Sparing z Belchatowem
Sparing z Belchatowem
Hey ! Ni wei ktos gdzie i o ktorej bedzie ten sparing ???
PozdRo
PozdRo
-
- Kontakt:
oczywiście również jestem zainteresowany miejscem i czasem rozgrywania tego sparingu. po meczu z Bełchatowem bedzie wiadomo na co stać nasz zespół. bełchatów to był w opinii fachowców bezsprzecznie najlepszym piłkarsko zespołem poprzedniego sezonu w drugiej lidze i tylko słabym początkiem zaprzepaścił szanse awansu do 1 ligi,teraz słychać, że jeszcze wzmacniają skład więc będzie to wartościowy sparingpartner. w zimowym sparingu w śniegu po kostki, jechali z nami klepą równo więc ciekawe jak będzie tym razem.
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
GKS Belchatow -Ruch Chorzów 1-1
bramka : maslorz ( to chyba tyn mody co o niego sie pytol jakis zabski ,teroz widzisz jak mu idzie :lol: )
nie wiem w jakim chopcy grali skladzie ale trener zapowiadol ze pojada glownie mlodzi i pilkarze testowani,jesli tak bylo to ten wynik moze i powinien napawac optymizmem!!zobaczymy jak pojdzienam popoludniu!!mom nadzieja ze wsporej ilosci przidymy na skalka!!!!
bramka : maslorz ( to chyba tyn mody co o niego sie pytol jakis zabski ,teroz widzisz jak mu idzie :lol: )
nie wiem w jakim chopcy grali skladzie ale trener zapowiadol ze pojada glownie mlodzi i pilkarze testowani,jesli tak bylo to ten wynik moze i powinien napawac optymizmem!!zobaczymy jak pojdzienam popoludniu!!mom nadzieja ze wsporej ilosci przidymy na skalka!!!!
-
- Kontakt:
radzion pisze:GKS Belchatow -Ruch Chorzów 1-1
zaraz tam tak niegrzecznie: :roll: zabski
Dopytuje sie wszedzie o to jak sie zaprezentował w przekroju całego meczu. Kurna niech no kto sie zlituje i napisze w koncu. Był tam który :?
Bardzo prosza (do czego to człowieka nie zmuszą

- radzion
- Kontakt:
a coch miol napisac!!zabrki???
a moze zabrzanin?
a co do twojej prosby :lol:
a moze zabrzanin?

a co do twojej prosby :lol:
ino to zech znoloz na temat maslorza!!a z nos raczej w belchatowie nikt nie bol!!!Dobrze spisał się Maślorz, dużo biegał, no i strzelił bramkę; po szybkim, efektownym kontrataku znalazł się w sytuacji "sam na sam" z bramkarzem Bełchatowa i trafił na 1:1
Dzięki Radzion
Nie męczyłbym tak bez powodu ale chopie u nos farorz to na mszy bydzie czytoł coby wszyscy wiedzieli jak naszo gwiazda "wygryzo" Śrutwe i Bizackiego ze składu :mrgreen:
Tak na powaznie to przyznasz że nieczesto zawodnik z A-klasy ma szanse załapać się do tak wysokiej klasy rozgrywkowej.
Żeby było jeszcze ciekawiej to ponoć LKS Łąka ma zagrać sparing z Waszymi rezerwami.
Dobra, koniec tego mojego męczenia na temat Maślorza .....................do następnego sparingu rzecz jasna :lol: :twisted:
pozdro

Nie męczyłbym tak bez powodu ale chopie u nos farorz to na mszy bydzie czytoł coby wszyscy wiedzieli jak naszo gwiazda "wygryzo" Śrutwe i Bizackiego ze składu :mrgreen:
Tak na powaznie to przyznasz że nieczesto zawodnik z A-klasy ma szanse załapać się do tak wysokiej klasy rozgrywkowej.
Żeby było jeszcze ciekawiej to ponoć LKS Łąka ma zagrać sparing z Waszymi rezerwami.
Dobra, koniec tego mojego męczenia na temat Maślorza .....................do następnego sparingu rzecz jasna :lol: :twisted:
pozdro