Stary kibic pisze:Fakty: to sa takie ze mamy juz ustabilizowana druzyne. Zawodnicy sa zgrani i wiedza co na kogo mozny liczyc. Teraz Ty chcesz rozpiepszyc trzon druzyny a tym samym oslabic zespol.( nie tylko Ty)
człowieku, zmien lekarza bo ten cie oszukuje - cierpisz na manie prześladowczą. GDZIE ??? JA chce rozpieprzyć trzon drużyny !!!!. Gdzie ??? Zacytuj !!
To jest jedna sprawa. Druga rzecz to to ze Cwielag moglby grac do konca sezonu (Jezeli chodzi o przejscie do innej druzyny) i automatycznie mozna podniesc cene zawodnika jako pelnowartosciowy 1-szo ligowiec. A tak bedzie sie mowilo ze przyszedl z drugiej ligi.
a gdzie pisze, że odchodzi ?? (reszta jak wyżej)
A tak nawiasem dlaczego mamy sie pozbywac dobrych rokujacych pilkarzy? Przyklad K.Warzycha przeszedl do Grecji z Ruchu. I czuje sie nadal Ruchowcem. A tak bedziemy roztwaniac co dobrego gracza w imie czego?
w imie ojca i syna... jak sie Ciebie czyta
Druga powazna jak dla Ciebie sprawa. Ty nie jestes 100% zwolennikiem Ruchu. Post ktory krytykuje chlopca ktory chce i mocno sie zaangazowal w temat "Nowego Stadionu" Jest ten temat" marzenie wielu kibicow." Miasto nie chce pomoc a Ty jeszcze ludzi znechecasz, w imie czego? Chcialbym Tobie przypomniec ze korzenie Ruchu sa w Chorzowie Batorym, kiedys to mialo nazwe Hajduki. To miejsce tego klubu jest w chorzowie, na wlasnym obiekcie. Stadion Slaski podlega jak mi wiadomo pod U.W. Katowice. Jest wieka roznica. A juz nie piszac dlaczego Ruch ma placic Stadionowi Slaskiemu, i fundowac dach? Troche pranoi jest w tym. Nie!
no nie sorry, miałem Cie za poważnego człowieka ale ty albo piszesz po pijoku albo po prostu nie rozumiesz ani co czytasz, ani co piszesz ??
słyszałes kiedyś takie słowa: "żart", "kpina", "szyderstwo" ??? i to w dodatku wymierzone w Kopla nie Adama !!!
bez odbioru