Reprezentacja Górnego Śląska - Polska
- radzion
- Kontakt:
panowie z tego co widza to to jest kadra na mecz z Grunwaldem, oczywiscie jest duze prawdopodobienstwo ze podobno kadra bydzie grac przeciw Polokom!ale poki co to nikaj nie widza zeby bylo napisane ze to jest na mecz na Ruchu, zwlaszcza ze mozna sie spodziewac ze w meczu z Polska moze zagrac ktorys z zawodnikow Grunwaldu
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Dokladnie slavo ta kadra moglaby powalczyc i zagrac naprawde fajna pilke, ja bym jeszcze Gorawskiego i Fonfare dorzucil
Taki Pach w tym skladzie zwyczajnie sie nie miesci :lol:
Taki Pach w tym skladzie zwyczajnie sie nie miesci :lol:
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
zabki zawitaja :twisted: :lol:boł ftoś na forum innych klubow? jak tam wygladajom przygotowania do szpilu? czy wogole ftos do nos zawito?
http://www.gornikforum.com/1-vt4967.htm ... sc&start=0
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie,
to czy ktos jest w tej kadrze czy nie zalezy od wielu czynników min.takich że teraz wiekszość klubów jest poza sezonem i niektórzy zawodnicy moga leczyć kontuzje, poddawac się jakimś drobnym zabiegom medycznym lub jak w przypadku Baszcza uczestniczą w meczach uefa. W takich meczach powołuje sie zawodników na zasadzie kto może a nie kogo chce trener czy kibice, stad obecność w tej kadrze min. zawodnika który już nigdzie nie gra.
to czy ktos jest w tej kadrze czy nie zalezy od wielu czynników min.takich że teraz wiekszość klubów jest poza sezonem i niektórzy zawodnicy moga leczyć kontuzje, poddawac się jakimś drobnym zabiegom medycznym lub jak w przypadku Baszcza uczestniczą w meczach uefa. W takich meczach powołuje sie zawodników na zasadzie kto może a nie kogo chce trener czy kibice, stad obecność w tej kadrze min. zawodnika który już nigdzie nie gra.
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie jo sie boja tego meczu. Zeby zaś nom nie zamlki stadionu choć tu raczej mozna być spokojnym ale trzeba pilnować zeby zaś jakiś na***any nie zaczol gorole wont itd .Tyn mecz bydzie w telewizji i muszymy zaprezentować sie godnie i pokozać z jak najlepszej strony. No i oczywiście cel tego meczu 

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
simi1988 pisze:w sumie prawie kazda fana pasuja ne ta okazje bo fany na Ruchu to ogolnie nazwy miejscowosci (Siemianowice, Ruda, Świony, Mikołów&ŁAZISKA itp...)
nie chca sie unoscic ale w takim razie fana "pieronskie hanysy" tysz pasuje tu jak ulał... abo rybki abo akwarium Neutral"| :roll:
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
-
- Kontakt:
mi sie wydaje że to jest obojętne czyja flaga bedzie wisieć , ważne żeby Śląska, Gks chyba też ma flage Górny Śląsk a Banik też jakąś odwołującą sie do regionu ale pewien nie jestem. Akurat dziewczyny też bedą za Naszą reprezentacją , więc sie mogą wywiesić. Bardziej mie martwi Bytom i Górnik czy z Polskimi flagami nie przyjadą
-
- Kontakt: