Podbeskidzie B&B -Ruch Chorzow (2006-11-19 (13:00), Biel

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Clini[C]

#151 Post autor: Clini[C] » 17 lis 2006, o 16:32

ok Dzierżoniow będzie o godzinie 9:00 w Chorzowie na Batorym... Pozdrawiam i Hej! Niebiescy Ole Hej Ruch Chorzow aeaoooooooo....!!!

chelsky

#152 Post autor: chelsky » 17 lis 2006, o 18:01

A ja jestem z Czechowic. I na mus musze być w BB, bo to jedyny wyjazd, gdzie mom bliżej, niż u siebie! W tym roku mo być do przodu, bo dosyć świecenia oczami przed kumplami...

ruby z kaliny

#153 Post autor: ruby z kaliny » 17 lis 2006, o 18:37

starvin pisze:jo by jechol bo bych 20zl zalatwil ale 30 ni zalatwia...i trocha przesadzili z taka cena...na tako wiocha 30zl :| bo jakis debil cos rozd...:| du...to kasa mi sie przydo na prezent do dziolchy...mozecie mie zjeb...jak chcecie ale jo ni je przy kasie jak nikere...wiym ze do nikerych to je "ino 30zl" ale ni do mie :P chyba ze mi ktos robota do ??
umyj mi 2 auta to sie zarobisz :lol:

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

Podbeskidzie - Ruch

#154 Post autor: Ama » 17 lis 2006, o 18:40

Panowie o 9 zbiórka wyjazd liczmy aż się wszyscy spakują 9-30 , czas jazdy licza 1h 20 min więc będemy powiedzmy o tej 11 w Bielsku 10 min na Stadion kajś 1h będemy wchodzić a co będemy robić przez te 50 min no jo nie wiem ale mi to jest trocha za wczas wiecie że jutro jest Sobota ;:D:D:D i nie którzy znos wybierają się na melanże to jo nie wiem naprawdę ;d;d;d ale cóż jakoś domy rady w cugu sie dobijemy po ciężkiej sobocie

pozdro dla całej ekipyyyy...Ruch Ruch HKS
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

ruby z kaliny

#155 Post autor: ruby z kaliny » 17 lis 2006, o 18:44

SODA pisze:wszyscy na Bielsko i przypominam o NIEBIESKICH BARWACH !!!!!!!!!!!!!!!!

ps. i niy dupic flekow o cenach ,to ostatni mecz sezonu
jak ostatni to cza bylo zrobic po 50 kur...wa
wisla 30 i bielsko 30 a roznica srogo przynojmi do mie :evil:

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#156 Post autor: 19HKS20 » 17 lis 2006, o 19:07

ruby z kaliny pisze:
SODA pisze:wszyscy na Bielsko i przypominam o NIEBIESKICH BARWACH !!!!!!!!!!!!!!!!

ps. i niy dupic flekow o cenach ,to ostatni mecz sezonu
jak ostatni to cza bylo zrobic po 50 kur...wa
wisla 30 i bielsko 30 a roznica srogo przynojmi do mie :evil:
ale bylo by 20zl! tylko je po 30zl? bo trzeba zaplacic kare za szkody w cugu jak jechalismy do krakowa!!!!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

toRpeda
Kontakt:

#157 Post autor: toRpeda » 17 lis 2006, o 20:37

Panewniki pisze:
kijop_v pisze:moze niy momy nojfajniejszego stadionu w polsce,ale sekretarka napewno...!!!!wszyscy do bielska i niy marudzic!!!!
Widza nie ino jo to zauwazyl :twisted: :twisted: WSZYSCY DO BIELSKA :!:
no nie pogodosz laska fajno:) ale do mnie trocha za staro:D jo mom bilecik od dziśej kole 13:) nidziela będzie dla NAS:D
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie

szwajcu

#158 Post autor: szwajcu » 17 lis 2006, o 22:17

kijop_v pisze:moze niy momy nojfajniejszego stadionu w polsce,ale sekretarka napewno...!!!!wszyscy do bielska i niy marudzic!!!!
o taaak przemiła dziewuszka :wink: a chyba więcej osób to zauważyło, bo z tego co mi mówiła to co niektórzy chcieli wyjśc z biletami zapominając zapłacić :lol: :lol:

