czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
Kiepski pomysl: z tego wynikaja zawsze klotnie, a potem traci na tym klubSimone pisze:Kto wie moze u nas sprawdzi sie model kilku mniejszych sponsorow zamiast jednego wielkiego ...

Ma byc jeden eeeepny SPONSOR i paru malych. To jest sprawdzony model we wszystkich dziedzinach sportu (no, moze poza skokami

-
- Kontakt:
Jeden wielki czy wielu małych, jedno idrugie ma swoje zalety. Jak dla mnie lepiej jest, jak jest wielu małych choćby dlatego, że więcej do powiedzenia maja kibice, najważniejsze jednak jest to, że decyzja podejmował ten, kto łoży na to pieniądze. A nie jakiś nieudacznik, który chce łatwo zarobić (czyt. krystianek rogalik)adamo chorzow pisze:Harpo kazdy wielki klub Europy ma nie jednego tylko kilka sponsorow....tak teraz jest wtedy jest podstawa do budowy silnego klubu.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie bydzie to co mo być wg. Ciebie ino to kogo znajdzie Klimek.Harpo pisze:Kiepski pomysl: z tego wynikaja zawsze klotnie, a potem traci na tym klubSimone pisze:Kto wie moze u nas sprawdzi sie model kilku mniejszych sponsorow zamiast jednego wielkiego ...
Ma byc jeden eeeepny SPONSOR i paru malych. To jest sprawdzony model we wszystkich dziedzinach sportu (no, moze poza skokami)
Ja się bardzo cieszę, że przyłączył się do nas PRONOX, to jest firma na fali wznoszącej, właściciel jest zdeterminowany, nastawiony na sukces. Produkty tej firmy są adresowane do takich ludzi jak my - dowodem jest to, że spotykamy się na tym forum. Właśnie taki sponsor ma sens, obyśmy byli wszyscy zadowoleni ze współpracy.
-
- Kontakt:
a dlaczego mamy czekać?aRt pisze:trzeba po raz kolejny podziekowac Klimkowi za jego znajomosci.... i czekamy na kolejnego :lol:
każdy z nas może "wypatrzeć" potencjalnego sponsora
nie mówie tu o milionowych kwotach ale o skromnych "tysiakach"
nie jeden z Was pracuje, albo ma znajomych w ciekawych firmach, które mogliby wspomóc np przekazując 5-10 tyś miesięcznie za reklame na stadionie
ludzie z klubu nie obskoczą wszystkich firm i firemek
nigdy nie jest za późno
- ch-R
a ile kosztuje baner reklamowy np. za bramka? jaki jest w ogole cennik banerow ?arcio pisze:a dlaczego mamy czekać?aRt pisze:trzeba po raz kolejny podziekowac Klimkowi za jego znajomosci.... i czekamy na kolejnego :lol:
nie jeden z Was pracuje, albo ma znajomych w ciekawych firmach, które mogliby wspomóc np przekazując 5-10 tyś miesięcznie za reklame na stadionie
Może by ktoś z klubu napisał, co ma do zaoferowania klub dla takich naprawde drobnych darczyńców (10 tys./m-c to nie sponsoring)? Np. ile trzeba zapłacić, żeby nasi grajkowie i trener pokazywali się często w "mojej" pizzeriii? Jedli "moje" wędliny? Pokazywali się w "moich" ciuchach? Albo tankowali paliwo wyłącznie na "mojej" stacji? Za to można brać, jeśli nie pieniądze, to różne "gifty" - efekt jest taki, że później ludzie dyskutują w stylu: "...a wiesz, kogo widziałem w kawiarni... - Sokoła - albo Grzyba - zrobiłem se zdjęcie, pogadałem".arcio pisze:a dlaczego mamy czekać?aRt pisze:trzeba po raz kolejny podziekowac Klimkowi za jego znajomosci.... i czekamy na kolejnego :lol:
Jak nie trzeba będzie płacić za paliwo, albo np. wymianę opon, to zawszę więcej kasy zostanie na wypłaty, albo np. prąd.
-
- Kontakt:
jak już wspomniałem za 5tyś złotych można sie pokazać na banerze wokół stadionu (baner 1x6 metrów)chorzowskaR pisze:a ile kosztuje baner reklamowy np. za bramka? jaki jest w ogole cennik banerow ?arcio pisze:a dlaczego mamy czekać?aRt pisze:trzeba po raz kolejny podziekowac Klimkowi za jego znajomosci.... i czekamy na kolejnego :lol:
nie można powiedzieć że jest to sztywny cennik bo każda oferta jesy indywidualnie rozpatrywana
znaleźli się już kibice którzy próbują swoje firmy "wprowadzić" na Ruch więc można
każdego chętnego zapraszam na priv
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
każda oferta w przypadku takich "niestandardowych" usług będzie na pewno rozpatrywana indywidualniescanerboy pisze:Może by ktoś z klubu napisał, co ma do zaoferowania klub dla takich naprawde drobnych darczyńców (10 tys./m-c to nie sponsoring)? Np. ile trzeba zapłacić, żeby nasi grajkowie i trener pokazywali się często w "mojej" pizzeriii? Jedli "moje" wędliny? Pokazywali się w "moich" ciuchach? Albo tankowali paliwo wyłącznie na "mojej" stacji? Za to można brać, jeśli nie pieniądze, to różne "gifty" - efekt jest taki, że później ludzie dyskutują w stylu: "...a wiesz, kogo widziałem w kawiarni... - Sokoła - albo Grzyba - zrobiłem se zdjęcie, pogadałem".
Jak nie trzeba będzie płacić za paliwo, albo np. wymianę opon, to zawszę więcej kasy zostanie na wypłaty, albo np. prąd.
trudno wypisać wszystkie usługi w których mogliby brać udział nasi piłkarze (pizzeria, wędliny itp)
jest przygotowana oferta do potencjalnych sponsorów, ale jak mówie to są bardziej rzeczy ogólne, wprowadzające
jeżeli ktoś znajdzie np sklep wędliniarski który chciałby pomóc to nie widze problemu aby zrobić wspolną kampanię promocyjną z wykorzystaniem wizerunku piłkarzy
tu trzeba tylko znaleść firmy które mogłyby pomóc
dla jednych 10 tyś to duzo a dla innych to kasa to zaakceptowania
trzeba tylko dobrze w swoim otoczeniu poszukać takich firm dla któych te 10 tyś jest do przełknięcia
nigdy nie jest za późno
Nie, nie! Nie do przełknięcia, tylko trzeba przekonać, że to dobry interes!arcio pisze:każda oferta w przypadku takich "niestandardowych" usług będzie na pewno rozpatrywana indywidualniescanerboy pisze:Może by ktoś z klubu napisał, co ma do zaoferowania klub dla takich naprawde drobnych darczyńców (10 tys./m-c to nie sponsoring)? Np. ile trzeba zapłacić, żeby nasi grajkowie i trener pokazywali się często w "mojej" pizzeriii? Jedli "moje" wędliny? Pokazywali się w "moich" ciuchach? Albo tankowali paliwo wyłącznie na "mojej" stacji? Za to można brać, jeśli nie pieniądze, to różne "gifty" - efekt jest taki, że później ludzie dyskutują w stylu: "...a wiesz, kogo widziałem w kawiarni... - Sokoła - albo Grzyba - zrobiłem se zdjęcie, pogadałem".
trudno wypisać wszystkie usługi w których mogliby brać udział nasi piłkarze (pizzeria, wędliny itp)
jest przygotowana oferta do potencjalnych sponsorów, ale jak mówie to są bardziej rzeczy ogólne, wprowadzające
jeżeli ktoś znajdzie np sklep wędliniarski który chciałby pomóc to nie widze problemu aby zrobić wspolną kampanię promocyjną z wykorzystaniem wizerunku piłkarzy
tu trzeba tylko znaleść firmy które mogłyby pomóc
dla jednych 10 tyś to duzo a dla innych to kasa to zaakceptowania
trzeba tylko dobrze w swoim otoczeniu poszukać takich firm dla któych te 10 tyś jest do przełknięcia
-
- Kontakt:
Taki Sponsor by nom sie przidol jak teraz Schalke mo

