Niebieska Biesiada Rodziny Ruchu
Niebieska Biesiada Rodziny Ruchu
11 grudnia (poniedziałek) o godz. 18:30 w Starochorzowskim Domu Kultury odbędzie się kolejna impreza z cyklu "Rodzina Ruchu". Na zakończenie rundy jesiennej organizujemy biesiadę, w której weźmie udział cała drużyna "Niebieskich". W programie Mirek Jędrowski i zespół "Feet". Cena biletu wraz z konsumpcją wynosi 15zł od osoby. Rezerwacji można dokonywać pod numerem 2473957. Bilety do odbioru od poniedziałku. Ilość miejsc ograniczona.
Ostatnio zmieniony 22 lis 2006, o 21:06 przez Ryszard Sadłoń, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
a nie cza mieć 18 lat żeby tam przyść tzn nie musza iść z opiekunem chyba nie??:P
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W pierwszym poście są już szczegóły dotyczące imprezy.
Poniedziałkowy termin jest jedynym możliwym dla drużyny Ruchu. Dzieci tylko pod opieką dorosłych.
A co do gratisów prosiłem, żeby zrobić listę po ostatniej imprezie, ale do tej pory do mnie nie dotarła. Jak się znajdzie i potwierdzi obecność Amra, te osoby będą wpuszczone za darmo. Czekam na listę do poniedziałku, tj. 27 listopada.
Poniedziałkowy termin jest jedynym możliwym dla drużyny Ruchu. Dzieci tylko pod opieką dorosłych.
A co do gratisów prosiłem, żeby zrobić listę po ostatniej imprezie, ale do tej pory do mnie nie dotarła. Jak się znajdzie i potwierdzi obecność Amra, te osoby będą wpuszczone za darmo. Czekam na listę do poniedziałku, tj. 27 listopada.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nic nie pamietom 8)Dziadek pisze:o ile dobrze pamietom to Ci kerzy byli ostatnio maja wjazd za freeBarył, Spyru, Stona i reszta paczki pamietacie?
A teraz po wielu latach, nie żałuję
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!
-
- Kontakt: