Uwagi ( propozycje) do moderatorów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Panowie - narazie 'tylko' prosba: jak ktos, szczegolnie z druzyny najblizszego rywala, badz rywala zza miedzy, zaczyna wrzucac na Ruch, pisac cos, za co kazdy wie ze zostanie zbanowany, to nie piszcie mu odpowiedzi, nie podchwytujcie tematu, i nie starajcie sie w tym momencie wykazac, bo taki gosc i tak zostanie zbanowany a jego post usuniety. i odpowiedzi na jego post rowniez. a odpowiadajac na takie posty stwarzacie jedynie niepotrzebna robote nam, adminom, moderatorom, bo kazda taka napinke musimy pojedynczo przeczytac i usunac.
w przyszlosci postaram sie, by odpowiedzi na tego typu prowokacje internetowe byly odpowiednio 'nagradzane'. oczywiscie wczesniej o takiej decyzji poinformuje. pozdRawiam
w przyszlosci postaram sie, by odpowiedzi na tego typu prowokacje internetowe byly odpowiednio 'nagradzane'. oczywiscie wczesniej o takiej decyzji poinformuje. pozdRawiam
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
Patton mineły już prawie 3 tygodnie od mojego nieodpowiedzialnego występku na forum
ściągnij mi prosze te ostrzeżenie - jak zauważyłeś pewnie jestem już bardzo grzeczny i poprawny politycznie
dzięki
ściągnij mi prosze te ostrzeżenie - jak zauważyłeś pewnie jestem już bardzo grzeczny i poprawny politycznie
dzięki
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
spokojnie z ta ganba, momy piyrwszy plac i to nojwaszniyjsze. tabela bedzie zmieniona, ale to wymaga troche pracy, bo chodzi o skrypty, ktore licza ja sama i ukladaja druzyny. trzeba to jakos recznie zmienic, i bedzie to zrobione, bo mamy pierwsze miejsce i trzeba sie tym szczycic. Bez panikiLukas89 pisze:ktoś kiedyś mówił że są jakieś problemy z tabelą i że sie nie da dać Nas na pierwsze miejsce..(wiem bo chyba wtedy sam prosiłem o zmiane na 1 pozycje..to chyba było po meczu z Hydrobudową)..może teraz też o to samo chodzi..

-
- Kontakt:
LukasLukas Michalski pisze:spokojnie z ta ganba, momy piyrwszy plac i to nojwaszniyjsze. tabela bedzie zmieniona, ale to wymaga troche pracy, bo chodzi o skrypty, ktore licza ja sama i ukladaja druzyny. trzeba to jakos recznie zmienic, i bedzie to zrobione, bo mamy pierwsze miejsce i trzeba sie tym szczycic. Bez panikiLukas89 pisze:ktoś kiedyś mówił że są jakieś problemy z tabelą i że sie nie da dać Nas na pierwsze miejsce..(wiem bo chyba wtedy sam prosiłem o zmiane na 1 pozycje..to chyba było po meczu z Hydrobudową)..może teraz też o to samo chodzi..pozdRawiam

- swce
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
to spokojnie w sumie nie nie mialo sie tyczyc akurat Ciebie, Tobie dzieki za wyrozumialosc. a tabelka juz gotowa (dzieki KK!)Lukas89 pisze:LukasLukas Michalski pisze:spokojnie z ta ganba, momy piyrwszy plac i to nojwaszniyjsze. tabela bedzie zmieniona, ale to wymaga troche pracy, bo chodzi o skrypty, ktore licza ja sama i ukladaja druzyny. trzeba to jakos recznie zmienic, i bedzie to zrobione, bo mamy pierwsze miejsce i trzeba sie tym szczycic. Bez panikiLukas89 pisze:ktoś kiedyś mówił że są jakieś problemy z tabelą i że sie nie da dać Nas na pierwsze miejsce..(wiem bo chyba wtedy sam prosiłem o zmiane na 1 pozycje..to chyba było po meczu z Hydrobudową)..może teraz też o to samo chodzi..pozdRawiam
Ja wiem że spokojnie
ja jestem spokojny
ja tylko tłumaczyłem tym co nie wiedzą
bo kiedyś ja tez zadałem to pytanie i uzyskałem odpowiedź
więc teraz ja odpowiedziałem
.Również PozdRawiam
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: