Podbeskidzie B&B -Ruch Chorzow (2006-11-19 (13:00), Biel
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wyjazd ogolnie na +
Rozje%^&% mje na poczatku oprawa podbeskidzia "GOOL" :lol: I jak zawodnicy wylazili na rozgrzewka...NIEBIESCY NIEBIESCY NIEBIESCY...o ku*** to podbeskidzie :lol: :lol: Doping wedlug mnie bardzo dobry,liczba osob tez wiec zyc nie umierac :twisted: A zreszta....kto byl ten wie jak bylo :twisted: Pozdro dla "ciemnego" przedzialu :lol: :lol: Fasola....buahahhahaha :hahaha: :hahaha:
Co to za miasto? Co to za wies? Ani pod**** ani co zjesc

Co to za miasto? Co to za wies? Ani pod**** ani co zjesc

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- obronca
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja do wszystkich dupnych polakowdamian_tsp pisze:Ale nikt z was niemcow nie robi....wy juz tacy jestescie to pozegnanie po niemiecku tak mnie wku**** ze do teraz o tym mysle ! sory ale takie wasze akcje sa zalosne!!!!!!!!!! czemu wy w lidze niemieckiej nie gracie??
do tych Niemiec to pol Polski za***rdala za robotom a juz w szczegolnosci wlasnie wasz region
- rubin
- Kontakt:
to by dopiero było bayern schalke dortmund herthadamian_tsp pisze:Ale nikt z was niemcow nie robi....wy juz tacy jestescie to pozegnanie po niemiecku tak mnie wku**** ze do teraz o tym mysle ! sory ale takie wasze akcje sa zalosne!!!!!!!!!! czemu wy w lidze niemieckiej nie gracie??

Wy spiewacie Polska bez slaska to sie nie ma co dziwic 8)
- Simone
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
MOMY LIDERA W CZORZOWIE MOMY LIDERA!!!!!! JO TERAZ NA TROCHA INNY TEMAT DUŻO SIE W OSTATNIM CZASIE PISAŁO O NASZEJ POMOCY W SPRAWIE STADIONU I KOŻDY CHCIOŁ SPOTKANIA Z MARIUSZEM KLIMKIEM W TEJ SPRAWIE JO TAKIE SPOTKANIE ZOORGANIZUJA (JUTRO MOM MIEĆ POTWIERDZENIE OD KLIMKA) W SOBOTA 25.11 NA RUCHU MOM NADZIEJA ŻE FREKWENCJA Z NASZYJ STRONY DOPISZE I RAZEM USTALYMY W JAKI SPOSÓB IDZIE TA SPRAWA RUSZYĆ Z MIEJSCA!!!!!!! BO JAK NIE MY TO KTO??????? :flaga: