Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
SODA

#421 Post autor: SODA » 9 gru 2006, o 20:38

19dżony R lancz20 pisze:no własnie fto tom polskom fanom wymachiwol na 10 jo siedziol na 6 i tyż żech widzioł
no kto tyn co ciulu gro ku*** chyba sie wydupia z tego neta

acha i tyn miol fana czerwono a tyn biolo IDEA SIE LICZY i JEST DOBRZE..

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#422 Post autor: swce » 9 gru 2006, o 20:50

SODA pisze:
19dżony R lancz20 pisze:no własnie fto tom polskom fanom wymachiwol na 10 jo siedziol na 6 i tyż żech widzioł

dobra spokojnie....nie tak nerwowo pytom sie tylko

Diegos_
Kontakt:

#423 Post autor: Diegos_ » 9 gru 2006, o 21:06

mecz ok !!! Piykny gol Kompały :)
A co do szalika , jo mioł Silesia Superior to mnie 3 razy sprawdzali , ale puscili pytali sie co to znaczy czy to jest jakiś klub piłkarski i co to znaczy HORNI SLEZSKO <LOL> niy moga z tego ochroniarza dojscie od urwania biletu na bramie do dojscia na sektor zajelo mi z 10 minut :/

Awatar użytkownika
sroka87
Kontakt:

#424 Post autor: sroka87 » 9 gru 2006, o 21:07

jo tyz buczol i co ;/ jak by chcieli i tak sie do czekos dopier**** a bilo-czerwone fany na 10 byly 2 ino ze jedyn chop pedziol dziadkowi schowej ta fana i dziadek jom schowol potym ino jakis koles po srodku sektora miol fana Polski. a co do transmijsi zech sie dowiedziol ze noszego "dopingu"(bo niewym czy te pora przyspiywek idzie tak nazwac ale jako tak byl) niebylo wcale slychac;/
[img]http://img56.imageshack.us/img56/3558/pasekzorycopymt5.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#425 Post autor: jajo » 9 gru 2006, o 21:36

ogólnie sie ciesze z zachowania kibicow. NIe podobaly mi sie te gwizdy na Fabianskiego (kilka razy - moze i kilka, zawsze jak mial pilke), bo po co łaczyc tozsamosc slaska z nienawiscia do warszawiakow? Wyrownany mecz, sprawiedliwy remis, trzeba zwrocic uwage na to, ze iwekszosc Ślazakow juz byla po rundzie, bez treningow, a gwiazdy polskiej ligi w normalnym cyklu treningowym. Nie sprzedawac Pepe!!! "Jeżeli któryś z piłkarzy >>Śląska<< mnie zainteresował, to dowie się o tym, kiedy zaproszę go na zgrupowanie, a nie z mediów". Moze wlasnie Leo mowil o Cwielongu. Pokazywal juz, ze nie zwraca uwagi na pozycje klubu w lidze. MOze tym razem tez nie zwroci uwagi na lige, a naa potencjal, o czym mowi
Oby takie mecze staly sie cykliczne, niekoniecznie z reprezentacja Polski. No i moze udaloby sie zebrac silniejszy sklad
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#426 Post autor: SzaRlin » 9 gru 2006, o 21:45

19dżony R lancz20 pisze:
SODA pisze:

dobra spokojnie....nie tak nerwowo pytom sie tylko
Godej co chcesz - dane osobowe, zdjęcie i jego autograf? trza było obejsc stadion i sie spytac czemu wymachuje tom fanom boze.... Dzony z czego mosz internet? yno nie godej ze NEO TP...
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

kamix
Kontakt:

#427 Post autor: kamix » 9 gru 2006, o 21:56

ten facet co mu ktos powiedzial ze ma zwinac ta fana na 10 to on sie fest przestraszyl.... ale pozniej (2 polowa) kajs poszedl
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

Bykowina1920

#428 Post autor: Bykowina1920 » 9 gru 2006, o 22:00

ach czytom se kibice net i pierdzielom takie farmazony ze gowa boli jedynie te gwizdy na Fabianskiego niepoczebne a pozatym to wszystko ok jak był humn Polski to my stali w zaciszu i tyla czemu niebylo Górnego Sląska to niewiem :( no ale pech mecz nudny ostania zmiana Piechniczka wrecz niepoczebna :shock: :oops: eh Polacy mogli se spiewac swoj hymn 8) i co gówno zaspiewali taKo prowda

Stona
Kontakt:

#429 Post autor: Stona » 9 gru 2006, o 22:04

wiekszosc ludzi, sie przyznam to nawet nie wiedziala dlaczego gwizda i kto stoi w bramce dla Polski :lol: , slyszalem sam hasla, ze ..gwizdaja bo niby Boruc stoi" :wink:

ten pan pierwszy i z pewnoscia ostatni raz w zyciu cieszył sie wspólnie z kibicami Ruchu(Górnego Śląska) ze zdobycia bramki :lol: jeszcze nie tak dawno pamietam jak pokazal fuckera, a z trybuny krytej na niego pluli...
Obrazek
za Tobą pójde w ogień, wode..

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#430 Post autor: wolfik » 9 gru 2006, o 22:54

No To bylo dziwne uczucie jak Kompala szczesliwy podleciol po bramie do dziesiony, ale w sumie chcialbym zeby tak jeszcze kilka razy w tym meczu mogl tak podleciec

Dwie rzeczy na pewno zapamietam z tego meczu, te sztandy przed stadionem z polskimi szalikami, koszulkami, flagami ktore swiecily pustkami i smutni sprzedawcy, a przed sklepem frontala gdzie byly slonskie szale kolejki jak za komuny :P No i ta cisza po bramce dla Polski, nawet w Emiratach Arabskich Polska miala lepszy doping :wink:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#431 Post autor: vahanara » 9 gru 2006, o 23:04

Joe pisze:i swojum drogom zaczytuja mojego śp dziadka - "Dobry gorol to martwy gorol"

a i jeszcze - "najlepszy gorol to tyn co jest 4 metry pod zolem"
Biorąc pod uwagę cel (a raczej powód) rozegrania tego meczu to za taki tekst powinieneś dostać tak po mordzie żebyś nie mógł przynajmniej przez miesiąc nic powiedzieć.

Żenada :oops:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

dylo
Kontakt:

#432 Post autor: dylo » 9 gru 2006, o 23:27

Ważne że było te pora kułek i sie kasa zebrała i tyla.

volek
Kontakt:

#433 Post autor: volek » 10 gru 2006, o 01:13

Marzy mi sie rewanz.
Oby my zagrali z Polokami kiedys szpil w eliminacjach do ME,a niy w takich okolicznosciach.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#434 Post autor: cisiu » 10 gru 2006, o 01:35

vahanara pisze:
Joe pisze:i swojum drogom zaczytuja mojego śp dziadka - "Dobry gorol to martwy gorol"

a i jeszcze - "najlepszy gorol to tyn co jest 4 metry pod zolem"
Biorąc pod uwagę cel (a raczej powód) rozegrania tego meczu to za taki tekst powinieneś dostać tak po mordzie żebyś nie mógł przynajmniej przez miesiąc nic powiedzieć.

Żenada :oops:

ZGADZOM SIE!!!!!!! ku*** CHOPIE TO BYł SZPIL CHARYTATYWNY!!!!! :evil: :evil:
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Darek

#435 Post autor: Darek » 10 gru 2006, o 07:38

Marzy mi sie rewanz.
Oby my zagrali z Polokami kiedys szpil w eliminacjach do ME,a niy w takich okolicznosciach.

No cóż pomarzyć zawsze mozna. Niestety tylko pomarzyć. :D

Zablokowany