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

niebieski78

#52 Post autor: niebieski78 » 3 sie 2003, o 12:16

mnie najbardziej rozczarowal niestety Molek juz pomijajac to ze tylko on wie jak nie strzelil na 1-1 to momentami myslalem ze rosnie nam drugi Bizacki z tymi koleczkami bez sensu i celu
co do gry to golym okiem widac ze dalej nie ma w srodku lidera kogos kto przytrzyma pile w srodku zagra jeden na jeden ,zrobi przewage ...jest sporo kopaczy ktorzy sa wolni i mogli by sie tego w drugiej lidze podjac (np dariusz jackiewicz) moze dobrze sie stalo bo ten mecz zmaci dobre samopoczucie z jakim WSZYSCY obnosza sie po spadku
Jedno juz wiemy druga liga nie bedzie spacerkiem

niebieski78

#53 Post autor: niebieski78 » 3 sie 2003, o 12:56

zeby poprawic troche humory ,wyglada na to ze mamy dobrego obronce Pierscionek gral bardzo pewnie i twardo przez caly mecz (zeby w 88 min Ruch stracil gola po jego bledzie :wink: ) ale to byl najbardziej optymistyczny akcent tej wyprawy

MP KORONA

#54 Post autor: MP KORONA » 3 sie 2003, o 17:43

Kompletnie nie zgadzam się z rudzianinem, to Korona zagrała beznadziejnie, ruch pokazał się o wiele lepiej, na pewno jest drużyną dużo bardziej dojrzałą piłkarsko, ale tym bardziej cieszy zwycięstwo...

USH
Kontakt:

#55 Post autor: USH » 3 sie 2003, o 17:51

MP KORONA pisze:Kompletnie nie zgadzam się z rudzianinem, to Korona zagrała beznadziejnie, ruch pokazał się o wiele lepiej, na pewno jest drużyną dużo bardziej dojrzałą piłkarsko, ale tym bardziej cieszy zwycięstwo...
na jakim ty byles meczu?przecież Ruch nic nie grał,a jak dochodzili do sytuacji to pilka lecial kilka metrow nad bramką,najgorzej zaprezentowala sie pomoc ..,a oreszcie nie chce mi sie nawet pisać.
A stadionu nie mogliscie na wiekszym zadupiu wybudować

KK
Kontakt:

#56 Post autor: KK » 3 sie 2003, o 20:27

LYSY napisal w temacie ktory usunalem:

Zastanawiam się czy drużyna aspirująca do I ligi może przegrywać z grajkami z III ligi??? Dla mnie nie ma zmiłuj w drugiej lidze!!!! W swoich ocenach i wymaganiach będę niestety bezlitosny! Jeśli chcemy wejść do ekstraklasy to w takim meczu powinien być wynik co najmniej 5:0 dla Ruchu.Jeśli kibole nie będą trzymać ręki na pulsie już teroz to kiedy w maju obudzi się Rogala i trener może być już za póżno Nie "gdybam "już bo "gdybałem " do końca w ub.sezonie i "dogdybałem " się tego co mamy.Patrzmy jak grają i wymagajmy.Tylko zwycięstwa!!!! Bo remis w "dwójce" to dla Ruchu porażka.Rozumiem ,że przyjdzie kryzys bo takowy dopada nawet mistrzów ale pierwsze trzy ,cztery szpile muszą być za TRZY PUNKTY kożdy!!!!!Mam nadzieję ,że nie tylko ja mam takie wymagania w stosunku do klubu z Cichej ale wielu z nas.Patrzmy na Ruch jak na wybitnego "II -go Klasistę "i wymagajmy od nich więcej niż potrafią bo tylko to doprowadzi nas do EKSTRAKLASY.
Vahanara napisal:
Akurat tu się z Lysym zgadzam całkowicie. Należy wymagać zwycięstw!

Sebol

#57 Post autor: Sebol » 3 sie 2003, o 20:36

Rudzianinie, mam w du*** Puchar Polski, liczy się tylko i wyłącznie walka o ekstaklasę. Czeka Nas wiele ciężkiej pracy w dojściu do tego celu, więc na nic innego w tym momencie nie powinniśmy zwracać uwagi. A ocenę postawy Ruchu pozostawię sobie na póżniej, minie kilka kolejek i wtedy zobaczymy jak jest 8) Pozdro !!

FOREVER RUCH !!

Marek Nowak
Kontakt:

#58 Post autor: Marek Nowak » 3 sie 2003, o 21:32

Ja rowniez podpisuje sie obiema rekami to co napisal Lysy i zupelnie nie rozumiem dlaczego jego post zostal usuniety. Wiem ze liga jest wazniejsza i za lige beda druzyna i trenerzy rozliczani , ale przegrana z takim zespolem to mala kompromitacja i oby "amatorszczyzna" w przygotowaniu do sezonu ( brak obozu , szukanie sparingpartnerow na ostatnio chwila czy zupelnie niepotrzebna wycieczka autokarem do Niemiec - nie mowiac o braku narazie dobrych transferow ) nie odbila sie na wynikach , bo to napewno nie bydzie latwo awansowac... Ale przy najgorszym prezesie w historii Ruchu jeszcze wszystko przed nami ....

19PABLO20

#59 Post autor: 19PABLO20 » 3 sie 2003, o 21:38

nie pierdolcie mi tu fleków byliscie w kielcach slyszelscie rozmowe po meczu jak zaczli najezdzac na pilkarzy co pewiem pan powiedzial !!!!!!!!!!wasze pi***olenie wy i tak ch*** mozecie zrobic i tyle!!!!!!!!!!!!!!nie no mozecie pisac sobie na necie o róznych zeczach a i tak ich nie zrobicie i takie tam

Rudzianin

#60 Post autor: Rudzianin » 3 sie 2003, o 23:51

Sebol wiadomo ze liga jest wazniejsza niz puchar Polski :!: Teraz mowisz ze masz w du*** puchar a jakby grali w finale tez bys tak powiedzial :?:
pozdRo

ODPOWIEDZ