Zimowe Transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Blue-White.....
Kontakt:

#346 Post autor: Blue-White..... » 14 lis 2006, o 15:58

A jo slyszol ze Ruch tez intersuje sie Giesa chyba tak sie nazywo i gro w Rozwoju katowice.........

Halemba2
Kontakt:

#347 Post autor: Halemba2 » 14 lis 2006, o 16:40

Inny fragment wywiadu z Nykielem

- A co z zainteresowaniem Wisły Płock?
- Powiem może tak. Lepiej w glorii chwały awansować do Ekstraklasy niż pograć w niej chwilę i z hukiem spaść…

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#348 Post autor: SzaRlin » 14 lis 2006, o 17:03

podobo mi sie jego podejście... wiadomo ze w Płocku łyknołby wiynkszo kasiora, ale widac ze chop myśli! :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Stary kibic

#349 Post autor: Stary kibic » 14 lis 2006, o 17:14

slavo++ pisze:
Stary kibic pisze:Fakty: to sa takie ze mamy juz ustabilizowana druzyne. Zawodnicy sa zgrani i wiedza co na kogo mozny liczyc. Teraz Ty chcesz rozpiepszyc trzon druzyny a tym samym oslabic zespol.( nie tylko Ty)
człowieku, zmien lekarza bo ten cie oszukuje - cierpisz na manie prześladowczą. GDZIE ??? JA chce rozpieprzyć trzon drużyny !!!!. Gdzie ??? Zacytuj !!
To jest jedna sprawa. Druga rzecz to to ze Cwielag moglby grac do konca sezonu (Jezeli chodzi o przejscie do innej druzyny) i automatycznie mozna podniesc cene zawodnika jako pelnowartosciowy 1-szo ligowiec. A tak bedzie sie mowilo ze przyszedl z drugiej ligi.
a gdzie pisze, że odchodzi ?? (reszta jak wyżej)
A tak nawiasem dlaczego mamy sie pozbywac dobrych rokujacych pilkarzy? Przyklad K.Warzycha przeszedl do Grecji z Ruchu. I czuje sie nadal Ruchowcem. A tak bedziemy roztwaniac co dobrego gracza w imie czego?
w imie ojca i syna... jak sie Ciebie czyta
Druga powazna jak dla Ciebie sprawa. Ty nie jestes 100% zwolennikiem Ruchu. Post ktory krytykuje chlopca ktory chce i mocno sie zaangazowal w temat "Nowego Stadionu" Jest ten temat" marzenie wielu kibicow." Miasto nie chce pomoc a Ty jeszcze ludzi znechecasz, w imie czego? Chcialbym Tobie przypomniec ze korzenie Ruchu sa w Chorzowie Batorym, kiedys to mialo nazwe Hajduki. To miejsce tego klubu jest w chorzowie, na wlasnym obiekcie. Stadion Slaski podlega jak mi wiadomo pod U.W. Katowice. Jest wieka roznica. A juz nie piszac dlaczego Ruch ma placic Stadionowi Slaskiemu, i fundowac dach? Troche pranoi jest w tym. Nie!
no nie sorry, miałem Cie za poważnego człowieka ale ty albo piszesz po pijoku albo po prostu nie rozumiesz ani co czytasz, ani co piszesz ??

słyszałes kiedyś takie słowa: "żart", "kpina", "szyderstwo" ??? i to w dodatku wymierzone w Kopla nie Adama !!!

bez odbioru
1. Gdzie u mnie jest mania przesladowcza?
2. Poczytaj sobie artykuj po meczu z Wisla "Cwielog blizej Wisly"
3.Poczytaj sobie swoja wypowiedz adresowana do chlopca ktory rzuca propozycjami zbiorki na nowy stadion.
Ja Ciebie nie obrazalem jak Ty mnie.

Blue-White.....
Kontakt:

#350 Post autor: Blue-White..... » 14 lis 2006, o 17:39

Chopy poco sie wadzic jo jestem ino ciekaw co bedzie jak Ruch wejdzie do 1 ligi...oco bydymy walczyc czy tak jak gornik i odra o spadek czy moze cos wiecej hmm...miejmy nadzieje ze przydupcy ten sponsor dupny i sie z Klimkiem jakos dogodo bo narazie czekomy na tego sponsora i jakos go nie widac dzis czytolech gazeta i pisze ze do gornika mo przyjs jakis chopcy sie juz napalili odnich a jo sie tak mysla czy taki som sponsor mo przyjs jak donos od paru lot....hehe Miejmy nadzieja ze BaRAN , PEPE I LUDZINSKI ZOSTANA ..POZDRO

los_madeyos

#351 Post autor: los_madeyos » 14 lis 2006, o 18:11

Sza19R20lin pisze:podobo mi sie jego podejście... wiadomo ze w Płocku łyknołby wiynkszo kasiora, ale widac ze chop myśli! :D
Masz racje, tez na mnie zrobilo wrazenie. Tylko oby nie bylo to takie gadanie "pod publiczke".

A o sponsorze w Zabrzu tez czytalem...zastanawiam sie czemu Górnik, który broni sie przed spadkiem ma szanse na strategicznego sponsora (Dominet Bank). Moze ekstraklasa przyciaga sponsorow jak magnes? W koncu Orange to Orange, a nie jakies zaplecze. Poza tym Górnik gra ostatnio całkiem nieźle. Zreszta nie ma co gdybać - pożyjemy zobaczymy.\

Pozdrawiam

kolend

#352 Post autor: kolend » 14 lis 2006, o 18:18

los_madeyos pisze:
Sza19R20lin pisze:podobo mi sie jego podejście... wiadomo ze w Płocku łyknołby wiynkszo kasiora, ale widac ze chop myśli! :D
Masz racje, tez na mnie zrobilo wrazenie. Tylko oby nie bylo to takie gadanie "pod publiczke".

