Hymn Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
toRpeda
Kontakt:

#31 Post autor: toRpeda » 21 lis 2006, o 09:28

Kufle w góre za nasz Ruch
w płucach cygara wielki buch
w barze wszyscy siedzimy
I mecz ten sledzimy:)
z wielkim spokojem
a Pepe bramke zdobyw przebojem:P
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: jajo » 21 lis 2006, o 14:56

albo 'w zyciu piekne sa tylko szpile" 8)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: KOSTA » 21 lis 2006, o 15:26

jajo dobre :D
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Panewniki
Kontakt:

#34 Post autor: Panewniki » 21 lis 2006, o 15:30

To zrobic konkurs na ulozenie hymnu i wstzrymac sie trocha z wydaniem tyj naszej plytki i tam by sie jeszcze ten hymn wcieplo....Mysla ze to bylo by dobre rozwiazanie ale zostawiom wom to do przemyslenia....
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#35 Post autor: KOSTA » 21 lis 2006, o 15:37

kiedy byłem mały, zawsze chciałem isc na mecz Ruchu, kiedy byłem mały, pytałem gdzie i czy w ogóle jest taka szansa????
w życiu piękne są tylko szpile, w życiu piękne są tylko chwile
kiedy byłem mały, pytałem co to życie, co to zycie mamo, widzisz życie to Ruch i Ty, ten ptak, to drzewo i kwiat, odpowiadała mi...
w życiu piękne są tylko chwile, w życiu piękne są tylko chwile
teraz jestem duży i wiem, że w życiu piękne są tylko szpile, dlatego czasem warto żyć, dlatego czasem warto żyć...
w życiu piękne są tylko szpile, w życiu piękne są tylko chwile, w życiu piękne są tylko chwile, w życiu piękne są tylko chwile, tylko szpile , TYLKO RUCH ! 8)
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: jajo » 21 lis 2006, o 15:47

przyznom sie, ze ze statusu kolegi zza miedzy i zech sie dowiedziol przed chwila, ze to motyw uch vlepy
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#37 Post autor: Scypion » 21 lis 2006, o 19:27

KOSTA pisze:kiedy byłem mały, zawsze chciałem isc na mecz Ruchu, kiedy byłem mały, pytałem gdzie i czy w ogóle jest taka szansa????
w życiu piękne są tylko szpile, w życiu piękne są tylko chwile
kiedy byłem mały, pytałem co to życie, co to zycie mamo, widzisz życie to Ruch i Ty, ten ptak, to drzewo i kwiat, odpowiadała mi...
w życiu piękne są tylko chwile, w życiu piękne są tylko chwile
teraz jestem duży i wiem, że w życiu piękne są tylko szpile, dlatego czasem warto żyć, dlatego czasem warto żyć...
w życiu piękne są tylko szpile, w życiu piękne są tylko chwile, w życiu piękne są tylko chwile, w życiu piękne są tylko chwile, tylko szpile , TYLKO Ruch ! 8)
dobre!

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#38 Post autor: uRodzony na sektoRze » 21 lis 2006, o 20:37

Panewniki pisze:To zrobic konkurs na ulozenie hymnu i wstzrymac sie trocha z wydaniem tyj naszej plytki i tam by sie jeszcze ten hymn wcieplo....Mysla ze to bylo by dobre rozwiazanie ale zostawiom wom to do przemyslenia....
Można zrobić konkurs do konca roku, to może jeszcze się da to wrzucić na krążek, a jaki nie to mozna to zamieścic się na drugiej części :wink: Powstanie taka jeśli przyjmie sie pierwsza ...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

19|Ji^HaD|20

#39 Post autor: 19|Ji^HaD|20 » 21 lis 2006, o 22:17

Dejcie sie pokoj jakie to je dugie a u nos chopcy niy umiom NIebieski eRki na calo moirda calego zaspiywac:P

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#40 Post autor: wolfik » 23 lis 2006, o 13:35

Nasz obecny hymn nie jest zly, a juz refren ma naprawde fajny. Najwiekszym problemem jest to... ze go nie spiewamy. Puszczany z kasety brzmi zalosnie,ale jakby caly stadion go zaspiewal to juz bylaby zupelnie inna bajka

Tak swoja droga do naszego "chorzowskiego heja heja hej" tez powinnismy wrocic
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Fifiasek16

#41 Post autor: Fifiasek16 » 25 lis 2006, o 13:36

Można by było ułożyć jakiś tekst i wykorzystać melodię z hymny chelsea. Melodia szybko wpada w ucho! Bardzo mi się pooba. Blue is the colour, football is the game.... Piękne.... Nie to że jestem ich fanatykiem.... :P Wolę Arsenal :))

KacoR
Kontakt:

#42 Post autor: KacoR » 25 lis 2006, o 15:17

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#43 Post autor: arango-mokre » 25 lis 2006, o 17:55

naj;e[szy by;by hymn jak by my po niemiecku cos zaspiewali to wszystkim chyba w polsce by szczeki opadly:) tak do zjeba moglibymy cos zaspiewac po niemiecku

Awatar użytkownika
19krz20
Kontakt:

#44 Post autor: 19krz20 » 25 lis 2006, o 18:09

my momy swój hymn i wlasnie zastanawio mje to ze kedys jak my byli w 1 lidze to jak pilkarze wylajzili to go puszczali a teraz puszczaja do boju niebiescy.... pozdRo

DjMaciar
Kontakt:

#45 Post autor: DjMaciar » 25 lis 2006, o 23:01

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

ODPOWIEDZ