Ehe - to z pewnoscia :lol: Szkoda, ze nie wszystko zloto, co sie swieci... 8)'PYJTER' pisze:
Powiem tyla obserwuja Ruch od `89 i teraz z czystym sercem moga powiedziec ze ten zarząd który jest teraz jest jednym z najlepszych na jaki mógł trafić Ruch więc zamiast pi***olić i skamlać o ceny biletów może byście mu pomogli??
CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !
- Patton
- Kontakt:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
Kibicow zdobywa sie wynikami nie tanimi biletami,zrozum to wreszcie czlowieku,czy na Milan czy Inter tez mlodzi wchodza za pol darmo????????????Ocknij sie..........Jak Ruch bydzie grol jak za dawnych czasow Gieksa odejdzie w zapomnienie..........takie jest prawo rynku ludzie pojda tam gdzie beda lepsze widowiska i tyla.
-
- Kontakt:
adamo chorzow pisze:Kibicow zdobywa sie wynikami nie tanimi biletami,zrozum to wreszcie czlowieku,czy na Milan czy Inter tez mlodzi wchodza za pol darmo????????????..........Jak Ruch bydzie grol jak za dawnych czasow Gieksa odejdzie w zapomnienie..........takie jest prawo rynku ludzie pojda tam gdzie beda lepsze widowiska i tyla.
no i do Milanu oraz Interu :lol: admano Ty sie ocknijFanatyk z Rudy pisze:
Aha i nie porownujcie tu ku*** juz Ruchu do Barcelony bo mi sie plakac chce jak czytam ze ktos tam byl na Camp Nou i tam jest tak super.Zejdzie na ziemie zyjemy w Polsce wiec dajcie narazie spokoj z tym zeby wchodzic tylko na karnety itd itp ..................
PozdRawiam
adamo idac Twoim prawem rynku czyli ''ludzie pojda tam gdzie beda lepsze widowiska i tyla'' widzielismy skutki prawa rynku jak na Ruchu nie bylo lepszych widowisk dlatego jestem za tym by kibice zaczeli chodzic nie dla dobrych widowisk ale dla milosci dla klubu
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
nie ma co szkamrać a trzeba szukać wyjścia z sytuacji
jest jedna metoda która ostatnio poskutkowała samym zainteresowaniem a może i sie skończy na czymś więcej
o co chodzi
chodzi o to że każdy z nos pracujących mo jakiegoś szefa abo som je szefem
łazi o to żeby wypytać jakiegoś marketingowca/dyrektora/prezesa czy jego/Wasza forma nie chce jakoś pomóc
nie musi być od razu bańka ale np 1/5/10 tyś miesięcznie
każdo pomoc sie przydo a wiym że tak idzie bo już sie do mnie paru ludzi zgłosiło że próbuja swoich szefów przekabacić
jak każdy u siebie popyto to moze sie ktoś chetny znajdzie a choby i na jakieś gadżety mioł zasponsorować
jest jedna metoda która ostatnio poskutkowała samym zainteresowaniem a może i sie skończy na czymś więcej
o co chodzi
chodzi o to że każdy z nos pracujących mo jakiegoś szefa abo som je szefem

łazi o to żeby wypytać jakiegoś marketingowca/dyrektora/prezesa czy jego/Wasza forma nie chce jakoś pomóc
nie musi być od razu bańka ale np 1/5/10 tyś miesięcznie
każdo pomoc sie przydo a wiym że tak idzie bo już sie do mnie paru ludzi zgłosiło że próbuja swoich szefów przekabacić
jak każdy u siebie popyto to moze sie ktoś chetny znajdzie a choby i na jakieś gadżety mioł zasponsorować

nigdy nie jest za późno
jak czytom wasze wypociny ludzi slepo zapatrzonych tylko w siebie to wtedy sie zastanawiam skad zescie sie wzieli i gdzie wyscie byli jak w tym klubie bylo naprawde zle????????
byl raz 'zabieg' na trybunach zeby pokazac kto kupuje bilety na prosta za 15 zeta i ile siedzilo tam ludzi 15 osob??????????
wiekszosc z was pi***oli to wsadza dupe do autka jedzie pod stadion samemu badz z kumplem oglada szpil i idzie/jedzie spokojnie do dom
ale co z dzielnicami i naszymi fc czy wy myslicie, ze ktos z tauzena, janowa, gisza itd majac do wyboru 5 zeta na Giekse czy 15 na Ruch pojedzie na Ruch???? ( nie mowie tu o starych kibolach)
podobnie ma sie sytuacja w Rudzie czy Piekarach .
Gerhat jezeli temu ma sluzyc fundacja to ok bo chyba ani ja ani Ty nie wierzymy, ze z tego sie cos nazbiera .
Obecnie potrzeba nam dobrej gry i pelnych trybun oraz zajebistego dopingu zeby znalesc sponsora - im wiecej ludzi tym wieksze zainteresowanie mediow itd.
...
wracajac jeszcze do tych co mowia, ze 15 zl to zadna kasa itd. trzeba pomoc klubowi itp. ja wszystko rozumia ale powiedzcie mi czemu nie pomagaliscie jak w tym klubie brakowalo na wszystko, nie bylo wody, odzywek dla pilkarzy itd. gdzie wtedy byliscie???????
bo ja moge wymienic na palcach osoby, ktore wtedy pomagaly i byly na stadionie jak bylo nawet 900 osob.
...
jeszcze raz podkreslam, ze mnie stac zaplacic 15 zeta podobnie jak Gregora czy Pattona tylko nam chyba w przeciwienstwie do niektorych zalezy tez zeby nasze fc byly mocne i mialy przyszlosc, moze wynika toz tego, ze my mieszkamy w innych miastach a wy nie macie bezposredniej stycznosci z rywalem........
byl raz 'zabieg' na trybunach zeby pokazac kto kupuje bilety na prosta za 15 zeta i ile siedzilo tam ludzi 15 osob??????????
wiekszosc z was pi***oli to wsadza dupe do autka jedzie pod stadion samemu badz z kumplem oglada szpil i idzie/jedzie spokojnie do dom
ale co z dzielnicami i naszymi fc czy wy myslicie, ze ktos z tauzena, janowa, gisza itd majac do wyboru 5 zeta na Giekse czy 15 na Ruch pojedzie na Ruch???? ( nie mowie tu o starych kibolach)
podobnie ma sie sytuacja w Rudzie czy Piekarach .
Gerhat jezeli temu ma sluzyc fundacja to ok bo chyba ani ja ani Ty nie wierzymy, ze z tego sie cos nazbiera .
Obecnie potrzeba nam dobrej gry i pelnych trybun oraz zajebistego dopingu zeby znalesc sponsora - im wiecej ludzi tym wieksze zainteresowanie mediow itd.
...
wracajac jeszcze do tych co mowia, ze 15 zl to zadna kasa itd. trzeba pomoc klubowi itp. ja wszystko rozumia ale powiedzcie mi czemu nie pomagaliscie jak w tym klubie brakowalo na wszystko, nie bylo wody, odzywek dla pilkarzy itd. gdzie wtedy byliscie???????
bo ja moge wymienic na palcach osoby, ktore wtedy pomagaly i byly na stadionie jak bylo nawet 900 osob.
...
jeszcze raz podkreslam, ze mnie stac zaplacic 15 zeta podobnie jak Gregora czy Pattona tylko nam chyba w przeciwienstwie do niektorych zalezy tez zeby nasze fc byly mocne i mialy przyszlosc, moze wynika toz tego, ze my mieszkamy w innych miastach a wy nie macie bezposredniej stycznosci z rywalem........
- SzaRlin
- Kontakt:
Viro ale patrz... kiedys zech to juz pisoł. jesli bajtel widzi ze cały plac, kumple itd jeżdzą na RUCH to on pojedzie z nimi! widzi ze jezdzą na Gieksa to pojedzie z nimi na Gieksa. nikt nie bydzie sie niepotrzebnie narazac na wpie*dol 
PozdRo

PozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- L_M
- Kontakt:
narazie mamy 3/4 udanego roku za soba. zycze zeby ten pomysl przyniosl porzadane przez pomyslodawcow skutki, ale przewazaja u mnie obawy takie jak pattona i viro. zreszta, skoro ciagle w klubie i wokol niego, nawet tu na forum mowimy ze tak naprawde to nic sie jeszcze wielkiego nie wydarzylo, bo wciaz jestesmy TYLKO! drugoligowcem, to moze po prostu z taka decyzja poczekac do awansu? wiem, nie moja kasa, nie ja wpakowalem pieniadze, ale smiem twierdzic, ze te 8 meczow, przy spadku frekwencji nawet o ten tysiac osob (przy sredniej 4-5 - a taka przeciez podaje zawsze klub) spowoduje co najwyzej drobny, wrecz niezauwazalny dla takiego przedsiebiorcy jak Pan Klimek, wzrost wplywow z biletow. natomiast spadek wartosci atmosfery jaka udalo sie wypracowac w tym klubie moze zaowocowac kolosalnymi skutkami w przyszlosci, nawet tak waznymi jak trudniejsze rozmowy z 'inwestorami'. bo jesli niedajboze frekwencja spadnie znacznie, to kto przy zdrowych zmyslach zacznie pakowac kase w ludzi ktorzy nie maja ochote na ten interes wydac po 15 zl? mysle ze decyzja nie tyle chybiona, co zbyt pohopna
-
Co do stadionu to smutna prawda jest taka, ze jesli nawet jakims cudem bardzo szybko znalazlaby sie kasa - nie wazne czy z UE, czy od sponsora, czy My bysmy nazbierali... to i tak w najlepszym, najbardziej optymistycznym wypadku przynajmniej 3 lata zajmie wybudowanie stadionu (wszystkie pierdoly z gruntami, projekty, przetargi itp itd).
