Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
pacz. wyjeżdzosz z autobany A4 i kierujesz sie w strona WIRKU. przejezdzosz przez przejazd kolejowy, potem jedziesz prosto ulicą 1-MAJA. jak zoboczysz PLAZA to skręcosz w prawo. jedziesz do kolejnego ronda i skręcosz w lewo na ulica ODRODZENIA. ciśniesz prosto, przejezdzosz skrzyzowanie na Frynie, dalej prosto i potem mosz kosciół na Frynie i niedaleko jest UMabnamro pisze:Hey! Powiedzcie mi kaj jest Jana Pawła w Rudzie i urzad miasta?? Dla jasnosci wiem kaj jest tesco, te dupne kino wirek... Jak ktos moze wytlumaczyc to ja pojade od strony A4 ta droga 2 pasmowa przez miasto... Dzieki z gory za odpowiedz

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Sza19R20lin pisze:pacz. wyjeżdzosz z autobany A4 i kierujesz sie w strona WIRKU. przejezdzosz przez przejazd kolejowy, potem jedziesz prosto ulicą 1-MAJA. jak zoboczysz PLAZA to skręcosz w prawo. jedziesz do kolejnego ronda i skręcosz w lewo na ulica ODRODZENIA. ciśniesz prosto, przejezdzosz skrzyzowanie na Frynie, dalej prosto i potem mosz kosciół na Frynie i niedaleko jest UMabnamro pisze:Hey! Powiedzcie mi kaj jest Jana Pawła w Rudzie i urzad miasta?? Dla jasnosci wiem kaj jest tesco, te dupne kino wirek... Jak ktos moze wytlumaczyc to ja pojade od strony A4 ta droga 2 pasmowa przez miasto... Dzieki z gory za odpowiedzwww.map24.interia.pl
jakby cos
Wielkie dzięki!! Juz droge kojarze. To 8 po bilety. Ciekawe wiela ludu tam bydzie. Pozdro
Zawsze i wszędzie RUCH
-
- Kontakt:
a jak pojedziesz z katowic dtś-ką to do ronda na Chebziu i w lewo i cały czas głównąabnamro pisze:Hey! Powiedzcie mi kaj jest Jana Pawła w Rudzie i urzad miasta?? Dla jasnosci wiem kaj jest tesco, te dupne kino wirek... Jak ktos moze wytlumaczyc to ja pojade od strony A4 ta droga 2 pasmowa przez miasto... Dzieki z gory za odpowiedz
mijasz hute po lewej, przejeżdzasz tory kolejowe i dalej prosto jakies 500-600 metrów masz dwa budynki Urzędu
po lewej i główny po prawej
za urzedem po prawej plac i w tle kościół
na przeciwko urzedu/kościoła masz taki dupny wierzowiec, bardzo charakterystyczny
nigdy nie jest za późno
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Suchej jak Gorolstwa nie ma to na Ruchu zawsze jest bezpiecznieRyjek pisze:Stadion Ruchu jest bezpieczny19HKS20 pisze:A tam moga byc nie mile incydenty? czy na takim meczu jest jakby zawieszanie broni??:P:PPPP pytom sie bo chce z rodzinka isc a loni nie sa pewni:P8)
ino jak gorolstwo sie pokazuje to sa zadymy i to nie MY HANYSY JE ROBIEMY
bo hanysy to porzondno nacja ludzi ino sie z nos chce na chama ciuli zrobic
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
Jo sie tyż czasym zastanawiom (i dotyczy to czynści naszych kibiców), jak synek wychowany w porzondnyj ślonskij rodzinie może śpiywać "...wasze matki....", niszczyć cugi, szkryflać po sieniach i ainfartach. Czegoś sam niy rozumia......abo i my schodzymy na psy.DjMaciar pisze:Suchej jak Gorolstwa nie ma to na Ruchu zawsze jest bezpiecznieRyjek pisze:Stadion Ruchu jest bezpieczny19HKS20 pisze:A tam moga byc nie mile incydenty? czy na takim meczu jest jakby zawieszanie broni??:P:PPPP pytom sie bo chce z rodzinka isc a loni nie sa pewni:P8)
ino jak gorolstwo sie pokazuje to sa zadymy i to nie MY HANYSY JE ROBIEMY
bo hanysy to porzondno nacja ludzi ino sie z nos chce na chama ciuli zrobic