Remont stadionu
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ponoć o gustach w cywilizowanym świecie się nie dyskutuje więc jak Ci się podobo ta paskuda to nie mi oceniac twój gust, moim ino prosba żebys mi nie wtykoł tego ze jo bych się cieszył z tego, bo mój stosunek do tego szkaradziejstwa z legnicy jest jednoznaczny - a feee, a jak do tego dodom jescze rachunek ekonomiczny ze za takie wypociny zdechłega architekta miasto miałoby zapłacić kilka milionów złotych to ciesza się że momy takie miasto i takie bufory jakie momy.KacoR pisze:a jo tyj ''paskudy'' im zazdroszczagerhat pisze:ale paskuda buduja w tej Legnicy,
jak to są Ci lepsi to dziekuie bardzo
u nos jakby takie cos budowali to bys sie cieszyl
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- rubin
- Kontakt:
http://stadiony.net/stadium.php?s=537rubin pisze:ja powiem tylko tyle ze nam by wystarczyl stadionik jaki ma belgijski st. truiden. jak ktos znajdzie niech wklei zdjecie tego stadionu. bylem osobiscie na tym stadionie i bardzo fajna akustyka i bardzo wygodny
nie podobo mi sie
-
- Kontakt:
Mnie tez nie za bardzo. JEstem za tym, ze jak juz cudem sie kasa "znajdzie" to robic cos dobrego na dluzszyu czas. Poza tym nie wiem czy 12tys wystarczy, ostatnio nas sporo na meczach jest, a taki stadion tez ludzi zacheci......
Coz to tylko marzenia. Na dzien dzisiejszy mamy fajny trzecioligowy stadionik.....
Coz to tylko marzenia. Na dzien dzisiejszy mamy fajny trzecioligowy stadionik.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ciekawe czi na wiosna bydzie co szpil te 10tys na Ruch i wszystkie siedzynia bydom zajynteKacoR pisze:
taki stadionik by mi wystarczyl ma wszystko co my chcemy czyli zadaszenie wszystkich miejsc siedzacych,pojemnosc ok 20 tys podgrzewana murawa,nawadniana murawa,trybuny blisko plyty
bo jak niy to wontpia zeby kiedys bol taki 20tys Stadion nom potrzebny
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jo ci moga już teraz napisać, ze bankowo nie bedzie na wszystkich meczach kompletu, tylko, że o czym to niby mo świadczyć tak naprawde o niczym, no chyba, że myślisz jak Kopel.
Wystarczy spojrzeć jak dźwigała sie frekwencja na nowo wybudowanych stadionach, owszem potem trzeba by było utrzymać taką frekwencje, ale w pierwszym okresie zawsze soe dźwigała, choćby skuli tegoże część ludzi przyszła z ciekawości, część sie w końcu zdecydowałą, bo może oglądać mecze w miare komfortowych warunkach, część bo uzna, że skoro taką kase wyłożono to może warto chodzić, część możźe nawet uzna, ze to modne plus dotego ci którzy są i będą zawsze i frekwencja zawsze sie dźwiga, no a potem to od różnych czynników zależy czy taka podwyższona frekwencja spowodowane pewna nowością sie utrzyma. No, ale tu już musi sie obronić produkt, na który w tym wwypadku w największym stopniu składa sie gra kopaczy i bezpieczeństwo na stadionie
Wystarczy spojrzeć jak dźwigała sie frekwencja na nowo wybudowanych stadionach, owszem potem trzeba by było utrzymać taką frekwencje, ale w pierwszym okresie zawsze soe dźwigała, choćby skuli tegoże część ludzi przyszła z ciekawości, część sie w końcu zdecydowałą, bo może oglądać mecze w miare komfortowych warunkach, część bo uzna, że skoro taką kase wyłożono to może warto chodzić, część możźe nawet uzna, ze to modne plus dotego ci którzy są i będą zawsze i frekwencja zawsze sie dźwiga, no a potem to od różnych czynników zależy czy taka podwyższona frekwencja spowodowane pewna nowością sie utrzyma. No, ale tu już musi sie obronić produkt, na który w tym wwypadku w największym stopniu składa sie gra kopaczy i bezpieczeństwo na stadionie
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke