w kierym mieście jest teraz tyla słońca bo ci niezle przygrzało :lol:scanerboy pisze:.
wg mnie za parę lat powinno być tak, że na stadion będzie można wejść tylko jak się ma karnet na cały sezon za 2000 zł,
CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie róbcie afery o 5 zl skoro zadecydowali o podwyzce cen o ta suma tzn ze te pieniadze sa potrzbne na bierzące potrzeby
czasy rogali juz minely.....na pewno ta kasa nie pojdzie na jakies ciulstwa.skoro nasz RUCH ma byc wielki to trzeba troche wyrzyczen. RUCH to naprawde ogromna wartosc. pokazmy temu koplowi ze sie myli. swoja podstawa juz zwrocilismy uwage na nasz kochany klub. w znacznej mierze wlasnie od nas zalezy co bedzie dalej. jest nas naprawde duzo i wlasnie w nas jest potencjal i przyszlosc tego klubu
czasy rogali juz minely.....na pewno ta kasa nie pojdzie na jakies ciulstwa.skoro nasz RUCH ma byc wielki to trzeba troche wyrzyczen. RUCH to naprawde ogromna wartosc. pokazmy temu koplowi ze sie myli. swoja podstawa juz zwrocilismy uwage na nasz kochany klub. w znacznej mierze wlasnie od nas zalezy co bedzie dalej. jest nas naprawde duzo i wlasnie w nas jest potencjal i przyszlosc tego klubu
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobże że dodajesz "zdaje się", bo po mojemu remont jest finansowany z budżetu państwa i środków pzpn a nie z UE, a nawet gdyby się cos zmieniło i by tak faktycznie było to napewno nie na podstawie wniosku UM Chorzów, bo miasto mo tyla do tego stadionu co jo do koloru ziców na Arena auf Schalke.piechol pisze:Zdaje się, póki co nie ma takiej możliwości. Chorzów dostaje obecnie z UE kasę na Śląski.gerhat pisze:Viro, a kaj żeś to sie dowiedzioł że ta fundacja mo wybudowac stadion?
Po mojemu tu chodzi o wywarcie presji na UM żeby sie tematem zainteresowoł i złozył wnioske du UE aby dofinansowała 85%,
Nic mi też nie wiadomo, że dotacje z UE są jednorazowe. Czy jak UE dofinansowuje droga w Katowicach, to innej drogi w tym samym miescie już nie dofinansuje?
akurat teraz siedze w Świątkach w robocie, ale miałem przyjemność być na NouCamp i SanSiro i widziałem jak wyglądają wielkie kluby (90% miejsc wykupionych na cały sezon, bilety na pojedyncze mecze praktycznie nie do kupienia). Gdzieś niedawno czytałem, że NouCamp ma być jeszcze rozbudowany. Drugiego Realu czy Barcy nie zrobimy, ale myślę, że na Ruchu 20000 głów to powinien być standard już w przyszłym sezonie.USH pisze:w kierym mieście jest teraz tyla słońca bo ci niezle przygrzało :lol:scanerboy pisze:.
wg mnie za parę lat powinno być tak, że na stadion będzie można wejść tylko jak się ma karnet na cały sezon za 2000 zł,
-
arcio
Na ruch.chorzow-online w temacie o obozie w wiesle dali kawalek z jego wczorajszej wypowiedzi
Dodol jeszcze tyle, ze szuko zawodinkow majacych okreslony cel (awans z Ruchem do OE) a nie takich co chcieliby przyjsc do ruchu i sie zarobić cos, bo klub nie mo po prostu pieniedzy...a i jeszcze wspominol o rozmowie jego z Wlecialem tydzien temu o transferach, Wlecial konkretnie powiedziol jakich chce zawodinikow ktorzy mogliby jego zdaniem wzmocnic Ruch na runda jesienno,a Klimek pedziol ze poczyni wszelkich staran by tych konkretnych zawodikow pozyskac. Wiec tera trwaja godki z nimi, klimek chce jak njaszbciej zalatwic sprawy kadrowe by druzyna mogla na poczatku przygotowan cwiczyc w komplecie...
