BURDEL NA FORUM!!!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

BURDEL NA FORUM!!!!!!!!!

#1 Post autor: radzion » 30 lip 2003, o 22:44

od jakiegos czasu zauwazylem ze na forum robi sie niepotrzebny i niczemu nie sluzacy burdel!!!milion osobnych tematow mowiacych w sumie o tym samym!!!
do tego dochodza niepotrzebne glupie polemiki miedzy co niektorymi uczestnikami forum!!
chce zaznaczyc iz od teraz kazdy post ktory nie ma nic wspolnego z danym tematem,lub ktory w pewnym sensie bedzie obrazal innego forumowicza bedzie poporstu kasowany!!
dotyczy to wszystkich!!!a jesli ktos chce sobie prowadzic prywatna dyskusje z kims innym niech przesle sobie prywatna wiadomosc lub skontaktuje w jakis inny sposob,bo pisanie tego na glownym forum powoduje ze robi sie burdel i napieta atmosfera!!!

pozdrawiam i zycze wszystkim wiecej spokoju!!
jak mamy dyskutowac to niech to bedzie w kulturalny sposob!!!

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#2 Post autor: vahanara » 30 lip 2003, o 23:30

No dobra. Porządek porządkiem ale chyba cała idea internetu - a zwłaszcza forum internetowych - sprowadza się do totalnej i anonimowej wolności wypowiedzi. Powoli będziemy wprowadzać kolejne ograniczenia - a to logowanie, a to zakaz bluzgów, a to np. zakaz wypowiedzi dla ryżych etc... Aż pewnego dnia zostanie zamiast forum, kółko klubo-kolesi o identycznych poglądach i po wstępnej ich wymianie nikt, nic więcej nie powie. Czy nie wystarczy że komentarze na głownej są moderowane?
Nie popadajmy w przesadę.

KK
Kontakt:

#3 Post autor: KK » 30 lip 2003, o 23:37

Oczywiscie zgadzam sie.
Ale Radzion jedz juz na te lono natury, wypocznij i nabier dystansu 8)

DjMaciar
Kontakt:

#4 Post autor: DjMaciar » 31 lip 2003, o 00:56

Witam
nie wiem czy wogole moge cos dodac po tak ostrych slowach Radziona
bo moze to napisze byc zleodebrane i zostane sunietylub cos w tym stylu
mam propzycje taka aby to forum KIBICOW RUCHu bylo takiejakie jest do tej pory procz oczywiscie powtarzajacych sie tematow bo to mija sie celem
ale z tego co zdarzylem zaowarzyc tematy duble sa kasowane lub blokowane i to jest git
tematy nie dotyczace bezposrednio RUCH satez przsowane do Hyde Parku
wiec nie mamy sie co rzoladkowac
PANOWIE TO ZE SA TEMATY DUBLOWANE WALKUJEMY JUZ DLUZSZY CZAS
ale musimy pamietac o tym ze prawie dziennie mamy nowych uzytkownikow ktorzy chca zaistniec na tym forum dla niektorych to jedyna forna kontaktu z klubem,kibicami ja i wszystkim co dotyczy RUCHu
wprowadzmy przy rejestracji informacje odnosnie tego by sprawy Ruchu pisac na glownym , sprawy fanow w Psycho Fani,sprawy internetow w srwisie a glupoty lub zapytania ciekawostki w Hady Parku
do tego dodac jeszcze aby zwracac uwage na dublowanie postow pod wzgledem tematycznym i napewno jakas czesc nowo zarejestrowanych zrozunie juz na samym wstepie o co tu chodzi

POZDRAWIAM
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

19PABLO20

#5 Post autor: 19PABLO20 » 31 lip 2003, o 07:53

Mam pytanie radzion wiem że juz był jeden czy dwa tematy o koronie ale dlaczego skasowales mój chyba ze mi sie cos te forum porombało???załozyłem go poniwaz chcemy aby jak najwiecej ludzi jechalo a duzo osób nie wiedzialo co i jak sam h mówil zeby dac taki temat chyba nawet na zebraniu dzwonil do kubickiego czy jak mu tam nastepne zebranie bedzie razem z wami to sie wszystko wyjasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jesli jest gdzies mój temat to sorki ale ja go nie widze!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#6 Post autor: radzion » 31 lip 2003, o 08:44

no dobra,wiedzialem ze tak bedzie,zaczne wszystko po kolei:
vahanara pisze:No dobra. Porządek porządkiem ale chyba cała idea internetu - a zwłaszcza forum internetowych - sprowadza się do totalnej i anonimowej wolności wypowiedzi.
Nie popadajmy w przesadę.
wydaje mi sie ze nie jest to przesada!!bo skoro ja widze ze w temacie o elanie tylko bodajze 3-4 posty sa sensowne a reszta to glupia dyskusja miedzy niektorymi osobami to cos jest nie tak!!wzajemne wyzywanie sie,obelgi itp.!!po co?zwlaszcza ze jestesmy kibicami jednej,tej samej druzyny!zgoda kazdy moze miec swoje zdanie i to nawet lepiej jesli nie wszyscysie zgadzaja w temacie ale panowie!wiecej kultury!!
powiedzcie mi po kiego mam kogos obrazac tylko za to ze ma inne zdanie niz ja!niech ma,prosze bardzo!!mam nadzieje ze to rozumiesz!!

przejdzmy dale:
DjMaciar pisze:ale z tego co zdarzylem zaowarzyc tematy duble sa kasowane lub blokowane i to jest git
no widzisz,chyba kazdy juz zauwazyl ze jest mnostwo tematow o tym samym!!tak teraz aptrze i widze ze np sa 2 tematy o sparingu ze szczakowianka,sa 2 lub 3 tematy o spotkaniach u sasiadow z zachodu!byly 2 tematy o najblizszym meczu z Korona!!!jeden zostal skasowany!!panowie nie mzoemy tak robic,rozumiem ze co chwila jakis nowy uzytkownik chce zablysnac i pisze nowy temat ktory juz jest!!ale wtedy wy mi powiedzcie po kiego sie do niego wpisujecie,tak temat bylby usuniety a dyskusja dalej bylaby prowadzona w temacie ktorybyl pierwszy!a tak po waszych wpisach nie mozna tematu wykasowac bo ktos sie oburzy bo ontam napisal posta i go wykasowano,a posta zapewne zawieral tresc "po co zakladasz now temat skoro jeden juz jest"???????

dalej:
19PABLO20 pisze:Mam pytanie radzion wiem że juz był jeden czy dwa tematy o koronie ale dlaczego skasowales mój chyba ze mi sie cos te forum porombało???
Pablo,przyznaje ,moj blad,temat powinienem przeniesc,albo zablokowac,ale to przez to ze w tym temacie byla znowu durna gadaka miedzy 2 osobami a mzoe nawet i 3!!!
wiem o co ci chodzi!wiem ze teraz kazdemu zalezy na tym zeby jechalo jak najwiecej ludzi!!!i ze powinny byc na ten temat informnacje!Zreszta o tym samym gadalem z H.!!
dalej:info na temat wyjazdu jest na stronie glownej!!!poza tym mysle ze jakbys umiescil info o wyjezdzie w temacie o koronie ktory juz jest to i tak wszyscy by to przeczytali!!!!bo kazdy kto jest zainteresowany wyjazdem i tak by wszedl na ten temat z mysla ze moze tam jest podane info o wyjezdzie!!wiec po co dublowac tematy!!

dalej:
KKubicki pisze:Oczywiscie zgadzam sie.
Ale Radzion jedz juz na te lono natury, wypocznij i nabier dystansu
te oraczku :lol: :lol: jada za godzina!!!wypoczac,wszystko fajnie ino termin nedzny,bo nie pojada na korona!ale wracom w poniedzialek i zas wom byda sam marudziol :lol: :wink: potym najprawdopodobniej zas w piatek jadymy do stargardu!!!
aha!!!koksie z orny :shock: :D za tego niewolnika i tak sie policzmy :D :wink:

jeszcze roz wszystkich pozdrowiom i mom nadzieja ze wiekszosc to zrozumie coch napisol!!!
aha chopcy kto jedzie do kielc!!!mocie sie tam dobrze zaprezentowac!!
Pablo godol wom H. co bydziecie tam brac??

19PABLO20

#7 Post autor: 19PABLO20 » 31 lip 2003, o 08:51

DARA DARA

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: hanys1920 » 31 lip 2003, o 13:44

zgadzam sie z Radzionem szczegolnie w kwestii ze w jakims temacie zaczyna sie dyskusja miedzy paroma sobami calkowicie nie na temat.apeluje co do niektórych zeby sie trzymac tematu i po prostu wypowiadac sie tylko w danym temacie i tyle.a do Radziona mam nadzieje ze bedziesz konsekwentny w tym co piszesz bo rzeczywiscie burdel ostatnio jest tu nieziemski..pozdRawiam
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#9 Post autor: Patton » 31 lip 2003, o 17:07

radzion - wladza moderatora uderzyla Ci do glowy? Nie przesadzajmy, ze kazdy temat musi byc zwiazany tylko i wylacznie z klubem. Forum to forum - na innych tez rozmawiaja o pierdolach. Rozumiem kasowac posty dublowane, albo zabskich, ew. gieksiarzy. Ale, zeby robic wielkie halo, bo ktos o czyms innym rozmawia? To mi smierdzi cenzura.... a ja na to nie pozwole :P
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

DjMaciar
Kontakt:

#10 Post autor: DjMaciar » 31 lip 2003, o 18:43

Patton bo cie Radzion zablokuje :wink: :wink: :wink:
znow klutnia albo jak ktos woli ostra wymiana zdan i to dwoch MODERATOROW co za napiecie :twisted: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#11 Post autor: radzion » 1 sie 2003, o 08:55

patton nie zrozumiales mnie!!nie chodzi mi oto zeby kazdy temat byl zwiazany z ruchem tylko zeby kazdy post byl zwiazany z danym tematem a to jzu musisz sam przyanc ze jest duza roznica!
to tyle

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#12 Post autor: Patton » 1 sie 2003, o 15:11

Spox radzik - wszystko ok, ale popatrz. Wytykasz komus bledy, zgoda.... a zerknij do tematu "najlepszy mecz pod wzgledem ultras" Nie sadze, zeby niektore Twoje posty mialy cos wspolnego z tym tematem... Dlatego niech kazdy zacznie od siebie, a nie ustawia innych :wink: Pozdrawiam. Jak Ci cos nie pasuje, to wal na gg :lol:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Harpo

#13 Post autor: Harpo » 2 sie 2003, o 07:39

Hej Radzion!! Bez obrazy, ale sprawdz dokladnie w slowniku/encyklopedii co znaczy FORUM. :shock:
Ograniczanie wypowiedzi? Bezsens!! Kazdy moze gadac ile wlezie, taka polemika miedzy 2,3 goscmi jest niekiedy ciekawsza anizeli wydumamy post "fachowca". Z reszta: spojrz co mysla inni, nadal uwazasz, ze jest burdel?

ODPOWIEDZ