tak wyglada murawa teraz
a tak wygladala rok temu na meczu z wami

uwierz, ze tam nikt nic nigdy nie wie, osobiscie nie zdziwie sie jak wogole puszcza relacje z obiadu kaczynskiegoElmer pisze:szwajcu pisze:Pogadałem z operatorem tvp katowice na szpilu Naprzodu i powiedział mi że ten mecz jest puszczony z takim poślizgiem, bo tvp uruchomił nowy program sportowy (którego chyba nikt nie ma) i żeby ludzi zachęcić do niego to tam puszczają nasz szpil na żywo, a na tvp3 z opóźnieniem...Fajny ten operator. Widać, ze dużo wie.TVP Sport pisze:13:00 Liga Mistrzów - FC Barcelona - Chelsea Londyn ( skrót )
14:30 TVP Sport w ośrodkach regionalnych - II liga piłki nożnej - Podbeskidzie Bielsko-Biała - Ruch Chorzów; transmisja;
Mam nadzieje ze znajdzie się 8 bilecikow dla FC z Dzierżoniowa... jutro ok. 8:30 przyjedze nas 8 osob taki kawal drogi ale warto.... Ruch Ruch H.K.S!!pol.zip.exe pisze:Fan Club Ruchu Chorzów informuje, że na jutrzejszej zbiórce kibiców (godz. 9:00, dworzec PKP Chorzów Batory) będą jeszcze do nabycia bilety na mecz z Podbeskidziem Bielsko-Biała (cena 30 złotych).
UWAGA! Chcesz wybrać się na ten ostatni mecz Ruchu w rundzie jesiennej, a nie nazbierałeś całej kwoty na wyjazd? Podczas zbiórki zgłoś się do organizatorów wyjazdu i okaż dokument tożsamości.
Osoby, które zdecydują się na taki wariant będą wówczas zobligowane do pilnowania porządku w pociągu (w drodze na mecz jak i z powrotem) oraz spłaty pozostałej kwoty w późniejszym terminie. Pamiętaj, piłkarze Ruchu liczą na Twój gorący doping w Bielsku-Białej ! Bądź tam jutro z nimi i pomóż im w odniesieniu kolejnego zwycięstwa
Bezpośrednie mecze..tak samo jak było teraz z Gks Bełchatów i Legią w 1 lidze i Bełchatów miał lepszy bilans bezpośrednich meczy i był liderem...więc w 2 lidze chyba jest tak samo...toRpeda pisze:jedno pytanie co je w tabeli po pkt ważne bilans bramkowy czy bezpośredni ecz prosza wos o szybko odpowiedź
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Dorcia, Google Adsense [Bot], Mavo1920 i 97 gości