Na ruch.chorzow-online w temacie o obozie w wiesle dali kawalek z jego wczorajszej wypowiedzi

Ludzie, my długów nie spłącimy jak każdy będzie dawał 5 zeta więcej na bilet. Conajwyżej frekwencja może spaść. W OE rozumie, ale czy na szpile z Polkowicami, Zabierzowem czy Janikowem przyjdzie chociaz 8 tysiecy widzow???Chyba nie. TO DAJCIE PODWYŻKI NA SZPILE Z JAGA CZY SOSNOWCEM, a reszta niech zostanie tak jak jest, póki nie awansujemy. Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
powiem tylko tyle wstyd mi za wos.martwicie sie o malolatow???A co tyn malolat robi som na stadionie???Jak Ruch zacznie walczyc faktycznie o majstra to bilety beda za 20 zeta conajmniej wiec juz sie szykujcie...i nie martwcie sie Ruch mo rzesze kibicow kerzy jak byda grali wykupia te bilety bez problemu...A tym co tak narzekaja zostanie kanapa i lacie.
-
- Kontakt:
adamo jakos Twoje posty fest mnie kuja po oczach. Pierw piszesz ze bez podwyzki o 5 zl nie bedzie wielkiego Ruchu :lol: a teraz piszez na ch** nam bajtle niech siedza w domu....adamo chorzow pisze:powiem tylko tyle wstyd mi za wos.martwicie sie o malolatow???A co tyn malolat robi som na stadionie???Jak Ruch zacznie walczyc faktycznie o majstra to bilety beda za 20 zeta conajmniej wiec juz sie szykujcie...i nie martwcie sie Ruch mo rzesze kibicow kerzy jak byda grali wykupia te bilety bez problemu...A tym co tak narzekaja zostanie kanapa i lacie.
Jasne niech te bajtle ida sobie na GKS czy Gornik gdzie maja tansze bilety.Przyszlosc wroze ci taka ze za 10 lat w Twoim Chorzowie preznie bedzie dzialal FC GKS a w mojej Rudzie Slaskiej zostana tylko weterani bo 90 % bedzie jezdzilo na Gornik...
ku*** czlowieku i do reszty tych ktorzy stawiaja na kase zyjemy na Gornym Slasku gdzie wybor dobrych klubow jest spory.To nie ma jakas wies ze jak ktos pisal placa wiecej niz my za bilety.Na wsi wdupia cene bo gdzie indziej ludzie pojda jak isc na mecz po mszy to jedyna atrakcja ??
Tutaj trzeba walczyc o kibicow.Nie mozemy pozwolic zeby tracic najmlodszych kibicow bo sami pod soba dolek kopiemy.
Smialo powiem ze my STARSI kibice sami powinnismy sie stawiac na 2 miejscu bo wazniejsi od nas sa Ci ktorzy dopiero zaczynaja chodzic na mecze i o nich powinnismy myslec zeby bylo ich jak najwiecej.
W tym sporze nie jestem ani przeciwnikiem ani zwolnennikiem podwyzki ale trzeba to jakos rozwiazac z glowa z jakims kompromisem nie wiem jeszcze jakim.
Aha i nie porownujcie tu ku*** juz Ruchu do Barcelony bo mi sie plakac chce jak czytam ze ktos tam byl na Camp Nou i tam jest tak super.Zejdzie na ziemie zyjemy w Polsce wiec dajcie narazie spokoj z tym zeby wchodzic tylko na karnety itd itp ..................
PozdRawiam
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG
-
- Kontakt:
Bardzo dobrze napisane jo już na Jonowie mom przekład jak sie modych olewało i teraz z dospelami trzeba sie użerać na szczęście zaczyno sie to zmieniać i myśla że wróci to do normy i winnych rejoach nie można pozwolić na olanie modych bo tak jak piszesz modzi na 1 plan a my na 2 . PozdrawiomFanatyk z Rudy pisze:adamo jakos Twoje posty fest mnie kuja po oczach. Pierw piszesz ze bez podwyzki o 5 zl nie bedzie wielkiego Ruchu :lol: a teraz piszez na ch** nam bajtle niech siedza w domu....adamo chorzow pisze:powiem tylko tyle wstyd mi za wos.martwicie sie o malolatow???A co tyn malolat robi som na stadionie???Jak Ruch zacznie walczyc faktycznie o majstra to bilety beda za 20 zeta conajmniej wiec juz sie szykujcie...i nie martwcie sie Ruch mo rzesze kibicow kerzy jak byda grali wykupia te bilety bez problemu...A tym co tak narzekaja zostanie kanapa i lacie.
Jasne niech te bajtle ida sobie na GKS czy Gornik gdzie maja tansze bilety.Przyszlosc wroze ci taka ze za 10 lat w Twoim Chorzowie preznie bedzie dzialal FC GKS a w mojej Rudzie Slaskiej zostana tylko weterani bo 90 % bedzie jezdzilo na Gornik...
ku*** czlowieku i do reszty tych ktorzy stawiaja na kase zyjemy na Gornym Slasku gdzie wybor dobrych klubow jest spory.To nie ma jakas wies ze jak ktos pisal placa wiecej niz my za bilety.Na wsi wdupia cene bo gdzie indziej ludzie pojda jak isc na mecz po mszy to jedyna atrakcja ??
Tutaj trzeba walczyc o kibicow.Nie mozemy pozwolic zeby tracic najmlodszych kibicow bo sami pod soba dolek kopiemy.
Smialo powiem ze my STARSI kibice sami powinnismy sie stawiac na 2 miejscu bo wazniejsi od nas sa Ci ktorzy dopiero zaczynaja chodzic na mecze i o nich powinnismy myslec zeby bylo ich jak najwiecej.
W tym sporze nie jestem ani przeciwnikiem ani zwolnennikiem podwyzki ale trzeba to jakos rozwiazac z glowa z jakims kompromisem nie wiem jeszcze jakim.
Aha i nie porownujcie tu ku*** juz Ruchu do Barcelony bo mi sie plakac chce jak czytam ze ktos tam byl na Camp Nou i tam jest tak super.Zejdzie na ziemie zyjemy w Polsce wiec dajcie narazie spokoj z tym zeby wchodzic tylko na karnety itd itp ..................
PozdRawiam
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
Stary masz pojecie o historri jak byk......
czy ty uwazasz ze Ruch ma tylu kibicow bo byly na niego tanie bilety?????????????Nie badz smieszny Rych ma tylu kibicow bo to klub kery kiedys bol WIELKI tako Gieksa nie miala prawa u nos nawet podejsc pod nasze pole karne...ty, Ruch zyskol se tylu kibicow,,,,jak chcemy aby te czasy powrocily to podwyzki sa nieuniknione i nie powiesz mi ze taki bajtej pojdzie na Ruch czy Geksa bo tam czy tam beda tansze bilety...Tyn kery mo przyjsc na Ruch to przyjdzie a tyn co mo isc na Gieksa to podzie na Gieksa,,,tyle tylko ze jak Ruch bydzie stol organizacyjnie na poziomie Wisly to taki bejtel nie tym z Ruchu bo on itak pujdzie na Ruch male tyn bajtel z Gieksy powiy a ida na Niebieskich bo tam jest gra o najwyzsze cele..a nie bilet tanszy o dziesiec zeta.
Kibicow zyskuje sie dobra gra i Ruch musi byc pierwsza druzyna ktora zacznie grac jak za dawnych lot...i tylko tak zyskomy kibicow nie inaczyj.
czy ty uwazasz ze Ruch ma tylu kibicow bo byly na niego tanie bilety?????????????Nie badz smieszny Rych ma tylu kibicow bo to klub kery kiedys bol WIELKI tako Gieksa nie miala prawa u nos nawet podejsc pod nasze pole karne...ty, Ruch zyskol se tylu kibicow,,,,jak chcemy aby te czasy powrocily to podwyzki sa nieuniknione i nie powiesz mi ze taki bajtej pojdzie na Ruch czy Geksa bo tam czy tam beda tansze bilety...Tyn kery mo przyjsc na Ruch to przyjdzie a tyn co mo isc na Gieksa to podzie na Gieksa,,,tyle tylko ze jak Ruch bydzie stol organizacyjnie na poziomie Wisly to taki bejtel nie tym z Ruchu bo on itak pujdzie na Ruch male tyn bajtel z Gieksy powiy a ida na Niebieskich bo tam jest gra o najwyzsze cele..a nie bilet tanszy o dziesiec zeta.
Kibicow zyskuje sie dobra gra i Ruch musi byc pierwsza druzyna ktora zacznie grac jak za dawnych lot...i tylko tak zyskomy kibicow nie inaczyj.
-
- Kontakt:
Skończmy żyć historią to są realia weś modego co nimo kasy spotko jakigoś kumpla dospela i tyn mu powie bier dycha i jadymy i może sie okazać że zas jednego unos mniej bo miłości do Klubu sie nie biere z gazet tam trzeba przyjechać roz może 2 i poczuć klimat a poprzez wysokie ceny biletów zgóry stawiomy zapora. I nie odbierejcie tego że jestech przeciw bo chca żeby Ruch był tam kaj jego miejsce ale trzeba pczeć w jakich czasach żyjemy. i Niech bydom bilety po 20 zt ale modzi mają wlyś za symboliczno opłata.adamo chorzow pisze:Stary masz pojecie o historri jak byk......

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]