A o sponsorze w Zabrzu tez czytalem...zastanawiam sie czemu Górnik, który broni sie przed spadkiem ma szanse na strategicznego sponsora (Dominet Bank). Moze ekstraklasa przyciaga sponsorow jak magnes? W koncu Orange to Orange, a nie jakies zaplecze. Poza tym Górnik gra ostatnio całkiem nieźle. Zreszta nie ma co gdybać - pożyjemy zobaczymy.\

Pozdrawiam
Juz raz Gornik mial szanse na powaznego sponsora... bylo to cos jesli dobrze pamietam z branzy lekow, a potem sie okazalo, ze firma chciala, aby o niej wiele razy w srodkach masowego przekazu powiedzieli i tyle.

Panewniki
Kontakt:

#353 Post autor: Panewniki » 14 lis 2006, o 18:44

"Pierwszym „zimowym” wzmocnieniem chorzowskiego Ruchu, jak zresztą donosiliśmy, zostanie Krzysztof Nykiel. Flirt „niebieskich” z 24-letnim obrońcą trwa od kilku miesięcy. – Zostałem dostrzeżony przez działaczy Ruchu jeszcze, gdy grałem z Radomiakiem w II lidze. Wtedy problemem nie do przeskoczenia okazał się ważny kontrakt, który wygasa 31 grudnia bieżącego roku. Od tego dnia sam mogę decydować, w jakim klubie zamierzam grać – tłumaczy Nykiel.

W Radomiu nadal wierzą, że przedłuży on kontrakt do końca obecnego sezonu. Chrapkę na dynamicznego i nieźle wyszkolonego technicznie zawodnika miała również Wisła Płock. – Nie zawracam sobie głowy ofertami innych klubów. Radomiak istotnie, chce abym reprezentował nadal jego barwy. Jednak obecnie jestem bliższy związania się z Ruchem – zdradza sam zainteresowany, bo jak twierdzi: - Marzę o grze w tak utytułowanym klubie, który za cel ma powrót do ekstraklasy – uśmiecha się Nykiel. On sam na pierwszoligowych boiskach rozegrał w barwach Polonii Warszawa sześć meczów. Może dlatego wcale nie obawia się konkurentów w nowym zespole. Kto wie, być może o miejsce w składzie walczyć będzie z Michałem Osińskim, którego zna całkiem dobrze. – Podobnie, jak Grzesia Domżalskiego. Podejrzewam, że w Chorzowie będzie ciężko, ale wiem na co mnie stać. Jestem ambitnym i pracowitym człowiekiem – zapewnia.

Przesądzone jest, że Krzysztof Nykiel w styczniu stawi się na pierwszym treningu Ruchu. "

Krzysztof Kubicki http://www.ruch.chorzow-online.pl
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#354 Post autor: 19HKS20 » 14 lis 2006, o 19:58

Miejmy nadzieja ze Tyn Nykiel to dobRy chop i ze Bydzie podpora naszej defensywy
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

arcio
Kontakt:

#355 Post autor: arcio » 14 lis 2006, o 20:49

- Przed nami jeszcze niedzielne spotkanie z Podbeskidziem i do tego czasu na pewno nic nie ujawnimy - komunikuje dyrektor spółki, Krzysztof Ziętek.
poczekajmy do niedzieli
chopcy skończą runde, mam nadzieje że optymistycznie, i wtedy na pewno się pewne rzeczy wyjaśnią
nigdy nie jest za późno

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#356 Post autor: MkF » 14 lis 2006, o 23:55

fajnie mo nazwisko Nykiel slaskie :D po tym co godo o kibicach - tyn chopok juz jest nosz 8)

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#357 Post autor: Siwy82 » 15 lis 2006, o 19:52

chyba nie było :
Wisła nadal interesuje się Ćwielongiem
Jak informuje "Dziennik Polski" krakowska Wisła nadal zainteresowana jest pozyskaniem Piotra Ćwielonga z Ruchu Chorzów. Z transferem tego piłkarza mogą być problemy, gdyż jego obecny klub stawia wygórowane żądania finansowe. Może dlatego, że ma wciąż dług wobec Wisły.
jaki dług zaś, kiedys my chyba coś im wisieli, ale oni za to Gorawa pozyskali za grosze.
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#358 Post autor: Patton » 15 lis 2006, o 20:14

Mamy dlugi i to k... ( musialbym przeklnac :/ )
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#359 Post autor: Mirek » 15 lis 2006, o 20:18

te długi nie są k..... ino rogalikowe

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#360 Post autor: Simone » 15 lis 2006, o 20:22

Dlugi sie splaci szybko po awansie ...

Jak Wisla chce Cwielonga to musi slono zaplacic koniec i kropka

Cfaniaczki z Krakowa mysla ze znalezli frajerow i chca zawodnikow z pol darmo ale te czasy sie skonczyly

Dostali Gore za nic ale takie czasy byly , teraz ten Klub normalnieje

Zreszta kazdego gracza szkoda dla nich bo strasznie ich talent marnotrawia ...

ODPOWIEDZ