Skład w II lidze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#91 Post autor: radzion » 17 lip 2003, o 17:37

no i bajera podpisol kontrakt!!!!!!!
ale mnie tam mimo wszystko bardziej cieszy to ze Aaran Lines chce grac jednak w Ruchu!!moznaby sam pedziec ze jak sie nie dostol do groclinu to nazotr do nos sie pcho,ze niby nos moiol w du***,klub potraktowol niepowaznie(tak smao jak klub jego)
ale mimo wszysko w tej chwili bardzo by sie przydol!!!moze na wiosna nie miol wszystkich szpili najlepszych ale udowodniol ze w bala to on umie graci to bardzo dobrze!!!zwlaszcza osattnie szpile!!!wiec jo by mu dol jeszcze jedna szansa!!!fajnie jakby przyszol jeszcze tyn slowak!!mysla ze wtedy pomoc by mogla wygladac tak:
Molek-Kundra-Malinowski jako defensywny-Lines
do tego atak: Srutwa-Bizacki(Bajera,Suker)
obrona: Balul-Wlecialowski-Cecot(Fornalik)-Jarczyk
tor:Nowak(Matuszek)
taki skald by sie prezentowol bardzo dobrze i msyla ze by my mogli z takim skladem powalczyc!!!no ale zobczymy dopiero 9 sierpnia w stargardzie,wedy dopiero uwieza w te pogloski o transferach

AndRe
Kontakt:

#92 Post autor: AndRe » 17 lip 2003, o 17:38

No i Bajera bedzie gral u Nas :?
Zobaczymy nie ma co skreslac na starcie.Chociaz opinie zarowno kibicow Stomilu jak i Arki nie sa najciekawsze o tym graczu. 8)

Druga rzecz Lines wraca.Kadra zaczyna coraz (lepszych?) ksztaltow przybierac.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#93 Post autor: Schlesien » 17 lip 2003, o 17:45

radzion pisze:ale mnie tam mimo wszystko bardziej cieszy to ze Aaran Lines chce grac jednak w Ruchu!!
Mnie tez to cieszy, ale... czy on chce grac w Ruchu!? Raczej nikt inny go nie chce zatrudnic. Nie zapominaj jak on godol, ze w Ruchu juz nie chce grac, trenowal nawet z Grodziskiem mimo, ze mial i nadal ma wazny kontrakt z nami. No a najlepsza to byla ta gadka, ze "tak sie nie traktuje reprezentanta"... No to pan reprezentant pokornie wrocil do nas na nastepne pol roku az mu zajs szajba nie odbije :evil:

fuhr
Kontakt:

#94 Post autor: fuhr » 17 lip 2003, o 18:16

ale jednak by sie przydal dobry jest i tyle
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

#95 Post autor: Gość » 17 lip 2003, o 23:34

widziałem Linesa w kilku meczach na żywo i smiem twierdzić że był jednym z kiku którzy chcieli... :roll:

DjMaciar
Kontakt:

#96 Post autor: DjMaciar » 17 lip 2003, o 23:40

to ze by sie przydol LINES nie ulega watpliwosci ale tylko wtedy gdy bedzie dawal z siebie wszystko a jak wrocil(zostal ) z laski bo nie ma sie gdzie zaczepic i chce przebebnic te pol roku nic z siebie nie dajac to mysle ze to duzy blad na sile go trzymac i placic mu kase za friko

Ciekawi mnie tez to ze jak wszyscy sie cieszyli z tego transweru to jego menager zabieral glos i na forum i na glownej stronie www a teraz jak Lines powiedzial ze "dupcy"tako organizacja jak i ten klub to ni widu ni slychu ODWAGI BRAK ?

Przeciez my nic do niego jako kibice nie mielismy gral poprawnie stal sie maskotka kibicow zanim jeszcze zagral to czemu wiesza psy i obraza dobre imie naszego klubu zle sie czuje na cichej ze nie jest gwiazda czy co?
on nia byl jak jeszcze nikt nie wiedzial na co go stac ale wielka gwiazda nie zostaje sie z dnia na dzien niech popracuje nad tym niech zacznie szanowac KOLOR TISCHERTU ktory obecnie nosi a potem niech zacznie gwiazdowac ale tylko SPORTOWO a nie komercyjnie.

troche sie rozpisalem ale wkurzylo mnie to troche
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

KK
Kontakt:

#97 Post autor: KK » 18 lip 2003, o 02:42

DjMaciar pisze:Ciekawi mnie tez to ze jak wszyscy sie cieszyli z tego transweru to jego menager zabieral glos i na forum i na glownej stronie www a teraz jak Lines powiedzial ze "dupcy"tako organizacja jak i ten klub to ni widu ni slychu ODWAGI BRAK ?
Wprost przeciwnie dzis wymienilem z nim kilka e-mailow.
Czesc texty jest na WWW. Potem okazalo sie ze Lines wogole nie trenowal z Dyskobolia, tylko byl to wymysl pismakow...

deniss
Kontakt:

