DokladnieSODA pisze:wszyscy na Bielsko i przypominam o NIEBIESKICH BARWACH !!!!!!!!!!!!!!!!
ps. i niy dupic flekow o cenach ,to ostatni mecz sezonu

srary to jak mosz 20 zł to jo ci dociepna te 10 zeta i bedzie dobrze wszyscy do BB :twisted:starvin pisze:jo by jechol bo bych 20zl zalatwil ale 30 ni zalatwia...i trocha przesadzili z taka cena...na tako wiocha 30zlbo jakis debil cos rozd...
du...to kasa mi sie przydo na prezent do dziolchy...mozecie mie zjeb...jak chcecie ale jo ni je przy kasie jak nikere...wiym ze do nikerych to je "ino 30zl" ale ni do mie
chyba ze mi ktos robota do ??
spoko to mi dociepdomin11hks pisze:srary to jak mosz 20 zł to jo ci dociepna te 10 zeta i bedzie dobrze wszyscy do BB :twisted:starvin pisze:jo by jechol bo bych 20zl zalatwil ale 30 ni zalatwia...i trocha przesadzili z taka cena...na tako wiocha 30zlbo jakis debil cos rozd...
du...to kasa mi sie przydo na prezent do dziolchy...mozecie mie zjeb...jak chcecie ale jo ni je przy kasie jak nikere...wiym ze do nikerych to je "ino 30zl" ale ni do mie
starvin pisze:jo by jechol bo bych 20zl zalatwil ale 30 ni zalatwia...i trocha przesadzili z taka cena...na tako wiocha 30zlbo jakis debil cos rozd...
Użytkownicy przeglądający to forum: Fanatyczny NRŚL, Google [Bot], nołnejm, Rickenn10 i 126 gości