Z Kolporterem w pierwszej rundzie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: gerhat » 30 lip 2003, o 11:40

:D gdyby nie ostatnie trzy zdania byłoby całkiem sensownie, ale rozumiem że przyzwyczajeń trudno się oduczyć, niezależnie od wieku.
Ja tez często mam swoje zdanie, ale nie czynię z tego powodu do wywyższania moich poglądów nad innymi, przy okazji innych obrazając.
W Ruchu jest miejsce dla PF, kibiców, pikników, popleczników oraz przeciwników zarzadu, itp, może poza pedałami, dla których nie widzę miejsca w klubie ( :lol: ciekawe komu się narażę). To wszystko tworzy ten klub.
Życzę Ci wielu ciekawych i orginalnych postów.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#17 Post autor: radzion » 30 lip 2003, o 12:14

NIE PABLO,DZIS MNIE NIE BEDZIE,choc chcialbym byc bo tzra kilka rzeczy dograc!glownie jesli chodzi o mecz z piastem,ale pewnie bedzie jeszcze do tego okazja!!

a co do forum kibicow to jets tam moze raptem kilku rozumnych kolesi,reszta albo jakies dzieci albo chyba w niespelni rozumu,przynajmniej mozna to odczuc czytajac ich posty!!no ale widzisz,
to jest wlasnie wolnosc slowa!!kazdy ma swoje zdanie,inni niekoniecznie sie musza z nim zgadzac!!
a co do wyjazu na korone czy na kolejne mecze to wierz mi ze jest tu naprawde sporo osob ktore przynajmniej w tamtym sezonie jezdzilo na wyjazdy!!z tego co wiem to osoby ktore sie tu udzielaja a ktore znam byly np w poznaniu,lodzi warszawie,lubinie szczecinie,krakowie nie liczac jzu tych meczow w naszych okolicach!!i wierz miz e w tym sezonie tez beda jezdzic!a to ze ktos siedzi i udziela sie np tu na forum, ma takie czy owakie zdanie na temat tego co sie dzieje w klubie nie znaczy ze jest gorszy od kogos innego!!
to tyle w tym temacie

AndRe
Kontakt:

#18 Post autor: AndRe » 30 lip 2003, o 12:19

Jedno mnie zastanawia
Sam napisales ze nie znasz sie na pilce , sprawy transferowe , zarzadu cie nie interesuja....
TO PO JAKIEGO ch*** PISZESZ W TYCH TEMATACH ????????

Ja sie nie znam na chuligance itp , mam gdzies ustawki i dlatego w tych rzeczach sie nie udzielam.

Tak jak napisal GERHAT kazdy ma swoje miejsce w kibicowskim szeregu i jak sie bedziemy tego trzymac to bedzie dobrze.

Ps.Co do kibice.pl.Jesli forum Ruchu to dla Ciebie dno to ciekawe jak nazwac forum kibice.pl??/
40 razy tematy :kto rzadzi w Pizdziowicach? kto kogo zajebal siekierka??
czy policja to ch*** , prostytutki czy inne badziewie??
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

19PABLO20

#19 Post autor: 19PABLO20 » 30 lip 2003, o 15:51

Forum na kibicach tez nie jest najlepsze ale tam wypowiada sie o wiele wiecej ludzi i z wiecej klubów i tak jak pisal radzion duzo inteligentnychludzi tam nie ma a co do tego ze po ch** pisze w tych tematach to przeopraszam ze nie jestem znawca transferow i co sie dzieje w klubie tak jak TY powiedzialem ze nie jestem znawca pilki ale sie troche znam grywam sobie w menagerki to wiem :):):) zreszta andre wyrazilem swoje zdanie a wyscie na mnie najechali to tyle bo prostu niektóre wasze tematy zakladane nie wiem po co sa i tyle nic nie wnasza i przynajmniej mnie calkiem nie intersuja
jak ktos chce jeszcze cos na mnie napisac to niech se daruje bo to i tak nie ma sensu a widzic mi sie nie chce bo po co!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#20 Post autor: Gość » 30 lip 2003, o 22:44

19Pablo20:
niektóre wasze tematy zakladane nie wiem po co sa i tyle nic nie wnasza i przynajmniej mnie calkiem nie intersuja

Nie zgodze sie z toba poniewaz to oni sa moderatorami tego forum i ich zadaniem jest zakladanie nowych tematow. Nie zakladaja ich nagminnie i na sile. no chyba ze ty uwazasz inaczej. Poza tym mnie jakos interesuja wszystkie sprawy Ruchu nawet jezeli sie na nich nie znam, wtedy sie nie wypowiadam.
Pozatym forum jest dla wszystkich nawet dla tych co o pilce nie maja pojecia. A to ze pisza glupio to juz sprawa moderatorow (usuwac to).

19PABLO20

#21 Post autor: 19PABLO20 » 31 lip 2003, o 14:15

A więc musz to tu napisac bo skasowali mój temat a chce zebyscie wiedzieli moze gdziesz go wrzucili nie wiem ale napisze Wyjazd na Korone z Batorego zbiórka na dworcu o 8:00 koszt przejazdu 25 zł oczywiscie w sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PogońFan

#22 Post autor: PogońFan » 1 sie 2003, o 00:24

Mam nadzieje ze Was się duzo pojawi w Kielcach.Wsparcie ze Staszowa macie zapewnione.Pozdrawiam wszystkich Niebieskich !!!!!!!
No to do soboty ... naRa

...::: Staszów Zawsze z Ruchem :::...

19PABLO20

#23 Post autor: 19PABLO20 » 1 sie 2003, o 09:33

A ile was będzie?????????????

PogońFan

#24 Post autor: PogońFan » 1 sie 2003, o 11:55

Tego nie wiem... ilu będzie chętnych tylu nas będzie. Myśle że coś tak jak w Ostrowcu.
Pozdro

19PABLO20

#25 Post autor: 19PABLO20 » 1 sie 2003, o 12:21

to do jutra !!!!!!!!!!!!:):):):)

niebieski78

#26 Post autor: niebieski78 » 1 sie 2003, o 12:24

dzisiaj sie okazalo w roboce ze... moge jechac :D
:D :D

fuhr
Kontakt:

#27 Post autor: fuhr » 1 sie 2003, o 15:58

no i bardzo dobrze 8)

a zobaczcie jakie cudo znalazlem na forum scyzorykow

jakis kolo pisze:

...."To będzie dopiero mecz... Podwójny rywal dla naszego Klubu. Dlaczego? Po pierwsze Korona zmierzy sie z Ruchem, jako drużyna piłkarska, a po drugie od ponad 13 lat Kolporter rywalizuje z Ruchem na rynku... Więc do bojku Koroneczko......"

:lol: :lol: :lol:

no ale mozna zrozumiec ze nie wszyscy wiedza ze druzyny pilkarskie istnialy dluzej niz 30* lat ....

* - Korona ma jakos w tym roku 30 lat
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Awatar użytkownika
Arkadio
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#28 Post autor: Arkadio » 1 sie 2003, o 19:02

Kioski "RUCHU" w 1920 r. :lol: ,i to w dodatku we Wielkich Hajdukach :lol: .
blue fans Arkadio

Awatar użytkownika
Arkadio
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: Arkadio » 2 sie 2003, o 14:34

0:1 wtopa w 8 minucie,dobrze ze to początek meczu,pozostaje miec nadzieja ze sie chopcy szybko pozbierają. Do boju NIEBIESCY........
blue fans Arkadio

gregor
Kontakt:

#30 Post autor: gregor » 2 sie 2003, o 14:49

OPIS ZE STRONY KOLPORTERA :?

1 minuta - serpentyny na boisku - mecz chwilowo przerwany

3 minuta - Pierwszy strzał na bramkę ruchu - Zablocki za lekko i niecelnie

5 minuta - gwizdy na trybunach - 2 razy faulowany Przemek Cichoń, potem Sławek Rutka - sedzia daje wolnego...dla Ruchu..

6 minuta - Każmierczak mija obrońców -jeden, drugi...potężna wrzawa na trybunach...już miał strzelać - obrońa ruchu interweniował w ostatniej chwili

Kontra Ruchu i Mariusz skutecznie broni w sytuacji sam na sam z napastnikiem gości

8 minuta - skutecznym strzałem prawie z zerowego konta - bramkę, po szybkiej i pięknej akcji całej drużyny zdobywa Przemek Cichoń . GOOOOOOOOL 1:0 !!!!!!!!!

12 minuta - Ruch na naszej połowie. 3 już rzut rożny dla gości -jak narazie nasi obrońcy czujnie

13 minuta - Faul Gołąbka w środku pola - wolny dla Ruchu

15 minuta - atakuje Ruch -daliśmy się zepchnąć do obrony... Małocha czeka na dogranie, aby wyjśćz kontrą

17 minuta - Na bramkę Mariusza strzelał Cecot - lekko- Mariusz broni i kontra Kolportera Korony ...na linni pola karnego faulowany Kaźmierczak. Wolny - Bilski - plaska centra i obrońcy Ruchu wybijają daleko od bramki

20 minuta - Fornalik fauluje Kaźmierczaka. Wolny, trochę gry i znów faul -tym razem Gołąbek leży na murawie

23 minuta - na murawie leży Przemek Cichoń. Ruch długo zwleka z wybiciem piłki, wreszcie wybijają... już wszystko dobrze -Przemek wraca do gry

Słychać kibiców Ruchu, którzy dopiero teraz przychodzą na stadion

26 minuta - Bizacki z Ruchu - strzał, broni Mariusz Stawarz

27 minuta - sędzia biczny sygnalizuje aut dla Korony - główny arbiter pokazuje..piłka dla Ruchu

28 minuta - znów Bizacki i znów broni Mariusz Stawarz - brawo!

30 minuta - tradycyjnie znakomita gra Marka Gołąbka, który "czyści" przedpole z niebezpiecznych piłek. Teraz uchronił nas od straty bramki wybijając piłke z linii bramkowej - ależ było groźnie...

32 minuta - wielkie show na trybunach - płoną race, potężny doping dla Kolportera Korony
Doping bardzo potrzebny - bowiem od dłuższego czasu przewaga Ruchu. Strzał Bizackiego mija bramkę Stawarza -tuż obok okienka

Mieliśmy problemy z łącznością. Nie było groźnych akcji z obu stron, gra toczy się w środkowej strefie boiska

39 minuta - kolejny już faul zawodnika Ruchu - sędzia nie daje kartek....

42 minuta - kolejna porcja gwizdów pod adresem arbitra - chorągiewka w górze. Na spalonym Cichoń

W tej chwili na stadionie ok 150 kibiców Ruchu

45 minuta - jak Mariusz to obronił !!! Głowka z kozła o ziemie z 5 metrów - Mariusz instynktownie wybija. Kontra Korony - Zabłocki pędzi - ostatni obrońca ostro fauluje naszego zawodnika -tuż przed polem karnym. Zółta kartka dla Pierścionka. Wolny - już rozegrany....blisko piłki Wojtek Małocha...w ostatniej dosłownie sekundzie obrońcy wybijaja mu piłke spod nogi

47 minuta - róg dla Ruchu - po akcji Bizackiego. Rożny wykonany - Sławek Rutka wybija piłkę na kolejny róg - tym razem od bramki rozpocznie Mariusz Stawarz, bo strzał napastnika ruchu był niecelny

50 minuta - Do pilki w środkowej strefie boiska skakał Wojtek Małocha - sędzia uznał, że nasz zawodnik faulował - wolny dla Ruchu. Dalekie podanie do Bizackiego, Mariusz rzutem pod nogi napastnika łapie piłkę na raty - uffff

54 minuta - na spalonym Zajdel

55 minuta- Róg dla Korony - pewna interwencja bramkarza Matuszka

Gramy piątką obrońców - w jednej linii. Ruch ma lekka przewagę

56 minuta - Coś niesamowitego - Przemek Cichoń przebiega skrzydłem całe boisko - faulowany...sędzia nakazuje grać dalej - ogłuszający gwizd pod adresem arbitra z Białegostoku.

Zabłocki wychodzi, po prostopadłym zagraniu Hermessa - wychodzi sam na sam z Matuszkiem - ogłuszajaca wrzawa na trybunach...strzał..... za lekki...wprost w bramkarza. Mogło być 2:0

60 minuta - Zmiana w Kolporterze Koronie - za Cichonia - Mielec

61 minuta - zółta kartka dla Kaźmierczaka - za faul z tyłu

63 minuta - I znów arbiter dyktuje wolnego dla Ruchu i znów kibice nie zgadzają się z decyzja sedziego - gwizdy na trybunach

64 minuta - górna pilka na Bizackiego i Zajdla -ten ostatni strzela z pierwszej..na szczescie niecelnie

66 minuta - Panie Sedzio !!!! - faulowany Zabłocki przed polem karnym.....sędzia okazuje spalonego mimo iż podanie było od zawodnika Ruchu !!! Niewybredne epitety pod adresem arbitra padają z trybun

68 - Hermes - nieporozumienie z Bilskim w środkowej strefie boiska... szybie zagranie do napastników Ruchu...na szczęscie spalony

69 minuta - Dwie zmiany w Ruchu - Jarczyk i Fornalik wędrują na ławkę - w ich miejsce Molek i Masternak

71 minuta - Bizacki mija zwodem Sławka Rutkę - ale strzela z 16 metrów niecelnie

72 minuta - Strzał Wojtka Małochy - mocny -ale tuż nad bramką. Zmiana w Kolporterze - za Zabłockiego - Karol Drej

74 minuta - Bilski faulowany przy środkowej linii boiska. wolny. Daleka wrzutka....za daleka...

74 minuta - mogło być groźnie, mogło być 2:0. Sedzias w roli głownej. Arbiter uznał, że Wojtek faulował obrońce.....

76 minuta - trener Wdowczyk wybiega z ławki, przekazuje jakies uwagi obroncom - coraz częśćiej napastnicy Ruchu pod naszym polem karnym. Obrona jak narazie gra czujnie

78 minuta - Wolny dla Ruchu - rozegranie krótkie i Drej wzabiera piłke niebieskim.

80 minuta - znów groźnie pod naszą bramką. Rozegranie krótkie pomiędzy napastnikami Ruchu.... Mariusz na posterunku..uffffffff

82 minuta - zmiana w Ruchu - za Sukera - Foszmańczyk

84 minuta - gramy na czas. Mariusz Stawarz długo chodzi z piłką w polu karnym, w końcu wybija daleko do przodu

85 minuta - na spalonym Ruch

86 minuta - pogubiliśmy sie w obronie - bardzo zdenerwowany trener Wdowczyk - teraz tylko sobie znanym sposobem napastnik Ruchu strzela z 7 metrów nad bramką

88 minuta - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 2:0 Marek Gołąbek - przyjmuje piłkę w polu karnym po dośrodkowaniu Hermesa i strzela płasko tuż przy słupku 2:0 !!!!!!!

90 minuta - sedzia dolicza 2 minuty
Ostatnio zmieniony 2 sie 2003, o 15:51 przez gregor, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