szwajcu

#159 Post autor: szwajcu » 17 lis 2006, o 22:37

szwajcu pisze:nie chce mieszać, ale TVP KATOWICE podaje, ze jest transmisja na żywo z tego szpilu o 14:35
chyba, ze to ich "na żywo" bedzie takie jak z meczu z Hydrobudową.... czyli deczko opóźnione
Pogadałem z operatorem tvp katowice na szpilu Naprzodu i powiedział mi że ten mecz jest puszczony z takim poślizgiem, bo tvp uruchomił nowy program sportowy (którego chyba nikt nie ma) i żeby ludzi zachęcić do niego to tam puszczają nasz szpil na żywo, a na tvp3 z opóźnieniem....
Powiedziałem mu, że ja i tak bede widział go na żywo :D tylko bez powtórek :wink:

Acha gadał jeszcze, że był w Bielsku dzisiaj na treningu i twierdzi, że podbeskidzie wyjątkowo podchodzi i przygotowywuje sie do tego meczu, zarówno sportowo jak i kibicowsko :lol:

Elmer
Kontakt:

#160 Post autor: Elmer » 17 lis 2006, o 22:46

Acha gadał jeszcze, że był w Bielsku dzisiaj na treningu i twierdzi, że podbeskidzie wyjątkowo podchodzi i przygotowywuje sie do tego meczu, zarówno sportowo jak i kibicowsko
No to jak sie wyjątkowo przygotowują to wyjdą spięci i szybko strraca gola. W sporcie na TVP 3 mówili, że być może w Podbeskidziu nie zagra ich najlepszy strzelec Józefowicz, ale według mnie to taka ich "wiejska" zagrywka taktyczna.
Kiedy mamy z nimi wygrac jak nie w niedzielę. W końcu karta musi sie odwrócić. Z Wisłą wygrywamy to z Bielskiem nie wygramy? :wink:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Panewniki
Kontakt:

#161 Post autor: Panewniki » 17 lis 2006, o 23:16

Widza kompleksy :lol: :lol: :lol:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Pepek
Kontakt:

#162 Post autor: Pepek » 18 lis 2006, o 10:38

Elmer pisze:
Acha gadał jeszcze, że był w Bielsku dzisiaj na treningu i twierdzi, że podbeskidzie wyjątkowo podchodzi i przygotowywuje sie do tego meczu, zarówno sportowo jak i kibicowsko
No to jak sie wyjątkowo przygotowują to wyjdą spięci i szybko strraca gola. W sporcie na TVP 3 mówili, że być może w Podbeskidziu nie zagra ich najlepszy strzelec Józefowicz, ale według mnie to taka ich "wiejska" zagrywka taktyczna.
Kiedy mamy z nimi wygrac jak nie w niedzielę. W końcu karta musi sie odwrócić. Z Wisłą wygrywamy to z Bielskiem nie wygramy? :wink:
no muszemy wkoncu tam wygrac, ale nie porównuj meczu z Wisła do meczu z Podbeskidziem... mecz meczowi nie równy

many

#163 Post autor: many » 18 lis 2006, o 11:14

Elmer pisze:
bo ja wiem czy zagrywka,jezeli moze widziałes na katowicach skrót meczu z kmita to zaraz na poczatku meczu kmita pojechała z Józkiem dosc ostro i potem juz tylko kulał az zszedl z boiska.

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#164 Post autor: Siwy82 » 18 lis 2006, o 11:37

Trzeci roz tam jada i tym razem musi w koncu być zwycięstwo. Boisko pewnie dalyj dupiate i nom sprzyjac nie bedzie ale wierza za dopiszemy 3pkt a moze nawet zostanemy liderem na zima.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

tonny

#165 Post autor: tonny » 18 lis 2006, o 11:59

Nie boisko u Nas nie jest dupiate. A zresztą w poprzednich sezonach jak graliście u Nas to boisko było takie samo dla Obu ekip.Mam nadzieje, żezarówno kibice obu drużyn jak i sami piłkarze stworzą niesamowite widowisko. Mam nadzieje że 3 pkt zostaną w Bielsku.

Zablokowany