Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W tym momencie chcialobx sie napisac "synek mosz wieki recht" Ale nie wiem kim jest "Dj Maciar" Ale mimochodem racja. Wystarczy popotrzec na filmy o tematycy "Slask" Teraz te nowe lacznie ten zasrany "Bercik" To jest juz nie skandal lecz ponizanie ludzi z Slaska. Film a zycie tez mozemy powiedziec idzie w parze. A temat "Slaski Sport" to tez wiele jest do zyczenia. Ale tak defakto czy i My tez nie jestesmy winni takiego obrotu sprawy? Wystarczy wejsc na www.gazeta pl. forum katowice i sport. Tam mamy bluzgi az do przesady. Ale mam jakie dziwne przeczucie ze niektore tematy sa przez kogos z gory sterowane, Sianie niezgody na ziemi slaskiej to jest fantastyczna sprawa. Ludzie widzicie jak sie Slazoki ciulaja. Fajnie jest! Wystarczylo (ostatni przyklad) powojanie kadry przez Piechniczka . Zwada czy wielkie "Ciulanie" jest gotowe. Mecz na ofiary wypadku "Halemba" - zastaje zniewazony. Dlaczego? Czy troche powagi nie umie ktos utrzymac w ramach takiego meczu? To jest nie belejaki mecz. Dochody sa przeznaczone dla dzieci ktorzy stracili ojcow, zony mezow, rodzice swojego syna. No ja bo to byli prawie wszyscy Slazocy. To mozna je*** ile sie da?DjMaciar pisze:Suchej jak Gorolstwa nie ma to na Ruchu zawsze jest bezpiecznieRyjek pisze:Stadion Ruchu jest bezpieczny19HKS20 pisze:A tam moga byc nie mile incydenty? czy na takim meczu jest jakby zawieszanie broni??:P:PPPP pytom sie bo chce z rodzinka isc a loni nie sa pewni:P8)
ino jak gorolstwo sie pokazuje to sa zadymy i to nie MY HANYSY JE ROBIEMY
bo hanysy to porzondno nacja ludzi ino sie z nos chce na chama ciuli zrobic
- SzaRlin
- Kontakt:
pacz. wyjeżdzosz z autobany A4 na węźle WIREK i kierujesz sie w strona WIRKU. przejezdzosz przez przejazd kolejowy, potem jedziesz prosto ulicą 1-MAJA. jak zoboczysz PLAZA to skręcosz w prawo. jedziesz do kolejnego ronda i skręcosz w lewo na ulica ODRODZENIA. ciśniesz prosto, przejezdzosz skrzyzowanie na Frynie, dalej prosto i potem mosz kosciół na Frynie i niedaleko jest UM www.map24.interia.pl jakby cosMirek pisze:Czy ftoś może mi pedzieć jak z autobany łod strony katowic dojechać do UM w Rudzie Śl.?
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
MAŁA ANEGDOTA :
Nojlepi mój kumpel zrobił na szpilu , dostoł bilet na sektor 6 i szukoł swojego miejsca , oczywiście na jego nieszczęście na tym miejscy siedziała dziewczyna jakiegoś miśka co mioł 150cm w klacie
i podszedł to tej pięknej blond niewiasty i powiedział ,, Przepraszam , ale pani siedzi na moim miejscu , o tutaj , widzi pani pisze że ja zgodnie z przyjętymi zasadami na imprezach sportowych to miejsce na okres tej imprezy należy do mnie" JAKBYŚCIE WIDZIELI MINE TEGO MIŚKA I TEJ KOBIETY TO BYSCIE SIE POPULTALI
Oczywiście domyślecie sie jake było zakończenie 
A TAK DO TEMATU to wydaje mi sie że bedzie można iść gdzie sie chce stanąc a nie zgodnie z biletem
Nojlepi mój kumpel zrobił na szpilu , dostoł bilet na sektor 6 i szukoł swojego miejsca , oczywiście na jego nieszczęście na tym miejscy siedziała dziewczyna jakiegoś miśka co mioł 150cm w klacie
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

A TAK DO TEMATU to wydaje mi sie że bedzie można iść gdzie sie chce stanąc a nie zgodnie z biletem

-
i to właśnie jest w tym wszystkim najbardziej poje*ane! Dopoki na stadionie bydzie przychodzic wiocha, nigdy nie bydzie wiadomo co im do lba piznie i o glupie krzeselko moze byc rozpierducha... Takich c*** trza brac za frak a jak sie nie podoba do misia mu i niech idzie na GksA TAK DO TEMATU to wydaje mi sie że bedzie można iść gdzie sie chce stanąc a nie zgodnie z biletem
-
- Kontakt:
quote]
Suchej jak Gorolstwa nie ma to na Ruchu zawsze jest bezpiecznie
bo hanysy to porzondno nacja ludzi ino sie z nos chce na chama ciuli zrobic[/quote]
a haja Ruch : Łks?
a jak przyjezdża Widzew lub Toruń?
