Sparing-Śląsk Świętochłowice
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to jo powiem swoje zdanie o tym meczu:
W I połowie gdy Skałka grała testowanymi zawodnikami, widac było dużą przewage Ruchu. To że w I połowie padło 5 bramek to wina braku zgrania obrony Skałki i fatalnego tormana. Takie szmaty jakie on puscił to u mnie na placu bajtle łapia z zamkniętymi oczami.
W II połowie gdy Skałka zagrała prawie w podstawowym składzie, to mecz sie wyrównał a bramka dla Śląska była po szybkim kontrataku po stracie w środku pola. Obrona Ruchu w tym czasie była chyba na piwie.
Co do poszczególnych formacji to: obrona - jest ok. byle tylko nie zasypiali, w środku dobrze si eprezentowała "20" (Słowak??), Molek mial za dużo strat, a Malina - tak trzymać. W ataku, no cóż, Bizak kompletnie bez formy piłka się od niego odbijała jak od ściany, a jak juz cos chciał z nia zrobić to jak zwykle zakręcił sie we własnych zwodach. Gora - jeżeli idzie do Wisły to po co wogóle grał, widać że woda sodowa zaczyna mu bic w dekiel! Jak przejdzie do Wisły to zgaśnie równie szybko jak zabłysnął (obym się mylił). Mario jest ok. byle mniej pyskówek z sędziami. Reszta zagrała na dobrym posiomie biorąc pod uwagę stan przygotowań do sezonu.
Tak więc duuuuuuuuuużo roboty jeszcze przez trenerem Wyrobkiem.
A tak na marginesie fajnie że tyle ludzi przyszło, nawet z rodzinami.
W I połowie gdy Skałka grała testowanymi zawodnikami, widac było dużą przewage Ruchu. To że w I połowie padło 5 bramek to wina braku zgrania obrony Skałki i fatalnego tormana. Takie szmaty jakie on puscił to u mnie na placu bajtle łapia z zamkniętymi oczami.
W II połowie gdy Skałka zagrała prawie w podstawowym składzie, to mecz sie wyrównał a bramka dla Śląska była po szybkim kontrataku po stracie w środku pola. Obrona Ruchu w tym czasie była chyba na piwie.
Co do poszczególnych formacji to: obrona - jest ok. byle tylko nie zasypiali, w środku dobrze si eprezentowała "20" (Słowak??), Molek mial za dużo strat, a Malina - tak trzymać. W ataku, no cóż, Bizak kompletnie bez formy piłka się od niego odbijała jak od ściany, a jak juz cos chciał z nia zrobić to jak zwykle zakręcił sie we własnych zwodach. Gora - jeżeli idzie do Wisły to po co wogóle grał, widać że woda sodowa zaczyna mu bic w dekiel! Jak przejdzie do Wisły to zgaśnie równie szybko jak zabłysnął (obym się mylił). Mario jest ok. byle mniej pyskówek z sędziami. Reszta zagrała na dobrym posiomie biorąc pod uwagę stan przygotowań do sezonu.
Tak więc duuuuuuuuuużo roboty jeszcze przez trenerem Wyrobkiem.
A tak na marginesie fajnie że tyle ludzi przyszło, nawet z rodzinami.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
co do szpilu - mi sie podobal, widac zaangazowanie zawodnikow i ambicje oraz chec pokazania sie. Wreszcie gramy na tak a nie na 0:0 jak za Mandrysza !
Widac za***ista atmosfera jest w szatni - chociaz do szatni nie wlazili
) - ale jak robilem im foty w czasie przerwy - to sluchalem co Wyrobek im mowil - chwalil naszych kopaczy i mowil ze w nagrode graja caly mecz 
Gorawski - zagral bardzo dobrze - ale chyba lekko sodowka mu odbija
Oczywiscie zaraz przed rozpoczeciem mial jakies skurcze - chyba chcial juz sie oszczedzac. Srutwa zagral dobrze -ale 2 bramki wiecej powinien zdobyc - dalej jest nieskuteczny.
A najlepszy byl motyw w czasie meczu - stoje z niebieskiem78 i robimy foty - a podchodzi taka czarna laska z aparatem - juz kilka razy na Cichej robila foty - nie wiem skad jest - moze z dziennika albo z gonca gornoslaskiego i mowi czesc. Za chwile pytanie: " chlopcy z kim gra dzisiaj skałka ??? "
)))) rozjebala mnie.... heheh
Fotki wyslalem Krzyskowi - nie mam ostatnio czasu na zrobienie galerii u siebie, a mialem jeszcze foty z castingu...
Widac za***ista atmosfera jest w szatni - chociaz do szatni nie wlazili

Gorawski - zagral bardzo dobrze - ale chyba lekko sodowka mu odbija

Oczywiscie zaraz przed rozpoczeciem mial jakies skurcze - chyba chcial juz sie oszczedzac. Srutwa zagral dobrze -ale 2 bramki wiecej powinien zdobyc - dalej jest nieskuteczny.
A najlepszy byl motyw w czasie meczu - stoje z niebieskiem78 i robimy foty - a podchodzi taka czarna laska z aparatem - juz kilka razy na Cichej robila foty - nie wiem skad jest - moze z dziennika albo z gonca gornoslaskiego i mowi czesc. Za chwile pytanie: " chlopcy z kim gra dzisiaj skałka ??? "

Fotki wyslalem Krzyskowi - nie mam ostatnio czasu na zrobienie galerii u siebie, a mialem jeszcze foty z castingu...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie bylem na calym meczu, jednak z tego, co widzialem to podobal mi sie Kunda - facet naprawde moze sie nadac. Krzeciesa, Jarczyk, Malina, Srutwa - calkiem poprawnie i dobrze. Bizak kompletnie bez formy. Gora zas pomimo swego gwiazdorstwa mogl sie podobac. Fakt, faktem, ze przed Wyrobkiem jeszcze duzo roboty, jednakze wydaje mi sie ze idzie w dobrym kierunku.
od małego NIEBIESKI
a jest jakies zdjyncie jej :lol:A najlepszy byl motyw w czasie meczu - stoje z niebieskiem78 i robimy foty - a podchodzi taka czarna laska z aparatem - juz kilka razy na Cichej robila foty - nie wiem skad jest - moze z dziennika albo z gonca gornoslaskiego i mowi czesc. Za chwile pytanie: " chlopcy z kim gra dzisiaj skałka ??? " )))) rozjebala mnie.... heheh
-
- Kontakt:
idzie ku lepszemu !!!
Zgadzam się ze wszystkimi co twierdzą że wszystko idzie w dobrym kierunku TO WIDAĆ i z tego należy sie cieszyc
Słowo o słowaku - KUNDA- jak na jego pierwszy mecz to zagrał więcej niż poprawnie i był wyróżniającym się zawodnikiem .
Może być naprawdę wartościowym kopaczem - ale zobaczymy co pokaże
w następnych sparingach , bo napewno będzie testowany.
Co do GORY na takie zachowanie zawodnikowi tej klasy co on jest jedno
słowo WSTYD ! (delikatnie)

Słowo o słowaku - KUNDA- jak na jego pierwszy mecz to zagrał więcej niż poprawnie i był wyróżniającym się zawodnikiem .
Może być naprawdę wartościowym kopaczem - ale zobaczymy co pokaże
w następnych sparingach , bo napewno będzie testowany.

Co do GORY na takie zachowanie zawodnikowi tej klasy co on jest jedno
słowo WSTYD ! (delikatnie)