#98 Post autor: deniss » 18 lip 2003, o 03:38

ucieszyla mnie ta wiadomosc ze Aaran bedzie dalej pilkarzem RUCHu i mysle ze przekonalo go nie tylko brak ofert ale dobra atmosfera wsrod pilkarzy
a to co powiedzal na lamach prasy to juz historja i liczy sie tylko dobro RUCHu i awans wierze ze Aaran przyczyni sie do tego dobra gra 8)
pozdRo
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

Jr

#99 Post autor: Jr » 18 lip 2003, o 07:31

Najważniejsze ze Wyrobek zaczyna układać te klocki dawno takich wyników nawet a sparingach niebyło a co do Kiwi to on napewno sie przydo i jeszcze tego słowaka ale najwazniejsza jest atmosfera w druzynie

NP07
Kontakt:

#100 Post autor: NP07 » 18 lip 2003, o 09:47

No to jak kiwi wrócił to jeszcze słowak + kilku młodych i mamy skład z którym można powalczyć o awans :twisted:

volek
Kontakt:

#101 Post autor: volek » 29 lip 2003, o 01:38

Za Gazetą Wyborczą:
Działacze Ruchu Chorzów starają się,abyich drużynę wzmocnił Robert Sierka.
-Szanse na grę w Groclinie są małe ale jednak są.Pewnie,że wolałbym grać w ekstraklasie,ale skoro pojawiła się konkretna propozycja z tak dobrego klubu jak Ruch,to trzeba ją przemyśleć.Dobrze czuję sie na Śląsku,ostatni sezon spędzony w Katowicach wspominam świetnie.Rodzina też wolałaby,żebym grał bliżej domu.Wszystko rozstrzygnie się po rozmowach z działaczami i trenerami w Grodzisku-mówi piłkarz.
Z Ruchem poraz pierwszy trenował też wczoraj Marek Adamczyk.25 -letni napastnik w ostatnim sezonie grał w trzecioligowej Pogoni Staszów.
No,jakby Sierka przyszedł to myśle,że to by było całkiem niezłe wzmocnienie.Przecież w Gieksie on był jednym z lepszych grajków.
A jeśli chodzi o Adamczyka to zajrzałem na forum Pogoni Staszów.Opinie ma nie za dobrą,coś a'la Narwojsz :wink:
www.forum.staszow.net/viewtopic.php?t=1041

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: jalboss » 29 lip 2003, o 08:51

Najważniejsze, że coś sie dzieje w klubie, ale nie możemy zapomniec o tym co prezesunio obiecał -> zmniejszenie zarządu i rejestracja SSA no i sponsorzy,sponsorzy,sponsorzy itp.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: Mikoruch » 29 lip 2003, o 11:22

Nasz skład zaczyna sie powoli krystalizować. Jakie macie typy ?
Matuszek czy Nowak ? Ja postawiłbym na młodego.

AndRe
Kontakt:

#104 Post autor: AndRe » 29 lip 2003, o 11:52

Szczerze mowiac mi sie ten sklad bardziej podoba niz ten ktorym gralismy w 1 lidze :shock:

Bo z tych ktorych odeszli to tylko sprzedaz (wypozyczenie) Gorawskiego jest oslabieniem.Kalasz i tak rzadko gral , Matyja , Jamroz i Wiechowski - no comment. 8)

ja 11 widze tak ( w nawiasach dublerzy)

Matuszek (Nowak)
Jarczyk(Fornalik) , Wlecial (Malina), Cecot(Pierscionek)) , Balul (Skuter)
Lines (Zajdel) , Malina(Fornalik , Kundra) , Molek (Bizak, Krajanowski)
Srutwa (Kundra , Wawrzynczok ,Sierka :?: )
Bajera(Suker, Adamczyk :?: ) , Bizacki (Lindner , Srutwa)

No i sklad prezentuje sie jak dla mnie lepiej niz dobrze.Jesli dodamy do tego fachowosc Jurka Wyrobka to ........... 8)
Praktycznie na kazda pozycje mamy jednego zmiennika (niekiedy nawet 2 ) ktorzy spokojnie powinni sobie poradzic w 2 lidze
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#105 Post autor: radzion » 29 lip 2003, o 12:33

no no,skoro juz Andre moiw ze jest dobrze to chyba rzeczywiscie jest dobrze!!!zgadzam sie z Andre!!sklad chyba lepszy niz w 1 lidze!!! do tego trener ktoremu mandrysz nawet butow nie mogl by pucowac!!!
a jak juz bawimy sie w jedenastke to moj sklad wyglada tak

NOWAK
JARCZYK WLECIALOWSKI CECOT BALUL
MALINOWSKI
LINES MOLEK
SRUTWA
BAJERA BIZACKI

gdyby przyszedl Sierka to wtedy do ataku bym przesunal Mario,Bajera na lawke a Sierka jako pomocnik,ten sam wariant moze byc z Kundra,do tego kilku mlodych i jedziemy za rok na prawdziwe derby: z Gieksa a nie jakims Piastem!!!!

ODPOWIEDZ