Remont stadionu
-
- Kontakt:
Brawo - Kopax
Pierwszy forumowicz, który nie zrzędzi a inicjuje. Proponuję włączyć ten głos kibica do dyskusji na szczeblu Prezes Klimek, władze Chorzowa, ewentualni inwestorzy, przedstawiciele kibiców.
Dla Moderatorów - nie ignorujcie takich postów jak Kopax'a tylko pokazać go władzom Ruchu.
pozdro.
Pierwszy forumowicz, który nie zrzędzi a inicjuje. Proponuję włączyć ten głos kibica do dyskusji na szczeblu Prezes Klimek, władze Chorzowa, ewentualni inwestorzy, przedstawiciele kibiców.
Dla Moderatorów - nie ignorujcie takich postów jak Kopax'a tylko pokazać go władzom Ruchu.
pozdro.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kopax logicznie napisane.
Mam jedno "ale", ale do czegoś innego. Zacytuje lipcowy post Kopaxa.
Mam jedno "ale", ale do czegoś innego. Zacytuje lipcowy post Kopaxa.
No to jak to jest. Kopel co innego mówi, a Otte też coś innego :nie_wie:Kopax pisze:w czerwcowej "kronice chorzowskiej" prezydent otte wspomniał o potrzebnie zbudowania w chorzowie nowego stadionu. piekna miał koncepcje. zadaszony całkowicie stadion na 20 tys.na granicy świon i chorzowa. zbliżają sie wybory więc najlepszy czas by zacząć naciskać na ta sprawe. jakies maile do niego, listy, artykuły w prasie by to wszystko nagłośniły. gadanie ze nie ma kasy to wykrety. jak sie chce znalezc to sie znajdzie.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Budowa nowej i podgrzewanej murawy ma być pierwszą - po inwentaryzacji obiektu - inwestycją na stadionie GKS-u Katowice po tym, jak przejmie go miasto. Praca przy jej powstaniu miałaby rozpocząć się latem przyszłego roku - w przerwie między rozgrywkami
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
- swce
- Kontakt:
Jak odnowiom stadion gejksie to bydom go mieli nawet fajny.......... :roll:salas pisze:Budowa nowej i podgrzewanej murawy ma być pierwszą - po inwentaryzacji obiektu - inwestycją na stadionie GKS-u Katowice po tym, jak przejmie go miasto. Praca przy jej powstaniu miałaby rozpocząć się latem przyszłego roku - w przerwie między rozgrywkami
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt: