Reprezentacja Górnego Śląska - Polska

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#361 Post autor: grzej » 9 gru 2006, o 15:30

Tego pierdolenia sie nie da czytac.

bogas1985

#362 Post autor: bogas1985 » 9 gru 2006, o 15:36

pi***olisz Lysy. Deyna dostowol gwizdy za to ze byl pomijany Bula i wszyscy o tym wiedza. Jo kibicowal Slonzokom, ale klaskolzech rowniez przy akcjach Polokow. Gwizdy rozuma na meczu ligowym, ale nie na meczu charytatywnym za zmarlych Gornikow. A porownanie do baletu jest smieszne i to fest.
A na Ruchu mi fest dobrze tylko wk***ia mnie zachowanie co poniekerych fanow i tyla. Jesli dla Ciebie spiewy "Gorole Raus", "Polska bez Slaska" czy tez gwizdy na Fabianskiego w meczu o pietruszke z sportowego punktu widzenia sa niczym szczegolnym to nie znaczy ze kazdy mo takie same zdanie.
Pozdrawiom

bogas1985

#363 Post autor: bogas1985 » 9 gru 2006, o 15:41

Lysy pisze:nawet jakby tyn szpil był przy pustych trybunach to zawsze ktoś sie przywali do nos.Zawsze coś bydzie żle i na opak prowda?
no ja, ale po ch** dawac gorolom radocha i powody do tego ze "slonzoki sa takie i owakie".

kamix
Kontakt:

#364 Post autor: kamix » 9 gru 2006, o 15:42

o rany bylo minelo i juz sie skonczcie przegadywac juz sie tego nie zmieni. A ja juz tesknie za kolejnym meczem Ruchu bo wtedy znowu sie beda mogl pospiewac :lol:
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#365 Post autor: obronca » 9 gru 2006, o 15:45

Lysy pisze:samokrytyka na najwyższym poziomie.To ty chyba synek nie pamiętosz jak przyjmowany boł na Ślonsku Deyna i nikt z tego powodu nie pluł we własne gniazdo. Uważom ,że przesadzosz. Jak ci tak żle na Ruchu to idż sie na golfa albo pięciobój nowoczeny.SZpil był na pozoimie kibicowskim nudny i nikt nie narobił rzodnego obciachu. A co do poziomu to jakbyś wiedzioł to nie pozwolono nam na wile rzeczy.Skandalem jest zabranie flagi Górnego Śląska z masztu kaj zawsze wisi .ZAkazanie symboliki Gornego Śląska na płotach mimo iż grała naszo reprezentacja.A jak ktoś chciał to mógł klasakać i dopingować reprezentacjo Polski. TYlko zastanawia fakt czemu nikt tego nie robił? Każdy sobie może na to pytanie odpowiedzieć,bokażdy kibicuje komu chce.A to co o mnie pomyśli jeden z drugim mom życi bo sumienie mom spokojne.Grały dwie reprezentacje kożda mioła swoich kibiców. Jedna wielu inna prawie w ogóle.Cel szczytny ale mimo wszystko to jest fussball.I wkurzają mnie takie narzekania jak Twoje.Pora gwizdów na Fabiańskiego i wielki obciach przed calą Polską? Obciach to robi Polska swoją antyśląską polityką ale dla Ciebie widać gwizdy w piłce to większe zło.I powtarzom jeszcze roz -TO JEST PIŁKA NOŻNA.- a nie balet "Jezioro Łabędzie" :evil:
:brawa:
zgodzom sie we wszyskim coś sam naškryfloű
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#366 Post autor: swce » 9 gru 2006, o 15:45

Ale piłkarzem meczu był Krzysztof "Gucio" Warzycha i nie ma godki :D jak żech widzioł jak biere tych modych i to 42 latek to mógłby jeszcze grac w Ruchu......

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#367 Post autor: Patton » 9 gru 2006, o 15:47

Te bogas1985 - byles na meczu? Bo piszesz tak jakby te spiewy byly ciagle, przez 90 min. Podobnie z gwiazdami... Powtarzam - byles na meczu?? Zmieniajac temat - piknik ;) Polskim wladzom nie zapomne tego, jak nas chca zniszczyc na kazdym kroku - sciagajac flagi, zabraniajac wywiszac innych... Wolny Górny Śląsk!!!

