chodziło ci chyba o 3 sety albo 300 bo jakby nie było 300 sety to je 30 tys:) Jo to pi***ola niech bydą i te 3 dychy wysępi sie od starszej jedna więcej i jada dziśej już po bilet:)Witek pisze:A ja powiem tak, robicie sztuczne problemy, aż mi się czytać odechciewa: 20 zeta czy 30 zeta, autobus czy pociąg, organizowany wyjazd czy solo? Kiedyś nie było organizowanych, jeździło do Krakowa po 2,3 tysiące (wtedy było dużo mniej aut prywatnych) aha i nie było netu. Teraz wielki płacz. www.pkp.pl - cug co godzinę, czas jazdy 1,10 h bilet 9,50zł. To o co chodzi?
Czy ktoś pamięta wyjazd na Hetmana na superpuchar? 12 godzin w cugu, żadnej organizacji nas grubo ponad 300 sety. Ja pie***** wielkie mi Bielsko. Wk*** się.
Podbeskidzie B&B -Ruch Chorzow (2006-11-19 (13:00), Biel
-
- Kontakt:
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dupcyć te ich 500 biletów! Możemy tam spokojnie zająć pół stadionu. Ja mam akurat tak, że prawie każdy łikent spędzam w beskidach (bo lubię). Jak przychodzi niedziela wieczór to jest zawsze dupny korek na drodzę z Bielska do Katowic. Połowa samochodów, to "SH" albo pobliskie ziomale. Może jeszcze na szybko zrobimy akcję plakatowa "wszyscy na bielsko" i sami się zdziwicie, że nos tam będzie więcej niż ich. Proponuje olać zapisy, przedsprzedaż i po prostu wsiąść w cug albo auto i w drogę. Bilet się kupi w kasie i już. Na ich stronie www oni się martwią, że nawet młyna mogą nie mieć.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
Chopy ale robicie problymy. To jest ostatni szpil w ty rundzie czyli niy musiscie już dować 10zł za wstymp za tydziyń na szpil u siebie i już mocie ta brakująco dycha abo bez weekend bez żodnego piwska i już zaoszczyndzicie
to do zoboczynio o 9 w BATORYM!!!! HEJ NIEBIESCY OLEEE!!!

--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt: