Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
rumcajs_79
Kontakt:

#436 Post autor: rumcajs_79 » 10 gru 2006, o 08:49

volek pisze:Marzy mi sie rewanz.
Oby my zagrali z Polokami kiedys szpil w eliminacjach do ME,a niy w takich okolicznosciach.

no moze nie eliminacjie ME ale mozna by bylo coroku rozgrywac taki szpil kontrolny- na zmiana roz w wawie a roz unos :twisted:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Joe

#437 Post autor: Joe » 10 gru 2006, o 09:32

cisiu pisze:
vahanara pisze:
Joe pisze:i swojum drogom zaczytuja mojego śp dziadka - "Dobry gorol to martwy gorol"

a i jeszcze - "najlepszy gorol to tyn co jest 4 metry pod zolem"
Biorąc pod uwagę cel (a raczej powód) rozegrania tego meczu to za taki tekst powinieneś dostać tak po mordzie żebyś nie mógł przynajmniej przez miesiąc nic powiedzieć.

Żenada :oops:

ZGADZOM SIE!!!!!!! ku*** CHOPIE TO BYł SZPIL CHARYTATYWNY!!!!! :evil: :evil:

ja mocie recht ze w tych okolicznościach tych słów nie powinno sie wypowiadac i popełniłem błąd ze napisałem w/w sformułowania w TYM temacie, jednakże za to wszystko co gorole zrobiły rodowitym slonzokom ( i mam tu na mysli wyzysk - przedewszystkim) powinni miec banicja na wjazd na Śląsk. Skoro tak nas nie lubią i nie cenią (brudasy do kopalni, wsioki) to czemu nie odłączą sląska od Polski, przeciez nikt porządny nie będzie sie idetyfikował z wsiokami itd.

PS tzw. "mentalnosc kalego" jak my ich wyzyskiwali i wszystko od Nich chcieli to dobrze a teraz jak Oni czegos od nas chcą to już źle

PS2 skonczmy juz definitywnie ten temat - bo z podłoza sportowego przeszlismy na grunt obyczjowy.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#438 Post autor: Patton » 10 gru 2006, o 10:21

spyru - dlaczego mam zejsc na ziemie?
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

FriedRichsutte
Kontakt:

#439 Post autor: FriedRichsutte » 10 gru 2006, o 10:27

Patton pisze:spyru - dlaczego mam zejsc na ziemie?
przi okazyji spytom:
- Momy jakoś REALNO szansa na ta autonomia?? Pomysł Autonomii popiyro ok 3% mieszkanców woj. ślonskigo wiync powiedz mi jak momy to osiągnąć?? Chyba ino takim jak ETA...
You can fight and you may die...but your honour will live forewer!!

Joe

#440 Post autor: Joe » 10 gru 2006, o 10:38

wiedze, swiadomośc jak i ogląd na pewne sytuacje nabywa sie z czasem....

pryndzy czy późni (jesli naplyw gorolstwa nie wzrosnie - a bydze maloł) slonzoki zrozumierją czym grozi postawnienie "X" na karcie do głosownia przy PiSie czy SLD... a czym "grozi" postawnienie X przy np. RAŚu...

A co do RAŚu to wetna sie ze ponad 70% prawdziwych slonzoków nie wiedziała co to jest a reszta nie znała chociazby programu - IMHO to jest tylko kewstia odpowiedniego wypromowania się wsród innych "kręgów"

lazio
Kontakt:

#441 Post autor: lazio » 10 gru 2006, o 10:49

a terozkij mogli by my co roku takie szpile rozgrywac juz jako szparingi, i pora slow do Slonzokow'Polokow, nie musicie sie na nos obrazac potomkowie powstancow, zol mi wos... hanysy, my som ino Slonzoki kere poradzom grac we fusbal... znomy sie etc etc..

kamix
Kontakt:

#442 Post autor: kamix » 10 gru 2006, o 12:02

FriedRichsutte pisze:
Patton pisze:spyru - dlaczego mam zejsc na ziemie?
przi okazyji spytom:
- Momy jakoś REALNO szansa na ta autonomia?? Pomysł Autonomii popiyro ok 3% mieszkanców woj. ślonskigo wiync powiedz mi jak momy to osiągnąć?? Chyba ino takim jak ETA...

Szansa jest nikla ale dlaczego nie mozemy tak jak Czarnogóra starać sie o niepodleglosc. Mamy podstawy czyli inny jezyk i kulture. Wiem ze pewnie stwierdzicie ze to glupi pomysl bo nawet autonomii nie mamy a co dopiero niepodleglosc ale LEPIEJ ZROBIC COS NAWET GDY SA MARNE SZANSE NA DOBRY REZULTAT NIZ NIE ROBIC NIC I ZYC MARZENIAMI
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

Achim

#443 Post autor: Achim » 10 gru 2006, o 12:11

Joe pisze:19dżony R lancz20 --> nie byda sie znizac do poziomu tych co sie na onet wpisują (tzw. Oneciaki) xD

i swojum drogom zaczytuja mojego śp dziadka - "Dobry gorol to martwy gorol"

a i jeszcze - "najlepszy gorol to tyn co jest 4 metry pod zolem"
To jest przegięcie i to nie tylko dlatego, że był to mecz charytatywny.

DjMaciar
Kontakt:

#444 Post autor: DjMaciar » 10 gru 2006, o 14:09

Tak pisali pojebolki z Legly o nos

ci*** nie potrafia sie opanowac nawet na meczu charytatywnym i Fabianski co dojdzie do pilki to gwizdy...
tak milo ze strony sympatyków Ruchu, ze nie gwizdali podczas grania hymnu...
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#445 Post autor: uRodzony na sektoRze » 10 gru 2006, o 15:23

Własnie skonczylem oglądać mecz, nie mialem niestety okazji na żywo i teraz moje pare zdań:
Nie przejmujmy się tym co gadają o nas inni, prawda jest taka że już przed tym meczem bylo pewne iż kibice Ruchu po raz kolejny okaża się "fuj". Gdyby nie bylo gwizdów na tego warszawiaka to stwierdzonoby że na stadionie ktoś nie wstał w czasie grania hymnu, że malo osób go spiewało, że duzo było szalików Oberschlesien, że mało osób się cieszyło po bramce dla Polski, że mało szalików Polski sperzedano, że ktoś na 10 pierdnął w czasie zmiany w polskiej druzynie czy też beknął gdy atakowała Polska.. zawsze się coś znajdzie i dajcie sobie na wstrzymanie zanim użyjecie słów "skandal", "obciach" itp..
A fakt niech se jutro pisze i zaprzecza swojej nazwie :lol:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Rolik
Kontakt:

#446 Post autor: Rolik » 10 gru 2006, o 16:00

uRodzony na sektoRze pisze:Własnie skonczylem oglądać mecz, nie mialem niestety okazji na żywo i teraz moje pare zdań:
Nie przejmujmy się tym co gadają o nas inni, prawda jest taka że już przed tym meczem bylo pewne iż kibice Ruchu po raz kolejny okaża się "fuj". Gdyby nie bylo gwizdów na tego warszawiaka to stwierdzonoby że na stadionie ktoś nie wstał w czasie grania hymnu, że malo osób go spiewało, że duzo było szalików Oberschlesien, że mało osób się cieszyło po bramce dla Polski, że mało szalików Polski sperzedano, że ktoś na 10 pierdnął w czasie zmiany w polskiej druzynie czy też beknął gdy atakowała Polska.. zawsze się coś znajdzie i dajcie sobie na wstrzymanie zanim użyjecie słów "skandal", "obciach" itp..
A fakt niech se jutro pisze i zaprzecza swojej nazwie :lol:
Świynte słowa :wink:
19NIEBIESKI BYTKÓW20

Obrazek

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#447 Post autor: obronca » 10 gru 2006, o 16:10

poradziou by fto wciepnonć tyn spiel na jaki server bo bych sie tyz obejrzoű a niy mioű mi fto nagrać :?:
PozdRowjom
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

#448 Post autor: Grzegorz » 10 gru 2006, o 17:45

jo tam za Fabiańskim nie przepadom, ale wstyd mi było jak ekipa stojaca nade mną na 10 budzała jak synek był przy piłce.

Ludzie on se mogł polezec w tym czasie na kanarach a przyjechoł grać szpil chartyatywny dla rodzin górników....

dla wszystkich którzy buczeli i gwizdali 0 szacunku ( słownie zero)...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#449 Post autor: HKSADIK » 10 gru 2006, o 19:27

nudny ten mecz wczoraj był.... :) słaby doping,słaba gra--dobrze,że stałem bo bym usnoł :lol:

pio17

#450 Post autor: pio17 » 10 gru 2006, o 19:54

mo ktos ten mecz nagrany na VHS lub na DVD?? albo kajs na kompie...? bo bym se go zoboczoł z perspektywy TV :)

Zablokowany