CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !
- ch-R
No i pismo poszlo do Kopla. teroz ino zbierac kasa jak to zatwierdza :lol:
http://www.ruch.chorzow.pl/pliki/cegielki.pdf
http://www.ruch.chorzow.pl/pliki/cegielki.pdf
-
- Kontakt:
Zmieńcie treść tematu, bo jest trochę myląca.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Zgadzom sie w 100 % kopel powie niechce mi sie skoro niebudowolch nowego stadionu a wybrali mie na pryzydynta to tera tyż moga niebudować ten człowiek powienien sie wstydzić :oops: niema szacunku dla ducha sportu i 14-sto krotnego miszcza Polski nawet niezdaje sobie sprawy pewnie jaka to promocja do miasta i ile kasy mu do kieszyn wleci czy godom prowdaRadosny89 pisze:a wałek, pismo poszło ale to nic niedo.. kopel przeczyto i rozłoży ręce, jak Klubowi zleży powinni wysztko przygotować, projekt, kosztorys i zaanfażowanie w to wciepać , z Uni idzie tearz kupa kasy i pewnie by szlo wykombinowac duza cześć, jak Polak chce to potRafi !
pozdRo
sami sie odpowiedzcie :roll:

Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]
-
- Kontakt:
nie mo szacunku i na szpilu mo czelnosc sie jesce pokozaclojo pisze:Zgadzom sie w 100 % kopel powie niechce mi sie skoro niebudowolch nowego stadionu a wybrali mie na pryzydynta to tera tyż moga niebudować ten człowiek powienien sie wstydzić :oops: niema szacunku dla ducha sportu i 14-sto krotnego miszcza Polski nawet niezdaje sobie sprawy pewnie jaka to promocja do miasta i ile kasy mu do kieszyn wleci czy godom prowdaRadosny89 pisze:a wałek, pismo poszło ale to nic niedo.. kopel przeczyto i rozłoży ręce, jak Klubowi zleży powinni wysztko przygotować, projekt, kosztorys i zaanfażowanie w to wciepać , z Uni idzie tearz kupa kasy i pewnie by szlo wykombinowac duza cześć, jak Polak chce to potRafi !
pozdRo

:shock: :shock:lojo pisze:Zgadzom sie w 100 % kopel powie niechce mi sie skoro niebudowolch nowego stadionu a wybrali mie na pryzydynta to tera tyż moga niebudować ten człowiek powienien sie wstydzić :oops: niema szacunku dla ducha sportu i 14-sto krotnego miszcza Polski nawet niezdaje sobie sprawy pewnie jaka to promocja do miasta i ile kasy mu do kieszyn wleci czy godom prowdaRadosny89 pisze:a wałek, pismo poszło ale to nic niedo.. kopel przeczyto i rozłoży ręce, jak Klubowi zleży powinni wysztko przygotować, projekt, kosztorys i zaanfażowanie w to wciepać , z Uni idzie tearz kupa kasy i pewnie by szlo wykombinowac duza cześć, jak Polak chce to potRafi !
pozdRo
-
- Kontakt:
Bo duma go rozpiero że mo w mieście taki klub to czymu niezerobi remontu np podgrzywano murawa montuje na Ślonskim fakt tyż dobże ino tam mecze som 2 razy do roku i zawsze w lato to poco ta murawa a nom by sie przydała fajnie by było zadaszynie ale otym już niemaża bo jak dysz leci np puchar z poloniom (na tym szpilu mie niebyło) to aż mi sie smutno robi tych ludzi co stojom.KacoR pisze:nie mo szacunku i na szpilu mo czelnosc sie jesce pokozaclojo pisze:Zgadzom sie w 100 % kopel powie niechce mi sie skoro niebudowolch nowego stadionu a wybrali mie na pryzydynta to tera tyż moga niebudować ten człowiek powienien sie wstydzić :oops: niema szacunku dla ducha sportu i 14-sto krotnego miszcza Polski nawet niezdaje sobie sprawy pewnie jaka to promocja do miasta i ile kasy mu do kieszyn wleci czy godom prowdaRadosny89 pisze:a wałek, pismo poszło ale to nic niedo.. kopel przeczyto i rozłoży ręce, jak Klubowi zleży powinni wysztko przygotować, projekt, kosztorys i zaanfażowanie w to wciepać , z Uni idzie tearz kupa kasy i pewnie by szlo wykombinowac duza cześć, jak Polak chce to potRafi !
pozdRo
sami sie odpowiedzcie :roll:![]()
Ostatnio zmieniony 12 gru 2006, o 19:51 przez lojo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.
-
- Kontakt:
nie mo szacunku i na szpilu mo czelnosc sie jesce pokozaclojo pisze:Zgadzom sie w 100 % kopel powie niechce mi sie skoro niebudowolch nowego stadionu a wybrali mie na pryzydynta to tera tyż moga niebudować ten człowiek powienien sie wstydzić :oops: niema szacunku dla ducha sportu i 14-sto krotnego miszcza Polski nawet niezdaje sobie sprawy pewnie jaka to promocja do miasta i ile kasy mu do kieszyn wleci czy godom prowdaRadosny89 pisze:a wałek, pismo poszło ale to nic niedo.. kopel przeczyto i rozłoży ręce, jak Klubowi zleży powinni wysztko przygotować, projekt, kosztorys i zaanfażowanie w to wciepać , z Uni idzie tearz kupa kasy i pewnie by szlo wykombinowac duza cześć, jak Polak chce to potRafi !
pozdRo

- wolfik
- Kontakt:
Wprowadzic karty kibica z miesiecznymi skladkami
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
lojo: podgrzewana murawa na Śląskim montuje urząd marszałkowski bo on jest właśicielem stadionu Śląskiego a nie Kopel. Sam p. Klimek sie wypowiadał że na teraz to bez sensu taka murawa na naszej "starej ciechej"... a co do Kopla to szkoda słów bo on nawet polacem nie kiwnie w sprawie naszego Ruchu (obym sie mylił). A co do kart kibica z miesięcznymi składkami które proponuje Wolfik to boje się że odzew byłby znikomy tak jak z zakupem cegiełek. Jest Nas wielu którzy dołoża kase na stadion (kupia cegiełka lub pare) ale zobaczcie jak bilety mają iść o 5zł w góre by między innymi ratować Nasz skład to już larmo sie podnosi że nie mają niektórzy. To już ich widza jak kupują te cegiełki!?! a na nowym stadionie bilety będą po pewnie 25-30zł i co wtedy? temat jest skaplikowany. ale mimo wszystko jestem za ciegielkami, kasa z Uni + urząd miejski i jazda budujemy nowa Cicha 6!!!!!
i tu sie wlasnie zgodza malymaly podonoszone jest larmo o nowy stadion i akcje z cegielkami
wiadomo dla kazdego z nas jest wazne dobro klubu ale cegielki sa do zakupienia dla tych co chca je kupic
a podwyzka biletu to juz obowiazauje kazdego kto chce przyjsc na ,ecz wiec juz wielkie ale wiec teraz
kazdy znas powinien sie zastanowic jak tak naprawde zalezy kazdemu znas na tym aby klub pozbyl sie dlugow
i czy te 5zl to naprawde tak duzo sokor wymagamy o wiele wiecej !!!!
wiadomo dla kazdego z nas jest wazne dobro klubu ale cegielki sa do zakupienia dla tych co chca je kupic
a podwyzka biletu to juz obowiazauje kazdego kto chce przyjsc na ,ecz wiec juz wielkie ale wiec teraz
kazdy znas powinien sie zastanowic jak tak naprawde zalezy kazdemu znas na tym aby klub pozbyl sie dlugow
i czy te 5zl to naprawde tak duzo sokor wymagamy o wiele wiecej !!!!
-
- Kontakt:
a wiecie co jo mysla to jeyst najwyzszy czas aby wybudowac nowy sztadion.bo jak nie teroz to kiedy.Ni duzo godac a dzialac puki tako dobRo momy atmosfera wszystko idzie w dobRym kieRunku.PotRzebny nom stadion na srednim europejskim poziomie.kazdy wi ze ciezko spRawa ale jak sie baRdzo chce to sie to zRobi.ale bez wsparcia sponsoRa to bydzie ciezko.jo sie pisza na te cegielki i moga np co miesionc wplacac na konto 10-20 zl a moze i wiencyj.