może chodziło mu o Fifę :roll:HBSiwy pisze:kz pisze:a nie wieża w ani jedno literka kero piszą w fuckcie....
Szkoda że Ci co kiedyś u nos grali nie mogą wrócić np. Baszczu albo Surma ;]
Zaobserwowałem że dużo piłkarzy z Ruchu przeszło do Legii
Bizacki , Śrutwa , Jikija , Surma , Gorawski , Włodarczyk , Szuflita(chyba) ale to stare czasy![]()
pozdRo
Bizacki,Jikija Gorawski w Legii grali to dla mnie cos nowego albo????
Zimowe Transfery
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
może chodzi o Legię Cudzoziemską ??Elmer pisze:może chodziło mu o Fifę :roll:HBSiwy pisze:kz pisze:a nie wieża w ani jedno literka kero piszą w fuckcie....
Szkoda że Ci co kiedyś u nos grali nie mogą wrócić np. Baszczu albo Surma ;]
Zaobserwowałem że dużo piłkarzy z Ruchu przeszło do Legii
Bizacki , Śrutwa , Jikija , Surma , Gorawski , Włodarczyk , Szuflita(chyba) ale to stare czasy![]()
pozdRo
Bizacki,Jikija Gorawski w Legii grali to dla mnie cos nowego albo????
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oj nie zgodzilbym sie !!! ostatnio w "Sporcie" piaslo ze Ruch jest zainteresowany Marczakiem .... byla tez fotka z meczu Ruchu jak chyba Pulkowski walczy o pilke z Marczakiem i cos tam piasli "Byc moze za niedługo Marczak załozy Niebieska koszulke".... takze byly jakies zmianki o zainteresowaniu ...MaćkiFans pisze:A wy się na niego uparliście żeby on przyszedł do nos ale nigdzie nie pisało żeby Ruch był nim zainteresowany nawet na 90 minut nie było a tam to wszystko dają co popadnie.To wiecie gdzie swoje widzi misie możecie wsadzić tylko zbędny chaos wprowadzacie.
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
- L.G
- Kontakt:
hmm. jak dają dobro kasa, to.... warto sie zastanowić.ruby z kaliny pisze:dzisioj w przegladzie sportowym pisze ze legia jest zainteresowano pepkiem
Jest Miki, Łudziński, Domżalski, Brzoza... nazot mo prziś Ecik. Tyla czy Pepe by chcioł i zaryzykowoł tak jak swego czasu Srutwa
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o Janoszkę - to dobrze że wraca, bo dużo bramek strzelił w trzeciej lidze czyli jak to mówią "ograł się" . Może zacznie strzelać dla nas. Co do Ćwielonga - to ja się nie dziwię, że może i chce spróbować w mocnym klubie. No bo choćby nie wiem jak dobrze grał w II lidze (Ruch na dzień dzisiejszy jest jeszcze w II lidze) to nie ma szans na uwagę trenera jakiejkolwiek reprezentacji, a to chyba marzenie każdego piłkarza. A poza tym ze Śląska nie ma szans na żaden "awans" piłkarski.
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja jestem zainteresowany kupnem zmywarki, a w Przeglądzie tego nie pisze... Jak gdzieś już pisałem papier wszystko przyjmie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1