CZWARTEK: SPOTKANIE Z M. KLIMKIEM W SPRAWIE STADIONU !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gadom1990

#136 Post autor: gadom1990 » 25 lis 2006, o 18:54

nie ma nawet po co budowac nowego stadionu bo za 15zl jak przidzie choby 10 tys to bydzie cud zoboczycie bydzie malo ludzi lazic jak za tela bydzie bilet.

Fanatyk z Rudy
Kontakt:

#137 Post autor: Fanatyk z Rudy » 25 lis 2006, o 19:10

Jak zwykle prawda lezy po srodku ............
Litość to zbrodnia NISZCZ KSG

Bizak16

#138 Post autor: Bizak16 » 25 lis 2006, o 19:46

Kule Gerhat wkurzosz mie nisamowicie !!! Według Ciebie odwyżka jest wporządku, no ok kozdy mo prawo do swojego zdania, ale skoncz pierdzielic "ci co nie maja niech sie dajom spokoj" a cos ty jest jakis dupny bogocz co wszystko moze i calo reszta mo w du***?...myslisz ze mosz kasa i wszystko jest do ciebie a reszta to jakies "zera" ? walni sie w leb gosciu, nienawidza takich ludzi jak Ty !...mimo że kibicujemy tyj samej druzynie!

SODA

#139 Post autor: SODA » 25 lis 2006, o 20:15

wszystko jest spoko ino szkoda ze nie bylo tych gadulow na spotkaniu yno zas internet

cza bylo przys pogodac ,zaproponowac cos i wysluchac tego to Wlasciciel klubu ma na sercu

jestem w sumie zalamany ze na spotkaniu bylo tak malo znanych FORUMOWICZOW

adamo chorzow

#140 Post autor: adamo chorzow » 25 lis 2006, o 20:26

JAK RUCH BEDZIE GROL JAK NALEZY TO O TE BILETY BEDZIE WOJNA JAK TO MIALO MIEJSCE W MECZACH W TAMTEJ RUNDZIE...............MUSI POPROSTU MIEC PAKA JAK WISELKA GRAC O MAJSTRA A WTEDY NIKT SIE NIE BEDZIE ZASTANAWIAL CZY ISC CZY NIE.JAKIE TO PROSTE,ALE JAK BEDZIEMY WIECZNIE ZALOWAC KASY NA RUCH TO BEDZIE DUPA A NIE POZIOM EUROPEJSKI A CHYBA WSZYSCY CHCEMY,ABY RUCH GRALK NA NAJWYZSZYM POZIOMIE............................JAK TAK BGEDZIE TO SUPER JESLI DLA KOGOS WYDANIE 5 ZETA WIECEJ NA MECZ TO WIELKI WYDATEK TO ZNACZY ZE TE 10 ZLOTY TO TAKZE NIEBYWALA DLA NIEGO SUMA WIEC NIECH TAK NIE NAPINA SWEGO BUDZETU I ZOSTANIE W DOMU I TYLA A JAK RUSZEK BEDZIE GROL TO SA TACY CO STADION SPOKOJNIE ZAPELNIA TO JEST 5 MILIONOWA AGLOMERACJA Z WIELKIMI PILKARSKIMI TRADYCJAMI WIELIU LUDZI SOBIE POJDZIE ZOBACZYC JAK GRA WIELKI RUCH CHORZOW BO BEDA SPRAGNIENI PILKI TAKIE JEST MOJE ZDANIE..(pilki na najwyzszym poziomie)

Admin: Przestan uzywac capsa i jeszcze raz napisz takie cos jak "Ruszek"... :twisted:

Blue-White.....
Kontakt:

#141 Post autor: Blue-White..... » 25 lis 2006, o 20:28

Soda extra nie byda sie zwalniol z roboty poto zeby cos powiedziec Wlecialowskiemu czy panu Klimkowi co i tak wyjdzie drugim uchem , a zdrugiej strony mysla ze malo ludzi bylo bo chyba kozdy pomyslol ze jak bydzie w ciu. ludzi to nie bydzie kaj tam stanac a tu zonk :twisted: ..... AMEN

lojo
Kontakt:

#142 Post autor: lojo » 25 lis 2006, o 20:29

Jo tam na Ruch zawsze byda jeździć jak bedzie transport :D
Ruchu Chorzów kocham Cię, Tobie oddam serce swe serce moje jedyne, oddam mojej drużynie.

[img]http://img413.imageshack.us/img413/2554/halymbatf1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: jalboss » 25 lis 2006, o 20:36

Do adamo chorzow: Weź gościu i wyłącz tego caps lock' a bo sie nie do tego czytać! jak chcesz się wyróżnić to se kolor włącz.

A w temacie: przejrzałem na szybko strony internetowe drużyn I i II ligi. tam gdzie się dało to wpisałem ceny biletów ulgowe/normalne i wygląda to mniej więcej tak:

GKS Bełchatów – 12/20
Zagłębie Lubin – 10/15
Korona Kielce – 20/50
Legia Warszawa - 20/35/50
Wisła Kraków - 30/45
Cracovia – 35/50
Lech Poznań – 18/50
Łódzki KS - 25
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski – 15/20/30
Arka Gdynia – 15/20/30/40
Widzew Łódź – 25/35/50
Górnik Zabrze – 5/10
Pogoń Szczecin – 15/30
Górnik Łęczna – 12/18/20/30
Odra Wodzisław Śląski - ??/??
Wisła Płock – 10/15

W I lidze najtańsze bilety ma Górnik.

Zawisza Bydgoszcz (2) - 10
Jagiellonia Białystok - ??/??
Zagłębie Sosnowiec – 12/15
Polonia Bytom – 8/12
Lechia Gdańsk – 15/20
Górnik Polkowice - ??/??
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - 10
Kmita Zabierzów - ??/??
Piast Gliwice – 5/10/18
Śląsk Wrocław – 10/20
Stal Stalowa Wola – 6/8/10
Podbeskidzie Bielsko-Biała - 10
Polonia Warszawa – 10/15/20
Odra Opole - ??/??
Miedź Legnica - ??/??
Unia Janikowo – 7/15
ŁKS Łomża – cytat „Nie mamy na razie stadionu to i nie wiadomo po ile bilety będą kiedyś”.

W II lidze są niektóre stadiony gdzie jest drożej niz u nas ale w większości jest trochę taniej. I to, że jest tanio wcale się nie przekłada na frekwencje na tych stadionach!!!

Ktoś może wie i dopisze ceny tam gdzie są ??/??
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

SODA

#144 Post autor: SODA » 25 lis 2006, o 20:38

Blue-White..... pisze:Soda extra nie byda sie zwalniol z roboty poto zeby cos powiedziec Wlecialowskiemu czy panu Klimkowi co i tak wyjdzie drugim uchem , a zdrugiej strony mysla ze malo ludzi bylo bo chyba kozdy pomyslol ze jak bydzie w ciu. ludzi to nie bydzie kaj tam stanac a tu zonk :twisted: ..... AMEN
naprowdy argumenty mosz super .... a wiadomo kto niy mogl to nie przyszol

ale na tym forum i tak same mondrale i zbawcy Ruchu

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: gerhat » 25 lis 2006, o 21:27

Bizak16 pisze:Kule Gerhat wkurzosz mie nisamowicie !!! Według Ciebie odwyżka jest wporządku, no ok kozdy mo prawo do swojego zdania, ale skoncz pierdzielic "ci co nie maja niech sie dajom spokoj" a cos ty jest jakis dupny bogocz co wszystko moze i calo reszta mo w du***?...myslisz ze mosz kasa i wszystko jest do ciebie a reszta to jakies "zera" ? walni sie w leb gosciu, nienawidza takich ludzi jak Ty !...mimo że kibicujemy tyj samej druzynie!
Ci, kerych wkurzajom dupne bogocze (bo parskna :lol: ) niech czym predzej odłaczają neta. To kosztuje miesięcznie 3 bilety na Ruch po nowej cenie.
Bydom mieli na bułka z wurstym, o ile nim nie ciepnom w jakiegoś Mouziego, przez co poczujom się choc przez chwila jak dupne bogocze.

To pisłoł jo na złotyj klawiaturze, w złotym dresie na pozłacanym qompie.
Aha, zapomniałem dodac że chca OE, Ronaldinho, Eto, stadionu ze złotymi zicami, prostokątnego, albo nie może byc owalny ale większy od Old Traford- jak w temacie.

19sas20

#146 Post autor: 19sas20 » 25 lis 2006, o 21:36

gerhat chyba za duzo dzisiaj siedziales na kompie............ :? :? :shock: :shock:

arcio
Kontakt:

#147 Post autor: arcio » 25 lis 2006, o 21:47

na spotkaniu było koło 40 ludzi i wszyscy zrozumieli że ceny muszą iść w góra
wszyscy bo nikt sie nie sprzeciwioł - chyba że był jakiś nieśmiały

każdy może iść na Cicho i powiedzieć że wg niego to nie jest dobry pomysł
może zaproponować inne rozwiazanie

a co biletów na inych stadionach
każdy tu róno nos do żaboli bo u nich za 5 zł

a czemu my zawsze muszymy patrzeć na innych??
może my momy coś więcej do zaoferowania na boisku niż żabki? może ludzie przychodzą bo widzą coś czego na Góniku nie ma
walka, zwycięstwa, emocje, ambicja, nadzieje ... coś za co dają te 15 zł

może to za pół roku w zabrzu powiedzą: w Chorzowie się udało to i u nas tak zróbmy

problem jest tylko jeden - nie mają i mieć nie będą takich kibiców i takiego manszaftu !!

ps
a co do biedy - nie róbcie już z tego Śląska takiej kolebki biedy
gdzieś wyczytałem że Ślask jest jednym z najlepiej rozwijających się regionów w Polsce
są oczywiście w każdym mieście "dzielnice biedy" ale nie możemy wszystkiego odnosić do nich
z krzesełkami mamy wpuszczać 12 tyś ludzi na stadion - wierze że rundzie wiosennej bedzie full, może nie zawsze ale powinien być
nigdy nie jest za późno

KacoR
Kontakt:

#148 Post autor: KacoR » 25 lis 2006, o 22:08

arcio pisze:na spotkaniu było koło 40 ludzi i wszyscy zrozumieli że ceny muszą iść w góra
wszyscy bo nikt sie nie sprzeciwioł - chyba że był jakiś nieśmiały

każdy może iść na Cicho i powiedzieć że wg niego to nie jest dobry pomysł
może zaproponować inne rozwiazanie

a co biletów na inych stadionach
każdy tu róno nos do żaboli bo u nich za 5 zł

a czemu my zawsze muszymy patrzeć na innych??
może my momy coś więcej do zaoferowania na boisku niż żabki? może ludzie przychodzą bo widzą coś czego na Góniku nie ma
walka, zwycięstwa, emocje, ambicja, nadzieje ... coś za co dają te 15 zł

może to za pół roku w zabrzu powiedzą: w Chorzowie się udało to i u nas tak zróbmy

problem jest tylko jeden - nie mają i mieć nie będą takich kibiców i takiego manszaftu !!

ps
a co do biedy - nie róbcie już z tego Śląska takiej kolebki biedy
gdzieś wyczytałem że Ślask jest jednym z najlepiej rozwijających się regionów w Polsce
są oczywiście w każdym mieście "dzielnice biedy" ale nie możemy wszystkiego odnosić do nich
z krzesełkami mamy wpuszczać 12 tyś ludzi na stadion - wierze że rundzie wiosennej bedzie full, może nie zawsze ale powinien być
arcio :arrow: :brawa: :brawa:

!!!
Kontakt:

#149 Post autor: !!! » 25 lis 2006, o 22:30

niech bilety beda po 15 zl! ale niech chociaz mlodziez do np 16 lat bedzie miala bilety po 5/10zl ! to chyba jest do zrobienia?

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#150 Post autor: L_M » 25 lis 2006, o 23:56

napisze tak:
dla mnie kwestia podwyzki cen biletow jest kontrowersyjna. gdyby to robily poprzednie wladze podpisalbym sie dwiema rekami pod tym, ze ta decyzja jest zla. ale decyzje podejmuja ludzie, ktorzy miedzy innymi dla tych co teraz pisza ze nie maja kasy, wsadzili miliony zeby ten klub funkcjonowal. dla mnie czas pokaze, czy decyzja byla dobra. bo umowmy sie, ze jak bedzie frekwencja i zamiast tych co 'nie maja' bedzie wiecej tych co 'maja duzo', to nikt nie zwroci na to uwagi.

jest tez druga rzecz - przyzwolenie na dana dzialalnosc, np Klimkowi ktory w ten klub wpakowal mnostwo wlasnych oszczednosci, a przyklaskiwanie kazdej decyzji jego i kazdego dzialacza to dwie rozne sprawy. to drugie mnie mdli i jest obrzydliwe. a forum jest od tego zeby dyskutowac na kazdy temat

i jeszcze jedno: mnie zal kazdego z tych ktorzy naprawde z powodu tej piatki wiecej nie beda mieli mozliwosci ogladania naszej druzyny, a nie zal tych ktorzy ta piatke wydadza na innego rodzaju rozrywke. tylko pisanie 'jak kochasz to miec musisz' w sytuacji gdy sie ma, jest niesprawiedliwe i nieobiektywne. Jestem ciekaw ilu z was, piszacych o latwosci zdobycia kasy na Ruch, dla tego klubu, dla biletu na mecz, poszloby sznupac za makulatura, butelkami i puszkami!!!?nie ma dzielenia na kibica lepszego i gorzszego, na hilwe, pseudokibica itp, bo to bzdury! kazdy z nas chce tego, by jak najwiecej z tych wszystkich ludzi przyciagnac na stadion i po poprzednich dzialaniach tego co robi 'gora' w naszym klubie wierze, ze ta decyzja jest jakims kolejnym krokiem w tym celu.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, o 00:33 przez L_M, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