Zimowe Transfery
- Simone
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
nikt nie oszukuje - klimek od poczatku zapowiedzial ze jak bedzie oferta na duza kase to jednego zawodnika moze sprzedac, ale wcale nie musi. i o tym debatuja od paru tygodni nasi wlodarze. a to ze sobie pozwalamy na targi z wisla, to ze grzesiu baran ma oferte z legii i paru innych klubow a wybiera Ruch, to znaczy ze od dobrych dwoch lat nikt nam oczu nie mydli tylko konsekwentnie dazymy do zapowiedzianego celusimonsays pisze:Najbardziej mnie smuci, ze wszyscy nas w jajo zrobili z Pepkiem. Gazety sie rozpisuja, a my o niczym nie wiemy. Wiec albo to jest tylko pieprzenie gazet, zeby osiagnac wieksza sprzedaz, albo ktos nam rzeczywiscie mydli oczy.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
jo je za tym zeby Cwielonga sprzedac... bo chociazby z tego powodu, ze nie dej Boze moge chycic jakos kontuzja czy cos i nic z tego nie bydymy miec, pamiyntocie jak Bizak chciol isc do Cottbus? Ruch gpo nei puscil i ptem juz chyba ani jednego sensownego szpilu nie zagrol... a tak nawet jak podzie za anulowanie dlugu (byle to bylo jasno czorno na biolym) to dostynymy trocha oddechu od dlugow... a jak sam piszom sklad jest mocny.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
petasza chce miec podbeskidzie
http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=168280
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
z podbeskidzia wg prasy chyba kogoś chcieliśmy to niech go wymienią i po krzykusalas pisze:petasza chce miec podbeskidzie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Chopy wiem ze to sam je niy na miejscu ale wie ftos moze z Wos kaj sie podzialy ieniondze ze transferu Wierzchowskiego do Werderu i co miala z tego Wisla??
Dziynki za odpowiedz.
Ale do czego pija.
Lazi mi uo to ze przeca sprzedowajac Pepka mozna /chyba? - nie znom sie na prawach transferowych/ w umowie z Wisla zazyczyc sie na prziklad 20% z nastypnej srzedazy.
Co loznaczalo by ze jak juz by sie Wisla kupiela uod nos Pepka to sprzedowajac go kajs indziyj musiala by nom te 20% dac.
Poradzcie mi sam czy je tako mozliwosc??
Dziynki za odpowiedz.
Ale do czego pija.
Lazi mi uo to ze przeca sprzedowajac Pepka mozna /chyba? - nie znom sie na prawach transferowych/ w umowie z Wisla zazyczyc sie na prziklad 20% z nastypnej srzedazy.
Co loznaczalo by ze jak juz by sie Wisla kupiela uod nos Pepka to sprzedowajac go kajs indziyj musiala by nom te 20% dac.
Poradzcie mi sam czy je tako mozliwosc??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a czego byś oczekiwał? codziennych informacji jakie kwestie były poruszane w trakcie rozmów?simonsays pisze:Najbardziej mnie smuci, ze wszyscy nas w jajo zrobili z Pepkiem. Gazety sie rozpisuja, a my o niczym nie wiemy. Wiec albo to jest tylko pieprzenie gazet, zeby osiagnac wieksza sprzedaz, albo ktos nam rzeczywiscie mydli oczy.
nie rozumie stwierdzenia że ktoś nam mydli oczy :roll: niby jak? w czym?
tym że klub prowadzi rozmowy? dyc o tym dawno sie już gadało!
o tym ze niektórzy już pisali że pepe jest już w wisle? pepe jeszcze żadnej umowy nie podpisał wiec jak na teraz jest piłkarzem RUCHU Chorzów
co bedzie jutro sie okaże ale na pewno jak sie coś wyjaśni to sie poinformuje oficjalnie
nigdy nie jest za późno
- Simone
- Kontakt:
Bieda jest poki co a nasi dzialacze bardzo sprawnie sobie radza wiec cieszmy sie z tego co mamy !
Trzeba kombinowac min : sprzedawac po dobrej cenie i koniec
Klub jest profesjonalnie zarzadzany i jeszcze przyjda czasy ze bedziemy transferowac zawodnikow ale za mln y Euro i to z wlasnej woli
Jedynie co mnie boli to forma zaplaty ale widocznie innego kontrahenta nie ma i juz
Ja tam oszukiwany sie nie czuje , wrecz przeciwnie
Niektorzy chyba zapominaja w jakim gownie bylismy
Trzeba kombinowac min : sprzedawac po dobrej cenie i koniec
Klub jest profesjonalnie zarzadzany i jeszcze przyjda czasy ze bedziemy transferowac zawodnikow ale za mln y Euro i to z wlasnej woli
Jedynie co mnie boli to forma zaplaty ale widocznie innego kontrahenta nie ma i juz
Ja tam oszukiwany sie nie czuje , wrecz przeciwnie
Niektorzy chyba zapominaja w jakim gownie bylismy