No właśnie mosz racja jo by tyż niy wyłozył kasy na rasistowski klub! Jakby nom odjeli punkty to proponuja zloć tych kibiców co udawali małpy!!!!!bogas1985 pisze:wynik dobry, Jestesmy liderem. Ale ja chciałbym napisać o czyms innym.
Wkurzylo mnie zachowanie czesci "naszych" kibicow jak udawali małpy gdy Mouzie był przy piłce. Jak widać wiele osób jeszcze nie dorosło. Wiadomo ze czesc kibiców Ruchu nie przepada za ludzmi o odmiennym kolrze skory, ale przez takie zachowanie cierpi klub. Raz ze PZPN dowali nam kare za to. Grozi to zamknieciem stadionu, a w ekstremalnych sytuacjach ujemnymi punktami lub wykluczeniem z ligi.
Z drugiej strony nie wplywa to na pozytywny wizerunek klubu. Wiekszosc narzeka ze dzialacze nie potrafia znalezc sponsora, a takim zachowaniem tylko pogarszacie sytuacje. Gdybym byl bogatym biznesmenem na pewno nie wylozylbym klub, w ktorym kibice sa rasistami.
Podbeskidzie B&B -Ruch Chorzow (2006-11-19 (13:00), Biel
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- wujotek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mo meczu takim sobei po dobrym dopingu, o ile nie liczyć bluzgów i najeżdzań na grajka od nich chyba Mouzie sie nazywoł reszta ok; w piyrszyj połowie ewidentny elwewr do nos po faulu na Pepe... w ogóle syndzie to byli fest, liniowy durch paczioł co pokoże główny a potym dopiyro fanka dźwigoł;
No i jeszcze jakech padoł coby niy ryczeli na grajka z 20 to niyftorzy nasi z tekstem a czamu niy, fto mi zabroni i takie tam, jakech im pedzioł ze to bije w nasz klub to wielki łoczy robiyli...
Ludziska tyn klub to przeca MY, póki tego niy zrozumiymy póki bydzie bydło i bluzgi.....
A nojlepszo była fala no i........
Pulo na młynowego!!!!!
No i jeszcze jakech padoł coby niy ryczeli na grajka z 20 to niyftorzy nasi z tekstem a czamu niy, fto mi zabroni i takie tam, jakech im pedzioł ze to bije w nasz klub to wielki łoczy robiyli...
Ludziska tyn klub to przeca MY, póki tego niy zrozumiymy póki bydzie bydło i bluzgi.....
A nojlepszo była fala no i........
Pulo na młynowego!!!!!
Ostatnio zmieniony 19 lis 2006, o 17:53 przez Pavlique, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
Podziekowania i gRatki dla piłkarzy trenerów działaczy i Pana Klimka !!
To była wspaniała runda i oby nastepna byla conajmniej tak dobra 8)
Mecz średni ale bramka piękna - bRawo Przemek !!
Doping wspaniały, gospodarze nie mieli nic do powiedzenia.
"Co to za miasto, co to...." :lol: :lol: :lol:
Szkoda że część naszych dała sie nabrać na "Chorzów" krzyczane przez TSP...
Panowie wiecej uwagi !
+ dla Pulkowskiego za akcje z megafonem 8)

To była wspaniała runda i oby nastepna byla conajmniej tak dobra 8)
Mecz średni ale bramka piękna - bRawo Przemek !!
Doping wspaniały, gospodarze nie mieli nic do powiedzenia.
"Co to za miasto, co to...." :lol: :lol: :lol:
Szkoda że część naszych dała sie nabrać na "Chorzów" krzyczane przez TSP...
Panowie wiecej uwagi !

+ dla Pulkowskiego za akcje z megafonem 8)
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
-
- Kontakt:
Tutaj sfrustrowany komentator rodem z Bielska (dobrze , że nie gorol jak już parę razy przy okazji innych meczów na czacie pisało). 8) Do Bielska mi bardzo daleko, ale wyjaśnię wszystkim wyrwunym (w sumie się nie dziwię, bo też bym się denerwował). Osoba wysyłająca informację z meczu po stzeleniu gola przez Ruch wysłała informację smsem, która nie doszła i dlatego taki poślizg ze zmianą wynikuna SF. Sam byłem zaskoczony, że informacja nie doszła.Lysy pisze:pewnie jakiś sfrustrowany komentator rodem z Bielska pisze relacja :shock:
Pozdrawiam
Z wyzywaniem Mouziego przesada. Nie zdziwię się jak Ruch dostanie za to zakaz wyjazdu na mecz. PZPN tylko czeka żeby dowalić Ruchowi, a Wy dajecie im pretekst do tego.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- anyfor
- Kontakt:
Lysy pisze:jasne Niemcy nie majom prawa kibicować Ruchowi.To też swoisty rasizm.Jednych trzeba ganić ale drudzy są cacy.Raulito a co byś powiedzioł o Niemcu o czornym kolorze skóry?Ujdzie czy obciach?A Ruska fana by Ci nie przeszkadzała czy też była by be? No Szwedzi mogą , Francuzi mogą , Hiszpanie chyba ja . Niemcy, Austryjacy Szwajcarzy i Włosi raus ,ja? :x :? Zawsze ktoś musi spieprzyć atmosfera świętowanio :oops:Raulito pisze:i tak ciut ciut moglbym sie przyczepic do tej fany Niemiec ....
:brawa:

PZDR z Duisburga
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
anyfor pisze:Lysy pisze:jasne Niemcy nie majom prawa kibicować Ruchowi.To też swoisty rasizm.Jednych trzeba ganić ale drudzy są cacy.Raulito a co byś powiedzioł o Niemcu o czornym kolorze skóry?Ujdzie czy obciach?A Ruska fana by Ci nie przeszkadzała czy też była by be? No Szwedzi mogą , Francuzi mogą , Hiszpanie chyba ja . Niemcy, Austryjacy Szwajcarzy i Włosi raus ,ja? :x :? Zawsze ktoś musi spieprzyć atmosfera świętowanio :oops:Raulito pisze:i tak ciut ciut moglbym sie przyczepic do tej fany Niemiec ....
:brawa:![]()
PZDR z Duisburga
sorki jezeli to kogos urazilo mi nie przeszkadza ze ktos z Niemiec kibicuje Ruchowi a wrecz przeciwnie !!! Tylko rozumiem fany FCD ktora jest na naszych barwach itp ale sama fana Niemiec ? hmm znow wszyscy beda z nas robic niemcow.... jeszcze raz soryy !!!
Najwazniejsze jest ze :

PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!