Ruch Chorzów-Szczkowianka Jaworzno

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

Ruch Chorzów-Szczkowianka Jaworzno

#1 Post autor: Gość » 22 lip 2003, o 23:11

Mam pytanie co do tego sparingu!!

Wiem ,ze odbedzie sie on 26.07.2003 ,tylko chcialbym wiedziec gdzie i o ktorej godzienie sie odbedzie ???

Z gory dziekuje !!!

PozdRawiam NIEBIESKI BRZOZA!!!

DjMaciar
Kontakt:

#2 Post autor: DjMaciar » 23 lip 2003, o 07:26

prawdopodobnie na wyjezdzie zagra RUCH na szmaciowiance w chorzowie(stadion Slaski i gorole z JAWorzna) :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

fuhr
Kontakt:

#3 Post autor: fuhr » 23 lip 2003, o 10:40

ja po malu watpei ze ten sparing PRZYJAZNI :lol: sie odbedzie

albo jak juz nikt z nas nie bedzie wiedzial gdzie
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

CHERBI

#4 Post autor: CHERBI » 23 lip 2003, o 14:06

Co do meczu z garbusami to mam informacje ze kilku kibicow tej szmacianki wybiera sie na ten mecz :evil:

KS RUCH CHORZOW

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#5 Post autor: radzion » 23 lip 2003, o 14:58

za gazeta wyborcza:
Dlatego działacze z Jaworzna wysłali już pismo do PZPN i Wisły z prośbą, by to drużyna z Krakowa była gospodarzem tego spotkania. Kolejne trzy mecze z Górnikiem Zabrze (30 sierpnia), Amicą Wronki (20 września) i Wisłą Płock (4 października) Szczakowianka rozegra w Chorzowie
hmm jestem ciekaw jak to bedzie wygladalo 30 sierpnia!!
garbusy z zabolami na slaskim,do tego gieksa gra u siebie z odra wodzislaw!tyle ze my jedziemy wtedy na szpil do bielska :wink: :lol: :twisted:

Pepek
Kontakt:

#6 Post autor: Pepek » 23 lip 2003, o 16:13

Mnie na tym meczu nie bedzie bo wyjezdzam. Ale slyszalem ze Sciekawianka mo grac calo runda jesienna na Ślaskim :lol: nawet dobrze :lol:Wogole taki klub nie powinien grac w 1 ani w 2 lidze!!!

Nadejdzie Wiosna i Lepsze Czasy Powroci Ruch Chorzów Do Ekstraklasy :twisted:

Viro

#7 Post autor: Viro » 23 lip 2003, o 17:27

sciekowa zleja pewnie miejscowi skejci z mojego osiedla :) :lol: :lol:

ibiz

#8 Post autor: ibiz » 24 lip 2003, o 14:10

1. Ale sie staracie z ta nazwą klubu, kurcze sporo wysilku to musi Was kosztowac, to mnie wasnie dziwi, taki Klub i tacy kibice, miejcie sie zmiejcie, na boisu i tak wygra lepszy
2. calej rundy nie bedzie na slaski, to na pewno, ewentualnie te 3 w/w mecze, od meczu z Legia juz przy swietle,
3. jasne ze sie wybieramy na mecz, jak zawsze, sam jestem ciekaw gdzie i o ktorej... nikt nic nie wie
4. widze ze ciagle ta sama plyta u Was gra... smutne to jest bo powtarzacie glupoty wypisywane prze takie pseudo gazety sportowe jak tempo czy czy przeglad sportowy, zreszta Rogala tez swoje zrobil, nie ma to jak siedziec w PZPNie

Pozdrowienia dla Chorzowa!!!!

Viro

#9 Post autor: Viro » 24 lip 2003, o 14:52

Rogala to temat na inna ksiazke narazie to p. Fudala wali przekrety jakich malo nie tylko w swiatku sportowym ale i poza nim
Szczakowianka czy jak tam sie nazywacie to dziwny twor naszej ligi
nie wiem jak mozna kibicowac czemus takiemu i podpisywac sie jawnie pod przekretami jakie robia wasi dzialacze
smiech na sali

DjMaciar
Kontakt:

#10 Post autor: DjMaciar » 24 lip 2003, o 15:58

IBIZ
smucisz dwa posty napisales i dwa smutne az sie lza w oku kreci :cry:
czy ty w to wierzysz chlopie ze FUDAL jest uczciwy i ze to wszystko wymysly pismakow jesli nawet to w kazdej plotce jest cien prawdy zastanow sie w jakim ty zyjesz kraju przeciez przekrety to codziennosc
a ty myslisz ze to tak jak w kreskowkach biedny niewinnie osadzony
ja w to nie wierze i wali mnie to co powiesz

przez to ze wypisujecie gupoty(wczesniej tez),przez to ze wasi dzialacze walom kumoterstwo i jeszcze przez pare innych rzeczy jestescie w swiecie kibicowskim poszczegani jako nedzarze i dlugo juz tak zostanie a to tylko wasza wina nikogo wiecej
i nie pisze tego bo jestem z RUCHEM ale pisze to co zauwarzylem rowniez na wasz temat na innych forach druzyn ligowych
jak chcesz podam ci kilka adresow napiszesz to samo co tu i zobaczysz sam jak was szanuja inni
nie chwalac sie ale kibicom RUCH zyczyli szybkiego powrotu do ligi pierwszej nie tylko przyjaciele

ibiz

#11 Post autor: ibiz » 24 lip 2003, o 16:23

Powiadasz ze smutne, i co z tego? mi jest smutno bo boje sie zagladac do tempa zeby nie przeczytac o nowej rewelacji.
Piszesz ze jestem idealista (w duzym skrócie) otoz ze nie, zdaje sobie sprawe ze nikt nie jest swiety i dlatego nie wierze ze cale zlo tego swiata spowodowane jest klubem z mojego miasta.
"Przekrety to codziennosc" i kto tu jest smutny... afere z bramkarzem Smuckerrem wymyslil Wasz Rogala nikt inny, wyszlo na to ze gowno prawda, no ale smród pozostal. Cała liga kombinuje, tylko ze dzwinym trafem z nas chce sie zrobic kozly ofiarne i to jest smutne moj drogi, bo jak sadze nie byles na meczu w Jaworznie a warto.
Juz wielu pisalo ze dla normalych ludzi to doskanale widowsko i sa wstanie zamienic swoich Ultrasow na naszych piknikow. Mniej niz 5000 na meczu w Jaworznie w 1 lidze nie bylo.

Nie wiem o jakich forach piszesz ale prosze podeslij, ja natomiast opieram sie o to co pisza na ultras.pl i nie jest tak zle, a nie interesuja mnie opinie internetowych krzykaczy. U nas tez jest ich pod dostatkiem.
Nawet u Was całkiem znosnie sie zaprezentowalismy, czemu ciagle piszecie o tym co tam gdzies ktos napisal...

Co do powrotu to ja rowniez Wam tego życze! i nie pisze tego bo jestem kibicem Szczakowianki, tylko dlatego ze znam pare osob ktore graly w II skladzie Ruchu i to normalni goscie z ktorymi mozna pogadac o pilce i takich tam sprawach

Ja z prezem Fudala nie spie, pamietaj o tym Viro, po za tym jak uda ci sie klub z IV ligi prowadzic do I ligi to pogadamy, co do przekretow to moglbym ci napisac o innych ale po co, znowy wyjdzie ze smuce, a ja przeciez wesoly gosc jestem :))

AndRe
Kontakt:

#12 Post autor: AndRe » 24 lip 2003, o 16:27

ibiz pisze: 4. widze ze ciagle ta sama plyta u Was gra... smutne to jest bo powtarzacie glupoty wypisywane prze takie pseudo gazety sportowe jak tempo czy czy przeglad sportowy, zreszta Rogala tez swoje zrobil, nie ma to jak siedziec w PZPNie

Pozdrowienia dla Chorzowa!!!!

:shock: :shock: :shock:

IBIZ gdyby w Polsce prawo karne bylo skuteczne to takie oszolomy jak :Lepper , Fudala , Jaskiernia etc. byli juz dawno w wiezieniu.Niestety w Polsce prawo chroni przestepcow.I dlugo tak niestety jeszcze zostanie .... :(
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

ibiz

#13 Post autor: ibiz » 24 lip 2003, o 16:46

ha ha ha ale zestawienie, to Fudala juz jest taki slawny, tak Wam zalazl za skore? zupenie zapominacie ze zespol a Jaworzno to nie amatorzy ze kibice od lat jezdzili tu i tam a teraz maja swoj klub, czy ja Ciebie oceniam przez pryzmat "Ragali"

"prawo chroni przestepców" to chyba co 2 slowo w dziennki telewizyjnym, myslisz ze prawo jest xrodlem problemow tego kraju? i to niby ja jestem smutny i naiwny, ha ha

wiesz nie da sie dyskutowac z takim argumentem, a wyzywac z Wami mi sie nie chce to nie moj poziom, sorry winetou!

DjMaciar
Kontakt:

#14 Post autor: DjMaciar » 24 lip 2003, o 16:57

ty IBIZ ja nie wiem o co ci wogole chodzi :?: :?: :?: :?: :?:
piszesz o jednym i tym samym poco :?: :?: :?:
przeciez to juz HISTORIA
wy gracie w I-lidze
RUCH spadl z ligi
wiec co ty probujesz udowodnic :?: :?:
bo ciezko mi jest cie rozszyfrowac wszystko jedno kto jak czemu w meczu z RUCHem i Szczakowiankom a ty tu wywody sentymetalne robisz
mnie to naprawde nie interesuje juz co bylo w meczach pomiedzy naszymi druzynami bylo minelo to bylo w tamtym sezonie chlopioe opamietaj sie juz za pare dni ruszy nowy sezon a ty walisz tu wywody
trawy sie najarales i faza poszla w odwrotnym kierunku czy co :?:
albo masz jakies zapedy samobojcze i depresja cie dorwala gdy przypomniales sobie nasze mecze :?:

WYLUZUJ I NIE SKOMLEJ ZYCIE TRWA DALEJ :wink:

DIDI
Kontakt:

#15 Post autor: DIDI » 24 lip 2003, o 16:58

ibiz-to niepisz juz na tym forum,tak bedzie najlepiej.
NIE POZDRAWIAM
FREIES Oberschlesien!
Ernst Otto Pradella

ODPOWIEDZ