Aby dostac licencje na 1 lige, trzeba miec podgrzewana murawe od przyszlego sezonu. pi***olenie, ze mamy Slaski jest o kant dupy rozczasc, bo tam tez nie ma. Co wiecej, nigdzie nie wyczytalem, ze od poczatku przyszlego sezonu bedzie. Do tego - nie jestem w 100% pewny, ale chyba by otrzymac licencje, trzeba miec jakas liczbe miejsc siedzacych miec pod dachem... takowego tez na slaskim jeszcze nie zauwazylem, a swoja droga jak maja na slaskim gach zakladac, to ma byc wylaczony z uzytku.
Wiec jestesmy skazani na zainwestowanie ok 3 mln w murawe na Cichej (mysle ze przycisniete do sciany miasto musi to dac!!!) albo na gre gdzies... tylko gdzie? Oczywiscie wszystko w razie awansu- i obysmy mieli ten problem:)
Co do biletow jeszcze raz krotko. Jak juz ktos pisal, nikt tu jeszcze nie napisal- jak beda bilety po 15 zeta to ja pi***ole, nie stac mnie. Tylko w kolko - a bo dzieci z placu, a bo ktos tam z jakiejs dzielnicy...
Druzyna gra dobrze, ma dobre wyniki - podniosla sie klasa sportowa, pojda w gore bilety. Od innej strony: popyt na dobro rosnie - rosnie cena.
EDIT:
do tych co byli na spotkaniu - bylo powiedziane, ze wejsciowka ma kosztowac 15 zeta od nowej rundy, czy ze bilety pojda do gory - co moze oznaczac np 12 zeta?
Aby dostac licencje na 1 lige, trzeba miec podgrzewana murawe od przyszlego sezonu. pi***olenie, ze mamy Slaski jest o kant dupy rozczasc, bo tam tez nie ma. Co wiecej, nigdzie nie wyczytalem, ze od poczatku przyszlego sezonu bedzie. Do tego - nie jestem w 100% pewny, ale chyba by otrzymac licencje, trzeba miec jakas liczbe miejsc siedzacych miec pod dachem... takowego tez na slaskim jeszcze nie zauwazylem, a swoja droga jak maja na slaskim gach zakladac, to ma byc wylaczony z uzytku.
Wiec jestesmy skazani na zainwestowanie ok 3 mln w murawe na Cichej (mysle ze przycisniete do sciany miasto musi to dac!!!) albo na gre gdzies... tylko gdzie? Oczywiscie wszystko w razie awansu- i obysmy mieli ten problem:)
Co do biletow jeszcze raz krotko. Jak juz ktos pisal, nikt tu jeszcze nie napisal- jak beda bilety po 15 zeta to ja pi***ole, nie stac mnie. Tylko w kolko - a bo dzieci z placu, a bo ktos tam z jakiejs dzielnicy...
Druzyna gra dobrze, ma dobre wyniki - podniosla sie klasa sportowa, pojda w gore bilety. Od innej strony: popyt na dobro rosnie - rosnie cena.
EDIT:
do tych co byli na spotkaniu - bylo powiedziane, ze wejsciowka ma kosztowac 15 zeta od nowej rundy, czy ze bilety pojda do gory - co moze oznaczac np 12 zeta?
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukas twój punkt widzenia, podobnie jak Pattona czy Viro mo swoje uzasadnienie, którego jo nie podzielom, ale dopuszczom tez taki sposób myslenia jak prezentujecie, z tym że dopuszczałbym go jescze bardziej gdyby wasze nicki na tym forum nie nawoływały do tego że maisto powinno nom postawić nowy stadion. Z tego co pamiętom akurat Wy od dawien dawna byliscie najwiekszymi przeciwnikami aktualnej modernizacji, domagjąc się od miasta nowych trybun czy nowego stadionu. Skoro więc obecnie mówicie nie dla 5,-zł podwyżki powinniscie tez wyraźnie powiedzieć nie dla nowego stadionu.Lukas Michalski pisze:narazie mamy 3/4 udanego roku za soba. zycze zeby ten pomysl przyniosl porzadane przez pomyslodawcow skutki, ale przewazaja u mnie obawy takie jak pattona i viro. zreszta, skoro ciagle w klubie i wokol niego, nawet tu na forum mowimy ze tak naprawde to nic sie jeszcze wielkiego nie wydarzylo, bo wciaz jestesmy TYLKO! drugoligowcem, to moze po prostu z taka decyzja poczekac do awansu? wiem, nie moja kasa, nie ja wpakowalem pieniadze, ale smiem twierdzic, ze te 8 meczow, przy spadku frekwencji nawet o ten tysiac osob (przy sredniej 4-5 - a taka przeciez podaje zawsze klub) spowoduje co najwyzej drobny, wrecz niezauwazalny dla takiego przedsiebiorcy jak Pan Klimek, wzrost wplywow z biletow. natomiast spadek wartosci atmosfery jaka udalo sie wypracowac w tym klubie moze zaowocowac kolosalnymi skutkami w przyszlosci, nawet tak waznymi jak trudniejsze rozmowy z 'inwestorami'. bo jesli niedajboze frekwencja spadnie znacznie, to kto przy zdrowych zmyslach zacznie pakowac kase w ludzi ktorzy nie maja ochote na ten interes wydac po 15 zl? mysle ze decyzja nie tyle chybiona, co zbyt pohopna
Kiedyś wasza trójka należała do liderów wszelkich pozytywnych zmian gdzie mieliście za załe wszelkim osobom które odważyły się watpić w Wasze pomysły. Pomysły mieliście i dobre i złe jak to wzyciu bywa. Teraz to Wy stajecie sie malkontentami wszelkiego co nowe. Skoro sa ludzie który zorganizaowali to spotkanie i chcą się w to angażować to nalezy im :brawa:, chyba że ktos wymaga że tylko jego pomysły i incjatywy są cenne i najlepsze, ale to pachnie hipokryzją lub zawiścią a nie społecznictwem.
- L_M
- Kontakt:
gerhat...
albo cos zle zrozumiales w moich postach w tym temacie albo ja sam siebie nie rozumiem.
wyrazam swoje zdanie wiec tak maks krotko: mam OBAWY co do slusznosci podwyzek juz teraz, ale nie jestem zdecydowanie na NIE
po dwa: nie jestem malkontentem i daleko mi do takiego (wiem, nie powinienem sam sie ocenaic
) tylko twierdze ze na stadion uzbierac samemu sie nie da, ale pisalem juz kilka razy ze SAMA INICJATYWA ORGANIZOWANIA SIE JEST DOBRA I MOZE PRZYNIESC EfEKTY MEDIALNE/MARKETINGOWE. a uzbierac tez sie moze uda na jakis skromny zegar itp, tylko cel takiej zbiorki musi byc jasno okreslony.
moim zdaniem co innego malkontenctwo a co innego uzasadnona krytyka, akurat do tego pomyslu odnosze sie troche sceptycznie, ale calym sercem go popieram. nie wierze, ale jesli wierzy w to ilestam innych osob, to czemu sie nie przylaczyc.
i jeszcze jedno - akurat post w ktorym mnie cytowales nie odnosi sie do organizacji i zbierania na stadion, tylko do samej podwyzki biletow. co o niej mysle napisalem jeszcze raz wyraznie w tym poscie
na tym forum pojawila sie jakas tendecja do wrzucania do pewnych workow jakichs grup uzytkownikow. i obojetnie co kto z tych uzytkownikow ma na dany temat do powiedzenia, to do tego worka i tak trafi. dlatego gerhat prosze o odnoszenie sie do konkretnych wypowiedzi, bo ja tez jak wymieniam poglady z Toba, to nie na podstawie tego co napisal slavo (Twoj kumpel z worka
pozdRawima i ten ostatni fragment z przymrozeniem oka traktowac!
EDIT:
a w sumie napisze cos jeszcze. to ze miasto powinno bardziej zaangazowac sie w budowe stadionu a nie krzeselkowac bufory jest dla mnie od zawsze oczywiste. stad gdybym byl wogole przeciwny temu ze ktos wzial sie za dzialanie w tym kierunku, to byloby to niedorzeczne. skracasz troche pewne teorie i zaczyna sie to sprowadzac do tego, ze jak nie podwyzka biletow to nie dla stadionu. a ja tylko twierdze ze najpierw powinna byc zelazna podstawa do takiej podwyzki,a poki co liderowanie w drugiej lidze na zdezelowanym obiekcie jeszcze nia nie jest i tu rodza sie moje obawy. przy zalozeniu ze srednio bilety bedzie nawet nadal kupowac te 4-5 tys ludzi, to - nie wiem jak stoi finansowo sam Klimek - ale zysk moze byc niewspolmierny do tego, czym ryzykujemy
albo cos zle zrozumiales w moich postach w tym temacie albo ja sam siebie nie rozumiem.
wyrazam swoje zdanie wiec tak maks krotko: mam OBAWY co do slusznosci podwyzek juz teraz, ale nie jestem zdecydowanie na NIE
po dwa: nie jestem malkontentem i daleko mi do takiego (wiem, nie powinienem sam sie ocenaic

moim zdaniem co innego malkontenctwo a co innego uzasadnona krytyka, akurat do tego pomyslu odnosze sie troche sceptycznie, ale calym sercem go popieram. nie wierze, ale jesli wierzy w to ilestam innych osob, to czemu sie nie przylaczyc.
i jeszcze jedno - akurat post w ktorym mnie cytowales nie odnosi sie do organizacji i zbierania na stadion, tylko do samej podwyzki biletow. co o niej mysle napisalem jeszcze raz wyraznie w tym poscie

na tym forum pojawila sie jakas tendecja do wrzucania do pewnych workow jakichs grup uzytkownikow. i obojetnie co kto z tych uzytkownikow ma na dany temat do powiedzenia, to do tego worka i tak trafi. dlatego gerhat prosze o odnoszenie sie do konkretnych wypowiedzi, bo ja tez jak wymieniam poglady z Toba, to nie na podstawie tego co napisal slavo (Twoj kumpel z worka

pozdRawima i ten ostatni fragment z przymrozeniem oka traktowac!
EDIT:
a w sumie napisze cos jeszcze. to ze miasto powinno bardziej zaangazowac sie w budowe stadionu a nie krzeselkowac bufory jest dla mnie od zawsze oczywiste. stad gdybym byl wogole przeciwny temu ze ktos wzial sie za dzialanie w tym kierunku, to byloby to niedorzeczne. skracasz troche pewne teorie i zaczyna sie to sprowadzac do tego, ze jak nie podwyzka biletow to nie dla stadionu. a ja tylko twierdze ze najpierw powinna byc zelazna podstawa do takiej podwyzki,a poki co liderowanie w drugiej lidze na zdezelowanym obiekcie jeszcze nia nie jest i tu rodza sie moje obawy. przy zalozeniu ze srednio bilety bedzie nawet nadal kupowac te 4-5 tys ludzi, to - nie wiem jak stoi finansowo sam Klimek - ale zysk moze byc niewspolmierny do tego, czym ryzykujemy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lukas ...
skojarzenie z Viro i Pattonem nasuneło mi się, bo sam się na nich powołujesz w swoim poście i zarówno w temacie nowy stadion i cenay biletów wasze zdanie jest niemal identyczne, ale jak czujesz się urażony tym że wrzuciłem Cie z kims do jednego worka to przepraszam.
Dla mnie podwyżka cen biletów łączy się z ideą nowego stadionu, albowiem z tego co było powiedziane te pieniądze nie mają iść na długi lecz na finansowee wsparcie nacisku na UM ws nowy obiektu. Ile tego bedzie nie wiadomo, nie spodziewom się kolosalnych sum, ale może starczy na projekt, może na inne działanie PR w sprawie stadionu, może na złożenie wniosku we własnym zakresie (przedsiębiorstwa prywatne tez mogą składać wnioski do UE, nie wiem czy ws. stadionu jest to możliwe ale przepisy na to zezwalają). Zawsze to lepiej niż nic, bo nie mając ani grosza to mogymy jedynie marzyć na zasadzie "jo chca prostokątny" lub iść pod UM ciepac aplouzinami w UM ale od tego cierpania to napewno nie bydzie stadionu.
I ostatnia rzecz "liderowanie w drugiej lidze na zdezelowanym obiekcie" - jak to się ma do przyznania organizacju meczu na rzecz ofiar Halemby? OZPN szukał miejsca do rozegrania tego meczu poza stadionem sląskim i tylko nasz obiekt sie do tego nadawał, bo poprawdzie nie ma obecnie lepszego stadionu na ślasku. Wiem że kandydatury Wodzisławia czy Zabrza nie były brane pod uwagę ponieważ montuja tam płyty, ale czy ich stadiony sa lepsze?
Ja przez długi czas nie chciałem nowego stadionu bo uwazam że na Cichej można jeszcze trochę pograć, natomiast jestem za wszelkimi działaniami zorganizowanymi które w przyszłości mają doprowadzić do tego żeby nowy stadion był.
skojarzenie z Viro i Pattonem nasuneło mi się, bo sam się na nich powołujesz w swoim poście i zarówno w temacie nowy stadion i cenay biletów wasze zdanie jest niemal identyczne, ale jak czujesz się urażony tym że wrzuciłem Cie z kims do jednego worka to przepraszam.
Dla mnie podwyżka cen biletów łączy się z ideą nowego stadionu, albowiem z tego co było powiedziane te pieniądze nie mają iść na długi lecz na finansowee wsparcie nacisku na UM ws nowy obiektu. Ile tego bedzie nie wiadomo, nie spodziewom się kolosalnych sum, ale może starczy na projekt, może na inne działanie PR w sprawie stadionu, może na złożenie wniosku we własnym zakresie (przedsiębiorstwa prywatne tez mogą składać wnioski do UE, nie wiem czy ws. stadionu jest to możliwe ale przepisy na to zezwalają). Zawsze to lepiej niż nic, bo nie mając ani grosza to mogymy jedynie marzyć na zasadzie "jo chca prostokątny" lub iść pod UM ciepac aplouzinami w UM ale od tego cierpania to napewno nie bydzie stadionu.
I ostatnia rzecz "liderowanie w drugiej lidze na zdezelowanym obiekcie" - jak to się ma do przyznania organizacju meczu na rzecz ofiar Halemby? OZPN szukał miejsca do rozegrania tego meczu poza stadionem sląskim i tylko nasz obiekt sie do tego nadawał, bo poprawdzie nie ma obecnie lepszego stadionu na ślasku. Wiem że kandydatury Wodzisławia czy Zabrza nie były brane pod uwagę ponieważ montuja tam płyty, ale czy ich stadiony sa lepsze?
Ja przez długi czas nie chciałem nowego stadionu bo uwazam że na Cichej można jeszcze trochę pograć, natomiast jestem za wszelkimi działaniami zorganizowanymi które w przyszłości mają doprowadzić do tego żeby nowy stadion był.
-
- Kontakt:
Już na temat biletów było pisane jo porusza jeszcze jedna sprawa. Jak jakiś stary jedzie na mecz to niech nie biere 4 kupli ino 4 modych a kuple niech weznom auta i tysz modych wtedy bydziecie mogli powiedzieć że coś robice dla tego klubu. I frekwencja bydzie lepszo 

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
albo ja coś niedosłyszałem albo ktoś źle zinterpretował słowa Patermana bodajżegerhat pisze:Dla mnie podwyżka cen biletów łączy się z ideą nowego stadionu, albowiem z tego co było powiedziane te pieniądze nie mają iść na długi lecz na finansowee wsparcie nacisku na UM ws nowy obiektu.
podwyżka biletów nie ma nic wspólnego z budową stadionu
podwyżka biletów robiona jest po to żeby docelowo zwiększyć kwote dochodu bo walczymy o OE i potrzeba większych środków aby to zapewnić
lepsi zawodnicy, podwyżki dla wyróżniających się piłkarzy obecnej kadry, dwa a najlepiej trzy obozy ...
koszty coraz wieksze i jak widać zarząd podjął decyzje o podwyżce
czy słusznie to się okaże ale można zawsze podejść na Cichą, umówić się z kims z zarządu/władz i pogadać, zaproponować jakieś rozwiązanie, kto wie może się przekona do swojej teorii
nigdy nie jest za późno