Bartos reaktywacja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
niebieski78

Bartos reaktywacja

#1 Post autor: niebieski78 » 31 lip 2003, o 13:15

no wlasnie w trybunie pisze ze trenuje z Niebieskimi talentem przerasta na pewno pierwszego wojownika RP Damiana Gorawskiego ... wypic tez niestety potrafi wiecej :( ciekawe co z tego wyjdzie

ps jak w krakowie zapamietaja debiut wojownika?
...Gorawski...strata... :lol: :lol: :lol:

Jr

#2 Post autor: Jr » 31 lip 2003, o 13:50

Oj debiut Gory w Wisile pozostawił niedosyt ciężko bedzie Damianku oj cięzko a U NAS byłby gwiazdą jeszcze Żuraw i Franek zaczną lepiej sie rozumieć i ława dla gory jest przecierz jeszcze Dubicki
A co do talentu nowego zawodnika w Ruchu to czas pokaże

AndRe
Kontakt:

#3 Post autor: AndRe » 31 lip 2003, o 17:33

Mam nadziej ze Dawid troche zmadrzal.Bo napewno talent to on ma.Zycze mu jak najlpiej bo on moze grac zarowno w pomocy jak i w obronie (jest dosc uniwersalny).A i kadra by sie jeszcze lepiej prezentowala

Co do debiutu mumina.Hmm jak wszedl Wisla stracila 2 gole a on byl znikomym zagrozenie w ataku.Tak wiec debiut na minus 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Pula

#4 Post autor: Pula » 31 lip 2003, o 23:07

Co do GORY to bedzie chyba siedzial przez caly sezon bo mysle ze zuraw z frankiem beda z meczu na mecz coraz lepiej sie rozumiec ale NIGDY NIE BEDA SIE ROZUMIEC TAK DOBRZE JAK BIZA I SUPERMARIO a co do nowego taletu to zobaczymy jak wypadnie :!: :!: :!:

Viro

#5 Post autor: Viro » 1 sie 2003, o 09:33

Bartosa pamietam jeszcze jak z nami na placu gral
ale jak ktoas juz wspomnial lubil tanie wina:) :lol:
mam nadzieje ze dostanie szanse i tym razem ja wykorzysta bo swoim talentem rzeczywiscie na glowe bije Gorawskiego

Jr

#6 Post autor: Jr » 1 sie 2003, o 11:47

ciekawostka mam bilet z 24.08.97 Ruch - GKS a na bilecie jest twarz Dawida Bartosa mineło juz prawie 6 lat kto to jeszcze pamieta

USH
Kontakt:

#7 Post autor: USH » 1 sie 2003, o 14:21

tez mam ten bilet ,a na bilecie z Ruch-Amica jest mój ulubiony snajper Piotr Żaba.Co sie z nim dzieje?

AndRe
Kontakt:

#8 Post autor: AndRe » 1 sie 2003, o 14:33

Zaba z Ruchem Radzionkow spadl do 3 ligi.
Z tego co slyszalem mieli go zwolinic z Radzionkowa ale najprawdopodobniej tam zostal (ale nie jestem tego w 100% pewien)

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#9 Post autor: L_M » 5 sie 2003, o 10:29

Kiedys rozmaialem z Janem Rudnowem i ten powiedzial, ze Bartos mial wielki, rzadko spotykany talent, naprawde mogl osiagnac duzo, ale talent roztrwonil i musi petac sie po nizszych ligach. Ja pamietam jak Bartos zdobyl bramke w meczu z KSZO, chyba jego jedyna, zdjal koszulke i podlecial do "jedynki" na ktorej ja wtedy siedzialem... ;)

uwazam ze to chlopak stad i trzeba mu dac szanse. A trener Wyrobek na talentach sie zna i jesli bedzie dobry to nie go przeoczy i bedzie na niego stawial.

a co do Gory to zycze mu powodzenia

Jr

#10 Post autor: Jr » 5 sie 2003, o 11:28

NO właśnie apropos Gory dzis czytałem że ma zająć prawą pomoc po Paterze no to chłopak sobie już pograł

AndRe
Kontakt:

#11 Post autor: AndRe » 5 sie 2003, o 11:34

Lukas Michalski pisze: Ja pamietam jak Bartos zdobyl bramke w meczu z KSZO, chyba jego jedyna, zdjal koszulke i podlecial do "jedynki" na ktorej ja wtedy siedzialem... ;)

Tez to pamietam.Chyba byl wtedy rog dla Ruchu i jakos pilka trafila do Bartosa a ten huknal w okienko.I tez siedzialem (a raczej stalem) na 1
Dawno nie widzialem takiej radosci ze strzelonej bramy (dla porownywalna z radoscia Molka po strzeleniu gola Wisle lub Baszcza (ale nie pamietam w ktorym meczu) )

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#12 Post autor: radzion » 5 sie 2003, o 11:44

a nie byl to czasem rzut wolny dla nas,bartos chcial wrzucac i pilka wpadla w okienko!!cos ala gol ronaldinho z anglikami na mistrzostwach swiata!!
a esli chodzi o bramke beaszcza to chyba chodzi ci o ta na 1-1 z odra u siebie!

volek
Kontakt:

#13 Post autor: volek » 8 sie 2003, o 17:36

A więc wielki come back stał sie chyba faktem.
W dzisiejszym Tempie wyczytałe,że nasz sztab szkoleniowy zaakceptował kandydature D.Bartosa.
Jestem ciekaw czy zagra już w najbliższym meczu z paprykarzem szczecińskim,czy narazie tylko ława.Zycze mu jednak szcześcia,a on niech udowodni,że stać go na gre na wysokim poziomie.

ODPOWIEDZ