Ławo napisać , że wszystkiemu winni sa"gorole", ale od czasu do czasu spójrzmy chłodnym okiem na swoje powórko , bo tu nie ma tak cacy (np. żaden"gorol"nie zabił"hanysa" , a "hanys" swoich - tak)(kibolsko).
Suchej jak Gorolstwa nie ma to na Ruchu zawsze jest bezpiecznie
bo hanysy to porzondno nacja ludzi ino sie z nos chce na chama ciuli zrobic[/quote]
a haja Ruch : Łks?
a jak przyjezdża Widzew lub Toruń?
Ławo napisać , że wszystkiemu winni sa"gorole", ale od czasu do czasu spójrzmy chłodnym okiem na swoje powórko , bo tu nie ma tak cacy (np. żaden"gorol"nie zabił"hanysa" , a "hanys" swoich - tak)(kibolsko).
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
orbiter pisze:a haja Ruch : Łks? - odp:-Znajac zycie jak by nie sztama z Widzewem to by nie bylo chaji nie mom nic do tej sztamy i do Widzewa jesli ci co rzadza tak zdecydowali to tak jest i byc musi
a jak przyjezdża Widzew lub Toruń? odp:-co innego sztamy a co innego przyjezdni i naplywowi
W tym momencie chcialobx sie napisac "synek mosz wieki recht" Ale nie wiem kim jest "Dj Maciar" Ale mimochodem racja. Wystarczy popotrzec na filmy o tematycy "Slask" Teraz te nowe lacznie ten zasrany "Bercik" To jest juz nie skandal lecz ponizanie ludzi z Slaska. Film a zycie tez mozemy powiedziec idzie w parze. A temat "Slaski Sport" to tez wiele jest do zyczenia. Ale tak defakto czy i My tez nie jestesmy winni takiego obrotu sprawy? Wystarczy wejsc na www.gazeta pl. forum katowice i sport. Tam mamy bluzgi az do przesady. Ale mam jakie dziwne przeczucie ze niektore tematy sa przez kogos z gory sterowane, Sianie niezgody na ziemi slaskiej to jest fantastyczna sprawa. Ludzie widzicie jak sie Slazoki ciulaja. Fajnie jest! Wystarczylo (ostatni przyklad) powojanie kadry przez Piechniczka . Zwada czy wielkie "Ciulanie" jest gotowe. Mecz na ofiary wypadku "Halemba" - zastaje zniewazony. Dlaczego? Czy troche powagi nie umie ktos utrzymac w ramach takiego meczu? To jest nie belejaki mecz. Dochody sa przeznaczone dla dzieci ktorzy stracili ojcow, zony mezow, rodzice swojego syna. No ja bo to byli prawie wszyscy Slazocy. To mozna je*** ile sie da?
Odp:-Boja sie tego meczu na Ruchu w Sobota i to nie przez to zebych naszym kibicom nie ufol wrecz przeciwnie chopcy sie zdeklarowali na kulturalny doping bo wiadomo jaki cel mo ten mecz ale boja sie o to ze ktos zeby nos pokozac w zlym swietle SLAZOKOW moze walnac prowokacja i zaczac skandowac rozne gupie rzeczy po to by< prasa miala zas sie czym szczuycic jakie my som beee wiem tyla ze wszedzie som ludzie i ludziska i gorole i hanysy ale nom SLAZOKOM juz nic nie pomorze bedom nos jeszcze barzi kopac w rzic bo nie pielegnuje sie naszych tradycji i kultury bajtle nie wiedzom juz co to je nudelkula abo radiska to lo czyms swiadczy ze bedemy za poranascie lot jak dinozaury ino w muzeum besto uczcie swoje pociechy jak je mocie godac bo jo mom kolegow slazokow a dzieci zgorolale i nie pedzom za wiela po SLASKU WSTYD
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Właśnie wracam z Cichej, biletów jest w ciul i trocha, na sektory 7-8 jedynie mniejsza kupka, a są kupki jeszcze gumką związane, na oko około 3 tysięcy jest biletów jeszcze, przypuszczam że drugie tyle jest na Francuskiej w Kce. Kolejek nie ma wogóle , ino sie nie kupuje ich w kasie a w budynku po schodkach na prawo, Werbować wszystkich bo sie jeszcze może okazać ze stadion nie bedzie pełny.