czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zapomnioł żeś o DeutscheBank i IBM, no i może DaimlerChrysler tylko niech się wyraźnie okreslom co oznaczo ta ich gwaizda 8)Fifiasek16 pisze:Ale to nie zmienia rzeczy;P Żeby się znalazł jakiś konkretny sponsor.... Szacunek p. Klimek... Ale taki typu np. Telekomunikacja Polska... albo jakas siec komorkowa.,.. np. Plus Gsm... to by bylo oplacalne....w obie strony;)
-
- Kontakt:
gerhat pieronie tobie sie język wyostrzo coraz bardzij... Może pomyśl o jakiej rubryce satyrycznej w Dzienniku ...gerhat pisze:Zapomnioł żeś o DeutscheBank i IBM, no i może DaimlerChrysler tylko niech się wyraźnie okreslom co oznaczo ta ich gwaizda 8)Fifiasek16 pisze:Ale to nie zmienia rzeczy;P Żeby się znalazł jakiś konkretny sponsor.... Szacunek p. Klimek... Ale taki typu np. Telekomunikacja Polska... albo jakas siec komorkowa.,.. np. Plus Gsm... to by bylo oplacalne....w obie strony;)
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W czwartek w siedzibie klubu zostaną zaprezentowane nowe karty płatnicze Ruchu, które niebiescy przygotowali wspólnie z Dominet Bankiem.
?? cos konkretnego bedzie z tego? slyszalem ze inne kuby na tym potrafily niezle zarobic...
http://www.dominetbank.pl/komunikaty_pr ... c_3830.asp
http://www.lkslodz.com.pl/news,98.html
łks, wisła k. wisła p.
Dominet Bank oferuje m.in. karty poświęcone klubowi Wisła Kraków i Wisła Płock oraz dedykowane poszczególnym drużynom Dominet Basket Ligi. W przypadku tego typu kart bank dzieli się dochodem z tytułu obrotu na karcie poprzez transakcje bezgotówkowe dokonywane przez klientów. W krajach Europy Zachodniej sportowe karty funkcjonują już od dawna i cieszą się bardzo dużą popularnością. Co-brandowe karty kredytowe posiadają m.in. kluby Celtic, Manchester United, Leeds United czy Arsenal. W ofercie Dominet Banku zarówno karty sportowe "Moja Koszykówka", "Moja Piłka Nożna", "Mój Żużel", jak i karty co-brandowe są nowością. Bank szacuje, że sprzedaż kart co-brandowych Wisły Kraków osiągnie poziom 10 tys. kart.
?? cos konkretnego bedzie z tego? slyszalem ze inne kuby na tym potrafily niezle zarobic...
http://www.dominetbank.pl/komunikaty_pr ... c_3830.asp
http://www.lkslodz.com.pl/news,98.html
łks, wisła k. wisła p.
Dominet Bank oferuje m.in. karty poświęcone klubowi Wisła Kraków i Wisła Płock oraz dedykowane poszczególnym drużynom Dominet Basket Ligi. W przypadku tego typu kart bank dzieli się dochodem z tytułu obrotu na karcie poprzez transakcje bezgotówkowe dokonywane przez klientów. W krajach Europy Zachodniej sportowe karty funkcjonują już od dawna i cieszą się bardzo dużą popularnością. Co-brandowe karty kredytowe posiadają m.in. kluby Celtic, Manchester United, Leeds United czy Arsenal. W ofercie Dominet Banku zarówno karty sportowe "Moja Koszykówka", "Moja Piłka Nożna", "Mój Żużel", jak i karty co-brandowe są nowością. Bank szacuje, że sprzedaż kart co-brandowych Wisły Kraków osiągnie poziom 10 tys. kart.
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Nikt tu sie tym nie podnieca. Karta wyglada ladnie zreszta jak wszystko co jest niebieskie i ma eRke i fajnie ze klub moze na tym zarobic
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gizm tutaj nie wolno chwalić zarządu 8)gizm pisze:no to widac ze Zazond Ruchu dzialo i chce wszyndzie jakis grosz wyciongnonc zeby na 0 wylyscbogas1985 pisze:nie podniecejcie sie Dominet Bankiem. Takie same karty platnicze ma m.in Zaglebie Sosnowiec i Gornik Zabrze i wiele innych klubow. Nie pdoniecajcie sie bo nie ma czym
odwołaj to ale szybko
nigdy nie jest za późno
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karta wizualnie ładna, ale to tylko kawałek plastiku bez informacji na jakich warunkach, jaka to karta? kredytowa debetowa itp.
ja wprowadzali te karty w zabrzu to ten bank miał zostać właścicielem klubu, potem się wycofali, w wiśle tez pojawili się z bannerami, potem ucichli,nie ździwiĘ się jak zarAz przeczytamy w Fukcie że chcą zostac udziałowcem Ruchu lub budowac stadion, tak będą czarować do memomentu jak stwierdzą że więcej kart juz kibicom Ruchu nie wcisną i nagle okaże że chcą kupic Sląsk, Lecha itp itd.
Oczywiście to tylko przypuszczenia i porsze je brać z
ja wprowadzali te karty w zabrzu to ten bank miał zostać właścicielem klubu, potem się wycofali, w wiśle tez pojawili się z bannerami, potem ucichli,nie ździwiĘ się jak zarAz przeczytamy w Fukcie że chcą zostac udziałowcem Ruchu lub budowac stadion, tak będą czarować do memomentu jak stwierdzą że więcej kart juz kibicom Ruchu nie wcisną i nagle okaże że chcą kupic Sląsk, Lecha itp itd.
Oczywiście to tylko przypuszczenia i porsze je brać z