No i się Goraś poskarżył ...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
trh

#91 Post autor: trh » 15 gru 2006, o 23:41

AHA P.S nie od dziś wiadomo o jego fascynazjach i jazdach dyskotekowych czy to najpierw w Chorzowie z Jarczykiem a później w Katowicach w Genesis w Grzesznikach itd., skoro tak sie chwali kwotami jakie trza bulić za rezerwacje i jego szmacie co wyciaga wiecej Hjasu co zarobi sie nei dziwcie ze chce tej kasy...tylko w jaki sposób i jakim kosztem..to juz inna sprawa, któa moim zdaniem musi sie szybko skończyc a naucza musi ponieśc on SAM !!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: jajo » 16 gru 2006, o 10:27

jaruch - ja chodzilem i wtedy byl nielicznym naszym zagrozeniem dla bramki przeciwnika.
Tez sie mocno zawiodlem... A moze to tylko fakt prasowy?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

kz

#93 Post autor: kz » 16 gru 2006, o 11:14

kasa mu sie należy... nie godejcie że jakby wom ktoś wisioł 150tys. to byście podarowali?? :/

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#94 Post autor: vinc84 » 16 gru 2006, o 11:47

kz mosz racja ale nie w tym momencie mogl poczekac az wlezemy do I ligi i staniemy na nogach, dla mnie cysty ch...
GŮRNY ŚLŮNSK

slavo
Kontakt:

#95 Post autor: slavo » 16 gru 2006, o 12:28

kz pisze:kasa mu sie należy... nie godejcie że jakby wom ktoś wisioł 150tys. to byście podarowali?? :/
pytanie KTO ?? mu wisi

arcio
Kontakt:

#96 Post autor: arcio » 16 gru 2006, o 12:56

slavo pisze:pytanie KTO ?? mu wisi
Ruch mu wisi
nigdy nie jest za późno

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: gerhat » 16 gru 2006, o 12:58

z punktu widzenia prawnego - pieniadze mu się należą
z punktu widzenia kibica, niebieskiego, hanysa, człowieka - gora to zwykło szmata

Dwa lata temu chcioł dochodzić tej kasy od Rogali, teraz jak ino poczuł okazja to domago się od Ruchu.
Chca ino nadmienić że był jednym z współautorów spadku i pierwszy uciekł do Wisły.
Dla mnie to skończony ch..

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#98 Post autor: Fanatyk z Rudy » 16 gru 2006, o 13:00

gerhat pisze: Dla mnie to skończony ch..
gerhat uwazaj co piszesz
Szacunek dla Ch :!:
;)
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Jacek1976

#99 Post autor: Jacek1976 » 16 gru 2006, o 13:13

arcio pisze:
Ruch mu wisi
Na pewno nie obecna Spółka, tylko "stary" Ruch z czasów rOGALI. Skoro tak, to niech się jego czepia, a od obecnej Spólki niech się odwali!!!

slavo
Kontakt:

#100 Post autor: slavo » 16 gru 2006, o 13:14

arcio pisze:
Ruch mu wisi
widzisz, nie dla wszystkich na szczęście to takie oczywiste. No ale skoro jesteś tak dobrze poinformowany to może ty odpowiesz ile wespół z rogalą, to coś wisi Ruchowi

arcio
Kontakt:

#101 Post autor: arcio » 16 gru 2006, o 13:25

slavo
spólka przejmowała Ruch z długami i zdawała sobie sprawe że musi te długi spłacić
zrobiona była lista dłużników i kwot jakie Ruch wisi
nie wiem dlaczego teraz jest takie oburzenie?

oburzyć sie można na samego gorawskiego że tak medialnie sie domaga spłaty

jest plan spłaty długów i tego klub sie powinien trzymać
nigdy nie jest za późno

Jacek1976

#102 Post autor: Jacek1976 » 16 gru 2006, o 13:29

arcio pisze:slavo
spólka przejmowała Ruch z długami i zdawała sobie sprawe że musi te długi spłacić

Oburzenie jest dlatego bo z jakiej racji mamy spłacać nieswoje długi. Identyczna sytuacja jest w Widzewie, oni nie spłacają starych długów i dobrze jest, nikt się nie czepia, więc skoro oni mogą to dlaczego My nie możemy postąpić w taki sam sposób. A z drugiej strony, to długów narobił rOGALA i dlaczego nikt go nie pociągnie do odpowiedzialności tylko sobie spokojnie siedzi z d... w Krakowie i zbiera kasę i pewnie jeszcze miesza przeciw Ruchowi, żeby wyciagnąć od Nas najlepszych piłkarzy za grosze albo za darmo.

slavo
Kontakt:

#103 Post autor: slavo » 16 gru 2006, o 13:30

arcio pisze:slavo

nie było mnie przy liście długów jakie spółka na siebie przejmowała, ale skoro ta szmata grozi sądami, to przypuszczam, że coś być może z ta listą w jego usranym pojęciu nie tak. Kulisów moralnych tego skurwysyństwa przepisywać n-ty raz mi się nie chce.

rozumiesz już to oburzenie ?

Juszkiewicz poszedł do Widzewa za 200tys, to tak na marginesie

KK
Kontakt:

#104 Post autor: KK » 16 gru 2006, o 14:22

"Identyczna sytuacja jest w Widzewie, oni nie spłacają starych długów i dobrze jest, nikt się nie czepia, więc skoro oni mogą to dlaczego My nie możemy postąpić w taki sam sposób"

Bo pewnego pieknego ranka i Widzewowi ktos dobierze sie do skory za ten przekret. A Ruch Klimka przyjal tok myslenia: biednie ale uczciwie, wiec o to o co nam od kilku lat chodzilo. SSA wiedzialo, ze musi przejac zadluzenie stowarzyszenia wynoszace 4-5 mln zl, bo to byl wymog, aby przeksztalcic klub i pozbyc sie balastu 10 mln (zadluzenie stowarzyszenia wynosilo ponad 14 mln). Co do Gorawskiego, to nie jest powiedziane, ze musi dostac pieniadze juz teraz. Ruch SSA doszedl do porozumienia w prezydium PZPN, ze co kwartal musi na konta wierzycieli przelewac konkretna sume (bodajze 200.000?-ale moge sie mylic). Gorawski kase na pewno dostanie, ale tylko od niego zalezy czy niebawem w ratach, czy zostanie zsuniety na koniec listy wierzycieli i (za iles tam miesiecy, albo lat) dostanie cala sume.

Powrot do przeszlosc:
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=1626
http://www.ruch.chorzow.pl/news.php?id=1809

adamo chorzow

#105 Post autor: adamo chorzow » 16 gru 2006, o 16:51

Mysle ze Goraw pojdzie po rozum do glowy i zalatwi wszystko w kawiarence klubowej z zarzadem..........

ODPOWIEDZ