Tu przetlumaczone na Polski
SCHALKE idzie teraz pelnym Gazem
Od 01.01.2007 jest Rusko Firma GAZPROM (podpisala umowe do 2012na max. 125Mil. Euro) nowym Sponsorem SCHALKE
I juz teraz wszystko na Stadionie SCHALKE wyglondo jak we Rusach
Trikoty , Miejsca Tryningowe i Wschodnio Trybuna
Reklamy Gazpromu na i we kozdym rogu
Nawet Pils (Piwo) i Wuszty majom juz konkuryncja
We VIP-Logach serwuje sie teraz Wodka i Kawior
Wypowiedz Menagera A.Müller :
Naszym Narodowym napojem pozostaje Pils (Piwo)
Nasz partner na naszym pierwszym spotkaniu zasmakowal
Ale mimo to wuszt trzeba przepic setom zeby zolondek lepij ztrawil to
Naszym Kibicom napewno to zasmakuje
Na szpil ze druzynom partnerskom ZENIT ST. Petersburg 20.01.07 jest juz 45.000 Biletow sprzedanych
Gazprom chce zeby kazdy kibic miol okazja wygrac Orginalny Tryko , Bluza lub Szal
A Kibicom na Polnocnym winklu zostanie przekazano Mega Koszulka ( napewno ze dupnym napisym Gazprom)
Taki sponsor by sie nom tyz przidol by juz niybolo problymu ze Dlugami Stadionym i Transferami
moze wtos napisze do GAZPROMU

Tu przetlumaczone na Polski
SCHALKE idzie teraz pelnym Gazem
Od 01.01.2007 jest Rusko Firma GAZPROM (podpisala umowe do 2012na max. 125Mil. Euro) nowym Sponsorem SCHALKE
I juz teraz wszystko na Stadionie SCHALKE wyglondo jak we Rusach
Trikoty , Miejsca Tryningowe i Wschodnio Trybuna
Reklamy Gazpromu na i we kozdym rogu
Nawet Pils (Piwo) i Wuszty majom juz konkuryncja
We VIP-Logach serwuje sie teraz Wodka i Kawior
Wypowiedz Menagera A.Müller :
Naszym Narodowym napojem pozostaje Pils (Piwo)
Nasz partner na naszym pierwszym spotkaniu zasmakowal
Ale mimo to wuszt trzeba przepic setom zeby zolondek lepij ztrawil to
Naszym Kibicom napewno to zasmakuje
Na szpil ze druzynom partnerskom ZENIT ST. Petersburg 20.01.07 jest juz 45.000 Biletow sprzedanych
Gazprom chce zeby kazdy kibic miol okazja wygrac Orginalny Tryko , Bluza lub Szal
A Kibicom na Polnocnym winklu zostanie przekazano Mega Koszulka ( napewno ze dupnym napisym Gazprom)
Taki sponsor by sie nom tyz przidol by juz niybolo problymu ze Dlugami Stadionym i Transferami
moze wtos napisze do GAZPROMU