Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
-
- Kontakt:
...hehe a wiela było prawdziwych kibiców Polski na tym meczu ?...paru napewno !....a jakos niesłyszałem w ustach ani jednego słów Mazurka Dąbrowskiego !? ...a skoro są tacy partioci przed monitorem to dlaczego nie przyjechali dopingować swojej ukochanej druzyny ?.....do Belgii umieli sie kulac tyle kilometrów i drzec ryja, a tutej choc mieli duzo blizej i mecz charetatywny, tansze bilety....to nie umieli ?.....napinacze internetowi!
-
- Kontakt:
100% racjiBizak16 pisze:...hehe a wiela było prawdziwych kibiców Polski na tym meczu ?...paru napewno !....a jakos niesłyszałem w ustach ani jednego słów Mazurka Dąbrowskiego !? ...a skoro są tacy partioci przed monitorem to dlaczego nie przyjechali dopingować swojej ukochanej druzyny ?.....do Belgii umieli sie kulac tyle kilometrów i drzec ryja, a tutej choc mieli duzo blizej i mecz charetatywny, tansze bilety....to nie umieli ?.....napinacze internetowi!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ciekawi mnie kiedy ci "zwolennicy autonomi" wkońcu zejdą na ziemie.jo sie przyzom bez bicia - gwizdołch skisz jednego powodu - jak chcemy miec autonomio to trzeba gorolom tak obrzidzic slonsk i hanysów ze sami go łoddadzą i nie godejcie mi ze są inne sposoby na odzyskanie autonomii itp
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na szpilu miołech być ale nie dojechołech bo chory jestech :x :x
wiync pisza jako tyn,fto łobejrzoł wszystko w TV
W telewizorze boło ino słychać rzadko(trocha na początku i jak boł tor do naszych)"Górny Śląsk" (i to niewyraźnie)a jakbych sam niy przeczytoł ,że boło śpiywane "Gorole Raus" to bych o tym nigdy niy wiedzioł
Gwizdy boły,ale niy ino Fabiański je z Legii ale Bronowicki tyż,a jakoś jak on boł przy balu to tego niy słyszołech
Onetym sie niy przejmujcie bo to som prowokatorzy i nawet jakby nie boło gwizdów,to by sie czepiali tego,że hymnu niy śpiywaliście polskigo :lol: :lol: :lol:
pozdRo
Polska BEZ ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!

W telewizorze boło ino słychać rzadko(trocha na początku i jak boł tor do naszych)"Górny Śląsk" (i to niewyraźnie)a jakbych sam niy przeczytoł ,że boło śpiywane "Gorole Raus" to bych o tym nigdy niy wiedzioł

pozdRo
Polska BEZ ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!
You can fight and you may die...but your honour will live forewer!!
krotko kaj byli kibice ze Śląska ...(gornik.gieksa.polonia...itd) byli kibole z Gliwic szacunek...
kaj byli Poloki co tak za reprom jezdzom ...
a co do atmosfery i Fabiana to i tak bylo spoko z bluzgami i dupic wypociny internautow
dla mnie sam fakt ze nikt nie przyjechal z ekip do Chorzowa jest najwieksza satysfakca
dla przypomnienia mecz KU CZCI OFIAR GÓRNIKÓW Z HALEMBY
kaj byli Poloki co tak za reprom jezdzom ...
a co do atmosfery i Fabiana to i tak bylo spoko z bluzgami i dupic wypociny internautow
dla mnie sam fakt ze nikt nie przyjechal z ekip do Chorzowa jest najwieksza satysfakca
dla przypomnienia mecz KU CZCI OFIAR GÓRNIKÓW Z HALEMBY
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale Bronowicki w tym meczu nie grał akurat, ale akurat mógłbym sie założyć, że nie było by na niego gwizdów, przy czym to jest takie same przemyślenia, jak to niby jakby grali w Warszawie to żaden reprezentant by nie został wygwizdany i u nas też żaden nie został, obojętnie czy gra w Sosnowcu, czy tam sie urodził, czy gra w Górniku, czy jest graczem, który nie raz sie źle wypowiadał o kibicach Ruchu i był jednym, który przyczynił się do spadku Ruchu do drugiej ligi , czy zawodnik, który co mecz ligowy spotyka kilka cierpkich słów nikogo gwizdy nie spotkały.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- swce
- Kontakt: