Czekałam na kolejną imprezę i coś czułam, że to już niedługo. Z tego co widziałam to ostatnio nikt się na listę nie wpisywał, przynajmniej jak wychodziliśmy zeszyt był pusty, ale mam bilety z tamtej imprezy andrzejkowej zachowane, tak jak to Panie Ryszardzie Pan początkowo mówił, no i amra też naszą obecność może potwierdzić. Bardzo chciałabym iść, ale trochę od ostatniego czasu się zmieniło, ostatnio Kinga nie miała nic do powiedzenia i czy chciała czy nie i tak musiała z nami iść ;-), teraz ostatnie słowo będzie należeć do niej.
PS. A wydawało mi się, że trochę inaczej miało to wyglądać, nie wjazd za free na najbliższą imprezę tylko bilety dla tych co byli na Andrzejkach na imprezę z okazji awansu do ekstraklasy po 25 zł a dla reszty po 100 zł, no ale mogę się mylić.
Amra jeśli jakąś listę będziesz tworzył to wiesz kogo dopisać, oczywiście męża też.
PozdRawiam.
EDIT: chyba się trochę spóźniłam, mówi się trudno i żyje się dalej ;-), jak da radę to i tak chciałabym przyjść, chyba, że biletów zabraknie, ostatnio nie było takiego ryzyka ale teraz nie zdziwiłabym się, gdyby już nie było.