P.S. Tak, jestem separatysta ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Buger

#368 Post autor: Buger » 9 gru 2006, o 15:48

To juz wola miec stary stadion, niz zachowywac sie jak baba na szpilu ino po to zeby do nos nowy sponsor przyszol. Mom to szczerze w d*pie! Niektorych sam niezle poje*alo, trocha gwizdow na fabanskiego a wom juz zal d*pa scisko ze nos w telewizji zle odebrali albo na onecie wypisuja gorole jakies farmazony! Godocie ze wstyd wos bylo za gwizdajacych, to trza bylo przyjsc i powiedziec! Czemu zescie tego nie zrobili...no co? Na forum latwo cos pedziec, pra? ale gorzij na samym szpilu!

kamix
Kontakt:

#369 Post autor: kamix » 9 gru 2006, o 15:50

http://sport.onet.pl/1,16,11,25429885,7 ... AT=1248770

mocie wytlumaczenie gwizdow na fabianskiego
Bo Królem jest zawsze najsilniejszy, nie tylko dzięki samej sile, ale dzięki sile, sprytowi i szczęściu. Królem wśród szczurów.

bogas1985

#370 Post autor: bogas1985 » 9 gru 2006, o 15:52

bylem na szpilu Patton
Koniec godki na ten temat. Kazdy ma swoje zdanie

Awatar użytkownika
sroka87
Kontakt:

#371 Post autor: sroka87 » 9 gru 2006, o 15:53

a jo miol taki som szal co baxsio i mie normalnie wpuscili;/ a co do szpilu to co to byly za synki z gliwic ? a z tym gwizdaniem to bylo jak zawsze bo ze legionista ino sie cieszyc ze jak chcieli zaczac spiywac Polska bez Ślonka i gorole raus ze ktos ich uciszyl bo dopiyro wtedy by byla chaja;/
[img]http://img56.imageshack.us/img56/3558/pasekzorycopymt5.gif[/img]
[img]http://img149.imageshack.us/img149/9904/zory9hs.jpg[/img]
[img]http://i13.tinypic.com/4hx4znp.gif[/img]

DJ ZYCHA

#372 Post autor: DJ ZYCHA » 9 gru 2006, o 16:01

WOLNY Gůrny Ślůnsk !!!! PO TYM CO DZISIAJ ODP.. PANIENKI Z FOSY TO SKANDAL WIEM ZE WIELU MŁODYM KARLUSOM KAZALI SZALE DOWAC DO DEPOZYTU NASZCZĘSCIE SZMACIARZ Z OCHRONNY DO MNIE NIE BYŁ TAKI ODWAZNY ZRESZTA POMIMO ICH PREWENCJI I TAK BYŁO DUŻO NASZYCH SZALI.JO INO JESTECH SAM CIEKAW KTO WYDOŁ TAKO DECYZJO CYZBY NASZ KOCHANY WARSZAWSKI DYREKTOR zietek.PO TYM MECZU STRACIŁEM RESZTE szacunku do poloczków.CHODZBY NIY WIYM CO TE GOROLE WYMYŚLAŁY TO I TAK ICH DZIAŁANIA PRZYNIOSĄ ODWROTNY SKUTEK OD ZAMIERZONYCH.
JO CI PSZAJA ŚLONSKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kamix
Kontakt:

#373 Post autor: kamix » 9 gru 2006, o 16:06

przejmojecie sie komentarzami z onetu?? oni pisza o Ślązakach wiec rowniez o poleglych gornikach i ich rodzinach wiec to oni sa wiekszymi chamami

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#374 Post autor: SzaRlin » 9 gru 2006, o 16:06

przed bramą ktoś mi godoł że nie wpuszczają w barwach śląska no dołch szal na kark i pod kurtka. kozali mi odpiąc kurtka, oglądo ten szal i bez problemu... co do tych kilku ludzi z 10 co chcieli spiewac gorole raus... wezcie sie w łeb pier*olnijcie :evil: Fuckt zas mo materiału na tydzien :?
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#375 Post autor: swce » 9 gru 2006, o 16:09

Jo tyż widziol jak starannie przeglądajom ślonskie szaliki. Poloki sie poprostu nos bojom, że sie zjednoczymy i ich wydu..... ze Ślonska, a pryndzyj czi późnij do tego dojdzie.

Zablokowany