Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
kamix
Kontakt:

#406 Post autor: kamix » 9 gru 2006, o 19:57

heh jakby boruc przyjechal i na niego by szly bluzgi (napewno wieksze) mozna by mowic o odstawieniu wiochy
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

Bizak16

#407 Post autor: Bizak16 » 9 gru 2006, o 19:58

...hehe a wiela było prawdziwych kibiców Polski na tym meczu ?...paru napewno !....a jakos niesłyszałem w ustach ani jednego słów Mazurka Dąbrowskiego !? ...a skoro są tacy partioci przed monitorem to dlaczego nie przyjechali dopingować swojej ukochanej druzyny ?.....do Belgii umieli sie kulac tyle kilometrów i drzec ryja, a tutej choc mieli duzo blizej i mecz charetatywny, tansze bilety....to nie umieli ?.....napinacze internetowi!

Joe

#408 Post autor: Joe » 9 gru 2006, o 20:01

cototorca? --> no ja ale łon siedzioł na 10 !!!
jakbych był w wawie to bych napewno na zyleta nie poszoł

Halemba
Kontakt:

#409 Post autor: Halemba » 9 gru 2006, o 20:02

Bizak16 pisze:...hehe a wiela było prawdziwych kibiców Polski na tym meczu ?...paru napewno !....a jakos niesłyszałem w ustach ani jednego słów Mazurka Dąbrowskiego !? ...a skoro są tacy partioci przed monitorem to dlaczego nie przyjechali dopingować swojej ukochanej druzyny ?.....do Belgii umieli sie kulac tyle kilometrów i drzec ryja, a tutej choc mieli duzo blizej i mecz charetatywny, tansze bilety....to nie umieli ?.....napinacze internetowi!
100% racji

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#410 Post autor: spyru » 9 gru 2006, o 20:08

jo sie przyzom bez bicia - gwizdołch skisz jednego powodu - jak chcemy miec autonomio to trzeba gorolom tak obrzidzic slonsk i hanysów ze sami go łoddadzą i nie godejcie mi ze są inne sposoby na odzyskanie autonomii itp
Ciekawi mnie kiedy ci "zwolennicy autonomi" wkońcu zejdą na ziemie.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

lojo
Kontakt:

#411 Post autor: lojo » 9 gru 2006, o 20:08

Zgadzom sie z Bizakiem jak takie mondre to czymu ich zabrakło >?<
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

FriedRichsutte
Kontakt:

#412 Post autor: FriedRichsutte » 9 gru 2006, o 20:09

Na szpilu miołech być ale nie dojechołech bo chory jestech :x :x :evil: wiync pisza jako tyn,fto łobejrzoł wszystko w TV :idea:
W telewizorze boło ino słychać rzadko(trocha na początku i jak boł tor do naszych)"Górny Śląsk" (i to niewyraźnie)a jakbych sam niy przeczytoł ,że boło śpiywane "Gorole Raus" to bych o tym nigdy niy wiedzioł :!: Gwizdy boły,ale niy ino Fabiański je z Legii ale Bronowicki tyż,a jakoś jak on boł przy balu to tego niy słyszołech :!: Onetym sie niy przejmujcie bo to som prowokatorzy i nawet jakby nie boło gwizdów,to by sie czepiali tego,że hymnu niy śpiywaliście polskigo :lol: :lol: :lol:

pozdRo

Polska BEZ ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!!
You can fight and you may die...but your honour will live forewer!!

Joe

#413 Post autor: Joe » 9 gru 2006, o 20:10

spyru ---> miec marzenia w IV RP chyba jest jeszcze dozwolone :)

PS co poradzisz na idealistów ;)

SODA

#414 Post autor: SODA » 9 gru 2006, o 20:19

krotko kaj byli kibice ze Śląska ...(gornik.gieksa.polonia...itd) byli kibole z Gliwic szacunek...

kaj byli Poloki co tak za reprom jezdzom ...

a co do atmosfery i Fabiana to i tak bylo spoko z bluzgami i dupic wypociny internautow

dla mnie sam fakt ze nikt nie przyjechal z ekip do Chorzowa jest najwieksza satysfakca

dla przypomnienia mecz KU CZCI OFIAR GÓRNIKÓW Z HALEMBY

Bizak16

#415 Post autor: Bizak16 » 9 gru 2006, o 20:19

Żeby niebyło, jo wcale niy był za tym gwizdaniem itp.....te spiey "gorole raus.." i "Polska bez slonska" byly NIESŁYSZALNE bo zagluszane gwizdami i spiewało to KILKA osób....
....ciesza sie że chociaz niekere osoby sam rozumiom mie choc trocha...PozdRo dla Wos

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#416 Post autor: L-o » 9 gru 2006, o 20:20

Bardzo dobrze zachowol sie jedyn kibic na '10' jak wjechol na tych co na dole chcieli zaczac spiywac "Gorole raus...."

Joe

#417 Post autor: Joe » 9 gru 2006, o 20:22

no co prawda to prawda za duzo kibiców z Gieksy i górnika nie było - ale kilka osob ktore regularnie odwiedzają Roosevelta widziałem :) :D

a juz szczytem były polskie flagi na 10 - rozumia ze ktos moze nie wiedziec czym dla nosz slonzoków jest "dycha" ale... :evil:

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#418 Post autor: heli » 9 gru 2006, o 20:25

ale Bronowicki w tym meczu nie grał akurat, ale akurat mógłbym sie założyć, że nie było by na niego gwizdów, przy czym to jest takie same przemyślenia, jak to niby jakby grali w Warszawie to żaden reprezentant by nie został wygwizdany i u nas też żaden nie został, obojętnie czy gra w Sosnowcu, czy tam sie urodził, czy gra w Górniku, czy jest graczem, który nie raz sie źle wypowiadał o kibicach Ruchu i był jednym, który przyczynił się do spadku Ruchu do drugiej ligi , czy zawodnik, który co mecz ligowy spotyka kilka cierpkich słów nikogo gwizdy nie spotkały.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#419 Post autor: swce » 9 gru 2006, o 20:26

no własnie fto tom polskom fanom wymachiwol na 10 jo siedziol na 6 i tyż żech widzioł

Bizak16

#420 Post autor: Bizak16 » 9 gru 2006, o 20:27

Danion - zgadzom sie !...byłech bardzo blisko tej sytuacji i w tym momencie było mi ganba, bo to juz była przesada bo niestety byli to kibice Ruchu...! :/ ....co niezmienio faktu że gwizdy na Fabiańskiego niebyły jakims wielkim skandalem, do czego niektórzy dążą ! (nie godom ze to wporzadku było)

Zablokowany